Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Candva prin 2014, am auzit o melodie cantata, cred, de Rihanna. Videoclipul (alb- negru) prezenta o casa in flacari si pe cantareata impreuna cu un barbat, fugind. Ma poate ajuta cineva ...? (mai mult)
As vrea sa îmi cumpăr o chitara acustica dar nu știu de pe ce site, în cât timp vine comanda și dacă este de calitate produsul. Orice sfat îmi este de folos. Va mulțumesc!
Neața! Caut o piesă de ceva vreme, dar nu o găsesc! Nu știu nici măcar un vers din ea, doar că este cântă de o persoană de culoare, o fată, care în videoclip apare mergând pe un longboard...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, mi s-a terminat sacazul vechi (colofoniu) si am cumparat altul, cand dau cu el pe arcus nu se lipeste nimic, zici ca are un fel de lac pe el. Ce pot sa fac?
La Untold poti sa iei si bilet VIP doar pe o zi? Mersi
Salut, ce inseamna "egorap"?
Buna tuturor, are cineva idee cum as putea crea si eu un videoclip de genul acesta? https://youtu.be/FHz73xmjBI8 Si daca s-ar putea sa-mi lasati si niste linkuri ar fi extraordinar. Va multtumesc!
Am auzit la TV o melodie care începe cu niște tobe și o chitara pe acolo, nu am auzit în ce limbă cântă pentru ca numa începutul melodiei au dat la TV! Caut melodia de 2 săptămâni! Oare...? (mai mult)
Știe cineva melodia cu versurile: "Cu zâmbetul ma ataci, ma innebunesti Ma apuca figurile când dansezi turcești As da orice sa te am și sa te sarut Ca nu pot sa te mai uit"? Menționez...? (mai mult)
Cineva care stie sa traduca versurile astea? https://www.youtube.com/watch?v=mlP1Ab4q_Uk
Cânt la vioară de nivel intermediar: nici prea rău, dar nici prea bine. Aș dori să- mi recomandați niște cărți de cântat la vioară, de preferat de teorie și practică, bine ilustrate...? (mai mult)
Cum se compune muzică pas cu pas? E nevoie de un instrument ajutător, cum ar fi un pian? Sau cum îți dai seama ce notă cânți fără un instrument? Cât despre versuri...cum este mai bine? Să...? (mai mult)
Care este colinda voastră preferată? Aveți vreun cântăreț de colinde favorit?
Vreau niste versuri de melodii ne copiate, gen Oare unde-i dragostea? Unde am pierdut-o? Că a plecat și a dispărut ca Pluto, ceva de genul acesta
Vă rog frumos, cine poate să îmi creeze și mie niște versuri de trap pentru 2 persoane?
Știți o aplicație care scoate instrumentul sa zicem acordeonul dupa instrumental? Poate sa fie si de pc si de telefon! Dau fundă logic!
Vreau niște idei de nume pentru un canal de muzică.Gen caut sa fie original sa nu mai aiba nimeni numele asta de canal. Eu cu un băiat facem parte din canal :Pe mine ma cheamă Nyo de la Antonio și...? (mai mult)
Salut, am decis ca vreau sa invat sa cant la o chitara electrica si nu prea stiu ce chitara si amplificator sa aleg la inceput. Deci am decis sa va cer ajutorul, nu prea stiu preturile si nu stiu ce ...? (mai mult)
Salut, știe cineva cum se numește muzica aia penibilă de fundal pe care o folosește Vlad Alexandrescu pe video-urile lui? Cum o pot găsi pe YouTube? URGENT! Dau funda, mulțumesc!
Vreau sa imi incarc muzica pe spotify, Apple music cu Distrokid. Imi cere sa completez un formular de impozite "W- 8BEN". Imi cere "Foreign tax identifying number" de unde as putea sa il iau. ...? (mai mult)
Cântecul ța ța ța căprița ța Notele muzicale pe foaie, va rog.
Care asculta Alberto Grasu?
Știe cineva care e tariful lui Culita Sterp pentru un majorat?
Bună seara! Știe cineva cum se numește melodia aia de la începutul serialului Familia medicii? Mă refer la cea din episodul din lunile aprilie-mai anul ăsta.
