Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Cine ascultă KPOP de pe aici? Am nevoie de prieteni:/
Salutare TPU! Am si eu o problema caut o melodie, am doar instrumentalul, este o manea de la minutul 1:07 https://www.youtube.com/watch?v=xQGbi5lmtKY stiu ca versurile erau cam asa "lasa lumea sa vorbeasca...? (mai mult)
Buna. Cine-mi poate oferi și mie versurile in limba romana de la melodia Villain - K -DA (Kim Petras și Madison Beer)? Am nevoie de versurile complete traduse corect în limba romana va rog
Vă salut, Caut o melodie puțin mai veche, doar că nu îi mai știu versurile. Nu- mi vine nici măcar un vers în minte, nici numele așa- zisului „rapper". Era undeva în anii 2008- 2012,...? (mai mult)
Caut o melodie de la Ghiță Muneatenu. Nu știu exact cum se numește, însă știu o parte din versuri. Am cautat peste tot dar nu am găsit- o. Suna cam asa "nu ma lasă inima, sa iubesc pe altcineva....? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o intrebare, este vreo problema daca ascult muzica in fiecare zi la casti? Din cate am auzit chestia asta poate duce la singuratate. Dau funda cine raspunde mai repede la...? (mai mult)
Salut TPU! Nu stiti unde pot sa gasesc beat-ul de pe prima piesa a lui gheboasa? Gen doar bitul fara sa fie el pe fundal. Dau funda!
Câți chitariști avea trupa IRIS in perioada de glorie? (fără chitara bas). A fost doar Valter Popa si ritm si solo sau mai era cineva?
Poate care va sa imi faca niste versuri trap/rap/hip hop va rog?
Buna ziua! Stie cineva cam cât cere Armin Nicoara la o nunta?
TPU caut o melodie scurtă sau ceva de genul pentru o reclamă, ceva melodie asemănătoare reclamelor de la Altex sau eMAG.
Cum o cheamă pe actrița care joaca in South of border Ed Sheeran și Calmie Chat, cea cu parul lung și dolofana la fata?
Întrebare pentru cei care cântă la instrumente. În România, cum obții o diplomă care să ateste abilitățile tale muzicale? Știți cum există ABRSM, Trinity etc. Din păcate, în România ...? (mai mult)
E cineva pe aici care se intretinea din cantat la evenimente? Cum ati trecut peste anul acesta?
Exista vreun tip de chitara care nu necesita schimbarea corzilor?
Am o boxa jbl go 2 si am vazut ceva despre punerea boxei in low freq pentru bass mai puternic. Cei ce au si au incercat, e vreo diferenta sau mai pot schimba din nou in modul "normal"?
Buna TPU. stiu ca a trecut sezonu colindelor si pana de craciun, nu se mai asculta, insa am o nelamurire cu una din ele... Twelve Day Of Christmas - 12 Zile De/Din Craciun care sunt alea? Deoarece noi...? (mai mult)
Buna TPU. O sa incerc sa explic pe cat de scurt posibil. Acum un an (in carantina) am descoperit ca simt o atractie deosebita pentru muzica. De atunci ascult muzica in fiecare zi si imi place foarte mult...? (mai mult)
Salut, am ascultat acum cateva luni o melodie, dar nu imi mai aduc aminte nici cum se chema nici cine o canta..practic este un om de culoare cu palarie si in spatele lui e gen un praf si din gesturi parca...? (mai mult)
Salut, am ascultat o manea acu cateva zile da sa moara Franta de o gasesc, o caut ca o sparcaciune de 3 zile, versurile sunt ceva de genu : buna si nebuna, ne-ar sta bine impreuna.
Salut TPU, am nevoie de un raspuns la aceasta intrebare legata de cariera mea in muzica. De ceva vreme, ma gandesc sa ma las de muzica, dar inca mai am speranta ca o sa reusesc, chiar daca canalul...? (mai mult)
Suceveni în căutare de trupă black metal?
Salut! Imi puteti recomanda o pereche de casti bluetooth pentru muzica rock/metal? Bugetul este de aproximativ 500 de lei. Sunt indecis si nici nu ma pricep prea mult la casti. Multumesc mult!
Salut! Am o întrebare în legatura cu piesa de acum un an de, , Nicolas Sax si Hamude pentru tine" La început cand spune Nicolad Sax, , eu pentru tine cant" dupa se aude un pian. Nu gasesc partitura...? (mai mult)
Salutare TPU! Cand eram mic am facut o caseta(film) cu mine ca sa am amintiri peste ani si acum de pe caseta am transferat- o pe un CD apoi pe Stick ca sa ma pot uita la ea pe TV. Acum, cand m- am uitat...? (mai mult)
Mai stiti melodia asta? ("Pompeaza gemul") : https://www.youtube.com/watch?v=9EcjWd-O4jI Youtube are un algoritm ciudat care imi recomanda abia acum lucruri vechi si placute dupa atata timp.
