Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, stie cineva cum pot face o piesa 8d pe telefon? (adica sa pun eu o piesa si aplicatia sa o faca 8d) dau funda!
Imi poate explica si mie cineva de ce are atata priza la public Metallica? Pana si aia care detesta rocku spun ca sculta metallica, Voi ascultati Metallica?
Era o melodie care conținea un vers,, Nu-ți feri privirea,, nu este melodia Mirabelei Dauer!
Salut TPU! Caut o melodie mai veche, nu mai știu nimic despre ea. Îmi aduc aminte doar videoclipul, in el era un cuplu care se certa și băiatul a plecat supărat cu mașina și a făcut accident...? (mai mult)
Salut, Funda cine ma ajuta. Poate unii dintre voi stiti vechea melodie Daniela Gyorfi- Ochii tai imi plac si nu am ce sa fac. Nu am mai gasit- o pe Youtube. Poate cineva a reușit să o descarce si...? (mai mult)
Salut, Cine reușește să găsească melodia din link, dau funda, ma las balta nu am reusit sa o gasesc cum se numeste. Am găsit melodii care le am cautat de ani de zile dar melodia din link următor...? (mai mult)
HEi, TPU, salut, de curiozitate, cam de ce echipamente ai nevoie pentru a-ti face un studio de inregistrari si cam cat costa fiecare?
Cum se numeste melodia de la 1:05:43? Link: https://www.youtube.com/watch?v=lj8xgpvmyns Multumesc anticipat!
Am stick cu 2 intrari 1 pc 2 de Android si vreau sa imi pun niste muzica pe el. Cum sa o pun sa creez folder au intru in folderul de muzica si copiez doar muzica fara folder? Sau merg 2 variantele...? (mai mult)
Unde pot găsi melodia: Sorinel de la Plopeni se aud pași pe coridor?
VREAU si eu niste versuri pentru o piesa rap. Daca aveti talent sa le compuneti puneti-mi-le aici. Ms
Stiti cumva ce zodie e Albert nbn? Sau cand e nascut?
Salut tuturor. Caut o melodie de foarte mult timp dintr-un videoclip, cine ma ajuta sa o gasesc, Funda! Am o înregistrare audio poate ajuta sa o găsim! https://youtu.be/0TCJcb8WRXA
A murit acum app 2 luni un cantaret de muzica populara, era tanar, sub 38 ani, stie cineva cum se numea? L-au tot dat la stiri
Salutare. Stie cineva cum se cheama melodia originala dupa care a facut Babi Minune - Haideti sus pe mese? Era parca o melodie house. Mersi frumos, dau funda ????
Vreau și eu un nume de trapper cu Alex DAU FUNDA
Bună- ziua, am două boxe active de la mackie thump de (1000watt) și un bass tot de o mie de watt întrebarea mea este: ce mixer pot folosi? Dar să pot adapta și un microfon mă refer ca mixerul să...? (mai mult)
am o intrebare legat de muzica rock, ce inseamna indie rock, alternative rock, punk rock, nu metal, rap metal, rap rock, rapcore, crunkcore, pop-punk, funk, metalcore, post hardcore?
Cum pot scrie versuri pentru artiști? Îmi place să scriu poezii și vreau să fac bani din asta!
Eu impreuna cu doi prieteni am scos o piesa, unul din ei a cantat unul a editat videoclipul iar eu am scris versurile... Daca doriti sa lasati o parere...? (mai mult)
Salut TPU, am o vaga intrebare. Am un mini studio in dormitor, microfon Rode Nt 1A, un stativ cu un panou acustic sE Electronics RF X si o interfata audio Focustrite 3nd generation. Cand inregistrez...? (mai mult)
Caut melodia originală dintr-un prank de pe net cu un negru cret. Sleeping on strangers prank subway Melodia originala niste tobe canta, Videoul este copiat si modificat cu mai multe melodii.
Ce diferenta e intre un album si un mixtape?
Buna, TPU! Am auzit acum ceva timp o melodie trap, cred pe nume skiaffo(in italiana). Nu gasesc melodia, deoarece nu stiu autorul. AJUTOR
Vreau sa invat sa cant la chitara electrica (in trecut am cantat la cea acustica, cantam relativ bine, acum nu prea imi mai amintesc nimic) https://www.thomann.de/ro/fender_sq_strat_pack_sss_blk_gb.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQiA3Y-...? (mai mult)
Ce artist/artiști o sa reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2021 din Olanda si ce piesa o sa interpreteze?