Versuri capra versiune doar cu baba și mosul
Era o melodie populară cred că din Maramureș, începea ca o bătută am auzit- o la Radio. Nu știu cum se numește, am reținut ceva din ea gen " om lucra și om juca împreună cu badea, șai...? (mai mult)
Caut o melodie pe care o am in cap, era ceva in spaniola si refrenul era ceva gen Toca, toca toca toca toca toca
Se câștigă bani dacă imi fac cont de Youtube cu versurile melodiilor in engleză? Are cineva un asemenea cont? Daca da, cat castigi? Poți face o carieră din asta? Cu ce aplicatie pe telefon pot ...? (mai mult)
Vocea are mai multa rezonanta atunci cand respiri foarte bine pe nas? intreb pentru ca am deviatie de sept. respir greu.
Cine a interpretat melodia: Nu uita nu uita ca dragostea nu-i vorbă-n vânt?
Care e melodia voastră, preferată? =)))
Eu urăsc manelele și trap-ul și toti mă iau la mișto că nu-mi place poluarea fonică pe care ei o ascultă. Ce pot să fac?
Vă rog din suflet, ofer și fundă celui care îmi răspunde corect, este o piesă cântată de o fată care sună așa :, , Like a boos" [laikă a boos] tâmb dumb durumb dumb durumb dumb știe cineva...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare, de fapt mai mult cer un sfat! Datorita faptului ca vin sarbatorile, m- am gandit sa profit de reduceri si sa- mi cumpar si eu un set de chitara electrica(cu amplificator,...? (mai mult)
Caut de cand ma stiu o melodie din care nu imi aduc aminte prea multe detalii. Este probabil din anii 1990- 2005...Are un fundal colorat (Culoarea dominanta este mov) Avea un barbat care statea pe un fotoliu...? (mai mult)
Va salut, cum se numește melodia care apare pe genericul de final din filmul Ivana the Terrible 2019? Mulțumesc frumos!
Stiti artisti care produc muzica buna de petrecere care este placuta de oamenii mai in varsta(gen un trandafir zace la firida mea)? Daca nu stiti, as fi foarte recunoscator daca i- ati intreba pe bunici/parinti...? (mai mult)
Salut TPU, Am si eu o intrebare, daca iau un negativ de pe net si pun versurile mele personale apoi incarc pe Youtube, este posibil sa incalc drepturi de autor din partea negativului?
Stiu ca este o melodie ceva mai trista, de adio, ca un ultim omagiu pentru persoanele ce nu mai sunt dar nu mai stiu cum se numeste... are in componenta versurile: "stiu ca poate este pentru ultima...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea sa ma ajutati cu numele unei melodii... Este mai veche si nu stiu cum se numeste, a apărut la TV pe kiss fm anii trecuți, dar ea este mult mai veche. Videoclipul este cu ...? (mai mult)
Pentru fanii KHK care e piesa voastra preferata din noul album BeetleJuice.
Ce parere aveti despre piesa asta si de videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=biLr- EE6uxQ&ab_channel=faraminnie nu ascult kpop dar asta mi se pare foarte misto, si videoclipul de asemenea. imi...? (mai mult)
Aș vrea să învăț să învăț după ureche la orgă dar nu stiu cum! Am urechea slabă dar totuși am reușit să învăț de- ar ști cucu să vorbească cum aș putea să învăț după...? (mai mult)
Salutare, vreau sa imi cumpar un set pentru incepatori si sa invat sa cant la chitara electrica. Am pus ochii pe un set care contine in principal o chitara Harley Benton SC- 1000 SBK si un amplificator...? (mai mult)
Salutare, vreau sa imi cumpar un set de incepatori pentru a invata sa cant la o chitara electrica, avand un buget de aproximativ 1500 lei. Am pus ochii pe un bundle de 1520 lei ce contine in principal...? (mai mult)
Un site de unde imi pot lua un pickup de calitate si la un pret ok?
mi- am cumpărat o chitară clasică, sunt încăpătoare, având în vedere situația actuală cu virusul nu pot merge la un profesor, imi puteti da niste sfaturi de unde sa incep, sau niste...? (mai mult)
Vreau sa fac si eu un dubstep de unde pot sa îmi iau niste kick-uri, etc si as vrea sa il fac in fl studio si cine ma ajuta?
as dori sa imi spuneti cum se numeste piesa cantata de trupa BLONDI Inima se topeste nu mai pot ceva de genu nu prea o stiu la versuri?
Salutare, caut două melodii de prea multă vreme, am zis să încerc aici! o mică descriere; 1 O piesă din 90 sau 2000, solistul era un bărbat de culoare, avea o bandană roșie, în videoclip...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?