Salut, eu fac muzica si am un program in care fac beaturi si chestii, problema e ca nu prea mai am memorie la laptop ca sa imi iau pluginuri(folosesc foarte mult spatiu pluginurile) noi pentru acel program...? (mai mult)
Buna Tpuuuuu! Am nevoie de voi sa ma ajutati sa gasesc o melodie https://youtu.be/ttv57HS78Ys Cea de la inceput de pe fundal, multumesc anticipat!
Care credeti ca e cea mai tare melodie ncs?
Hei, salut, ce inseamna pentru voi muzica de calitate? Cu alte cuvinte, ce apreciati la muzica?
Imi puteti recomanda hit- uri romanesti (din oricare an) despre pozitivism, iubire, prieteni, spirit energetic si adventuros, etc (Andra, Voltaj, Smiley, etc)? Prietena mea, care nu e din Romania,...? (mai mult)
Buna, am creat acest playlist ce părere aveți, va place? https://m.youtube.com/playlist?list=PLdzjkY3umFcc9Vo1ppHJG-XDueLO1f8Lz
Stiti momentul acela cand ai o melodie in cap, dar nu ti- o poti aminti? Ajutor va rog! Singurul lucru pe care il stiu este ca foloseste negativul de la "Blame Game"- Kanye West si ca o canta cineva...? (mai mult)
Salutare! Caut si eu o melodie in care zice la refren "Gandul meu la tine zboara" sau ceva de genul asta (o voce de barbat). Si in acest refren dupa ce zice fiecare vers, fluiera
Salut, poți începe sa cânți pe chitara electrica? (nu am cantat niciodată pe electrica și nici pe acustica) Este greu la început? Ce ar trebui sa înveti pentru început? Ce chitare electrice...? (mai mult)
Ce inseamna MC in muzica rap?
Bună dimineața. Mă puteți ajuta să identific piesa asta? Să vă explic. În link- ul de mai jos, eu sunt cel care interpretează piesa (dream trance) la un pian virtual, respectând, ...? (mai mult)
Sunt la un liceu profesional si vreau sa ma mut la unul de arte. Vreau sa invat despre muzica, sa invat sa cant. Ce liceu recomandati? media nu este prea mare. 6 7
Salut TPU! Vreau sa găsesc o melodie ce am ascultat o acum vreo 8 ani. Imi amintesc ca, canta o fata iar în video era un negru ce trăgea de niște fiare... după a luat mașina și a făcut accident...? (mai mult)
Are Nicolae Guță o melodie și melodia NU! SE NUMEȘTE, , Nu vreau iubire pentru o zi"ci altcumfel și versurile sună cam așa:, , Nu vreau iubire pentru o zi hai spune- mi ce poți oferi, iubirea...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare legata de muzica din masina, imi apare o eroare pe display cand bag un cd cu muzica si nu stiu ce are imi scrie CD error, chiar nu stiu ce sa ii fac am incercat sa fac...? (mai mult)
Salut vreau sa imi cumpar o boxa activa sa se auda tare si un bass puternic ce imi recomandati ms anticipat
Parere piesa? https://youtu.be/68kYj77aVA8
Cum o cheamă pe fata aceasta din videoclip? https://imgur.com/a/qerDOdF
Https://vm.tiktok.com/ZMeBVQEW6/ Am pus un link de la un tiktok și e o melodie pe fundal. Poate cineva să-mi dea un link de la colajul întreg? Va rog
Dacă ați vizionat premiile grammy 2021, ce părere aveți despre câștigători si despre faptul că foarte mulți artiști POC au fost dați deoparte si nu au primit premii, dar piesele respective...? (mai mult)
Îmi puteți face o listă cu 30-60 muzici străine din 2021? Care se ascultă vara?
Care este melodia voastra preferata? Cea care imi place cel mai mult primeste funda
Are idee cineva cum se numeste melodia De la Survivor, aia care se pune atunci cand pleaca cineva acasa si arata momentele cele mai bune?
Buna seara. Cine canta melodia originala de la reclama asta? https://youtu.be/Cl_HrYGK8mQ
Ajutor va rog,o melodie. Suna gen,,Just Craizy sai rikita, rikita canta o femeie, melodia era pentru majorete dans tiganesc. Melodie veche.