Top 3 melodii romanesti ale voastre. Sa va aud. (Fara manele sau trap ca va blochez instant) Ale mele (cel putin in ultimul timp) ar fi astea: https://youtu.be/PASfjWpxi94 https://youtu.be/LDdfH5PpH8o ...? (mai mult)
Bună! Caut un cântec patriotic de ceva timp, pe care îl cântam în gimnazială. Imi aduc aminte doar ca era un copil într- o căruță care plângea la începutul cântecului. Sper sa ma ajutați....? (mai mult)
Salut TPU! Ascultam candva cu mult timp in urma o melodie, cred ca Nane o canta, era facuta pe instrumentalul de la melodia din acest link, stie cineva cum se numeste acea melodie? Mulțumesc!
Salut, detin o boxa Akai ABTS 11-B, ascult ce ascult la ea si daca o dau la maxim se deconecteaza si se reconecteaza la telefon, stiti cumva ce ii pot face?
Salut, m-am uitat recent la inima de tigan (episodul 64) si am auzit maneaua asta : "pun pariu pe ce vrei tu... Whiskey beau beau beau ", shazam nu o gaseste :(((( o stie careva sau o are?
Salut, tuturor! Cum pot gasi o melodie daca stiu doar vreo doua versuri din ea? Le- am scris pe google si nu am gasit- o. Nu stiu exact daca era manea, dar melodia incepea gen " pentru tine iubirea mea"...? (mai mult)
Salut, care radio vi se pare mai bun si mai serios si mai putin daunator si de ce, dintre kiss fm, europa fm, digi fm, virgin radio, pro fm, radio zu si radio impuls? Si daca se poate sa faceti ...? (mai mult)
Salutare, anul asta dau evaluarea naționala și as vrea sa dau la Octav Bancila in Iasi. Vreau sa dau la muzica (orga). Probele sunt grele, îmi puteți scrie aici ce ar trebui sa învăț? Merita sa...? (mai mult)
Love song/carte sau film? În engleza. Idei va rog!
Bun, deci vreau sa indeplinesc o dorinta a unui prieten, el a facut o parodie cu o melodie de ani de zile care este si uitata si stearsa de pe Youtube. A fost postata de el si vrea sa isi faca copyright...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum pot sa adaug dribburi si efecte pe aplicatia bandlab? Va rog ca dau funda!
Dacă cineva e din Suceava și îi place black metal, să-mi trimită mesaj că am niste piese old school să moară familia mea și vreau să facem o trupă de la 0
Cine mai are piesa dela :nikolas zemer Pt ca piesa nu mai e pe YouTube Au sters-om cine mi-o trimite ii dau funda.
Ce piese frumoase ați mai descoperit? Ceva cu mesaj interesant, nu doar să sune bine...
Buna. Exista pe YouTube o melodie, mai mult instrumental, iar videoclipul era numai cu vampiri. Melodia era ritmată, cu bass, dar este ștearsă de pe YouTube. Știe oare cineva despre ce melodie ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau să învăț să cânt la chitară, și aș vrea să- mi cumpăr o chitară acustică undeva la 400- 500 lei. M- am uitat pe internet și am găsit această chitară ( https://www.emag.ro/set-...? (mai mult)
Hello guys, poate cineva sa imi traduca si mie piesa asta? Dau funda https://ouo.io/C7pA7f
E cineva pe-aici fan The Beatles?
Știe cineva cât ar costa un pian și care ar fi cel mai bun? Vreau prețuri nici prea mari dar nici prea mici, ci vreau un pian bun... Ofer funda! P.S: Pian adevărat, nu de jucărie!
Stie cineva niste trupe bune de metal rock?
Vând versuri. Este cineva interesat sau știe cineva unde le-aș putea vinde?
Am o dilemă. Nu știu ce tip de voce am. Eu pot canta de obicei în Gb major Eb minor Gmajor Eminor. Țin să menționez că multi imi zic ca sunt tenor sau bariton.
Credeti ca cei care canta ca sunt periculosi chiar sunt sau sunt niste oite?
Salutare TPU! Imi spuneti va rog frumos melodiile de la acest video: https://www.youtube.com/watch?v=am376fxvO4c&t=1606s Secundele sunt: 20:00 40:00 1:07:00 1:11:00 26:42 Macar cate puteti! Multumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!