Salutare. Am ascultat curând un mix al unui Dj iar la un moment dat a început un remix al unei melodii Melodia este "Junior Jack - E samba". Remixul era amestecat, un mashup as putea spune. E...? (mai mult)
Salut. Mai sunt tineri care ascultă și muzică populară, printre altele? Pare că muzica populară ușor, ușor dispare. 1 https://youtu.be/J4Qdn_raEMM 2 https://youtu.be/NRCZMDutvm4 ...? (mai mult)
Hey, caut o melodie si nu o gasesc am dat de 100 de melodii smechere dar de cea pe care o caut nu imi aduc aminte ca melodia incepe asa kiss my pussy boy si atat ajutati-ma
Cântă cineva la pian? După cursurile de începători, care este nivelul următor? Gradul 1? În engleză cred că se numește "Grade 1 Piano". Dar în română?
Încerc să traduc un poem din engleză în română, mai exact secțiunea: "the minims sung by a tree" și mă întreb dacă o doime (asta cred ca ar fi traducerea cuvantului minims) doar se CÂNTĂ...? (mai mult)
Am doua intrebari si as vrea sa- mi raspundeti in ordine. In primul rand cum v- ati nota gustul in muzica de la 1 la 10?(1 însemnand prost si 10 însemnand foarte bun.) Si in al doilea rand numiti...? (mai mult)
Salutare, aveți cumva melodii cu Blondu de la Timișoara live? Gen erau înainte să facă manele melodii populare cu el dar acum nu le mai găsesc pentru că au șters cei de la Trilulilu site-ul
Buna TPU:))), am o intrebare stiu ca suna ciudat dar mi- a venit ideea sa ma apuc de trap ca mna:)))) si am doar o strofa si zic ca merge "Rasul meu e ca o hiena Eu sunt o pacoste Tu o balena":))))si...? (mai mult)
Cum vi se pare melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=9TQjCdMXMQE
am nevoie de cineva care face muzica... vreau o linie melodică pentru niste versuri scrisă la chitara sau pian gen pop-rnb.O cumpăr fara probleme... știți pe cineva?
am o intrebare legat de muzica rock, ce inseamna indie rock, alternative rock, punk rock, nu metal, rap metal, rap rock si rapcore?
Imi poate spune careva cum se numeste melodia asta daca o stiti va rog, o caut de ceva timp. https://files.fm/u/mns6gm4z9#/view/dczyu6ebg FUNDA!
Este Theo Rose tiganca? Dau funda! :*
Buna! Daca stiti cum se numeste aceasta melodie care are versurile ceva de genul: (si cantata de Nicu Paleru) si gen dupa fiecare vers are "tairiritairirira". "Foaie verde matostat ... ma razbat Ca...? (mai mult)
Va salut! Am un Korg Pa3x care in timpul cantarii isi modifica brusc volumul si distorsioneaza tonurile monofonice, s- a mai confruntat cineva cu asemenea pobleme? Sa fie de la volumul general? Va multumesc...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un album si un EP?
Deci caut incontinu si nu gasesc cum se numeste o melodie care este la un clip de pe Instagram, link- ul catre pagina il atasez aici, sunt doua clipuri, melodia din primuslide, e un sunet de chitara...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia in franceza in care striga o femeie SHOUTE?
Buna, deci sa o luam cu inceputul.Am o chitara clasica si stiu cat de cat sa cant la ea, dar nu cant foarte des. Merita sa ma apuc serios si sa invat la ea, iar dupa sa imi iau o chitara electrica? Este...? (mai mult)
As vrea sa stiu toate detaliile despre facultatea de muzica, acolo vreau sa dau.Toate detaliile,am nevoie sa stiu pentru admitere ce trebuie,probe, etc...tot.Multumesc anticipat.
O melodie „persoana potrivita, momentul nepotrivit"? Sau ceva ca ne vom regasi?
Help! Un tovaras de al meu, cand era mic, bagase pe GTA3 o manea sau cantec care avea versurile " Beau vinul Rosu ca sa iti vad cocosul".A ramas cu aceasta mirobolanta fraza in cap si moare de curiozitate...? (mai mult)
am si eu o intrebare, nu pot gasi o melodie, era un artist mai putin cunoscut si ce tin minte din videoclip erau 2 fete in bikini care își turnau frisca pe sani, ce tin minte din muzica...? (mai mult)
Cum aș putea să invăț să cânt după ureche la orgă? Nu imi recomandați să invăț de pe Youtube tutoriale sau alte metode! Fundă celui mai bun răspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!