Melodia preferata? Cea mai buna primește funda
Cum se chema maneaua cu sirene la malul marii/pe litoral cantata de 3 insi? Videoclipul era filmat, bineinteles, la malul marii si continea multe domnisoare sumar imbracate. Cred ca avea >1Milion vizualizari....? (mai mult)
E vreun fan Nimeni Altu aici? Poate știe cineva de unde ia secvențele acelea cu vocea masculina de om bătrân dacă pot să zic așa :))
Salut! As vrea sa ma apuc de vioara. Cat m-ar coata lectiile pe luna?
Stiu ca era o melodie romaneasca pe acelasi, , beat, , ca sa zic asa cu faimoasa melodie, , muro shavo kiki, , . Imi poate spune cineva cum se numea? Stiu ca am auzit melodia de vreo 2 ori la radio(ma...? (mai mult)
Vreau niste versuri tari ca vreau sa scot o piesa.
Care sunt cele mai bune trupe de K-pop?
Cum se numește melodia care a fost difuzată la Radio Impuls - Uzina de dume - in 11.03. 2021 si avea refrenul cam asa..."nu mi-e frică de vaccin'?
Salut, am o orga Yamaha model PSR E303 si am o problema, imi canta cu un semiton mai jos, adica atunci cand apas nota DO imi canta DO# si tot asa. Cum as putea sa rezolv, m- am uitat prin optiuni ...? (mai mult)
Buna! Daca stiti cum se numeste aceasta melodie care are versurile ceva de genul: (si cantata de Nicu Paleru) si gen dupa fiecare vers are "tairiritairirira". "Foaie verde matostat ... ma razbat Ca...? (mai mult)
Salutare, Stie cineva cum se numeste melodia din reclama AboutYou? aceea de a tot fost la promotia cu "winter sales"... Multumesc!
Cine cântă acest refren Dă-mi doamne un cadou sa o vad din nou chiar daca pentru o clipa pentru mine e infinita.Am auzit-o la radio acum câteva minute dar nu ștou cine cântă.
Salut! Cum fac manelistii ca gen cand cântă sa le iasă "ooooul" ala? Gen ca urlă sa zic așa. Ca toti manelistii fac asta. Se invata sa faci asa sau trebuie sa ai talent pentru asta?
Salut, ma poate ajuta cineva cu niste versuri trap drill? Multumesc
Am laringita, ganglionii mariti etc. Poate sa fie din cauza faptului ca fac niste exerciții de canto de pe net de ceva timp? Sau n-are legatura?
Cum se numeste piesa din filmul Eddie (1996) de la minutul 57:36?
Salut! Daca nu am voce de manelist, mai are rost sa exersez si sa depun foarte multă muncă pentru a imi crea o voce de manelist? Vreau să știu dacă e posibil.
De ce manelistii au talent la muzica si unii se chinuie sa obtina o voce cat de cat buna?
Buna TPU! Nu știu câți urmăresc survivor, însă sper s- o faceți pentru ca am și eu o întrebare. De fiecare data când cineva e eliminat pe fundal se aude o melodie cântată la vioara. Îmi poate...? (mai mult)
Cel mai mare adevar este ca daca nu asculti manele atunci nu stii sa te distrezi? Sunt pregatita pentru hate:))
Salut! Am o intrebare. Toti maneliștii au plecat de jos. Sunt unii care nu știau sa cânte deloc si altii care știau ceva. Însă ce vreau sa stiu, daca eu nu am voce de manelist, (poate 20% am) prin...? (mai mult)
Ceva fani K.A.R.D pe aici?
Mai exista compozitori romani? Ma uit la piesele romanesti pana in 2010 ca toate erau super ca melodie- vers, Acum mai sunt doar vocile de atunci si nici o piesa noua buna, Compun toti in engleza ...? (mai mult)
Cine ascultă KPOP de pe aici? Am nevoie de prieteni:/
Salutare TPU! Am si eu o problema caut o melodie, am doar instrumentalul, este o manea de la minutul 1:07 https://www.youtube.com/watch?v=xQGbi5lmtKY stiu ca versurile erau cam asa "lasa lumea sa vorbeasca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.