Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Era o melodie destul de populara, putin mai veche, si nu stiu cum sa o gasesc, tot ce stiu din ea ea "i wanna...you" si stiu sa o fredonez dar nu stiu versurile si nuci unde sa gasesc melodia, ce parere...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorr! Caut o melodie de ceva timp si nu stiu versuri din ea. Stiu doar ca in videoclip este vorba de doua fete ce se bat in ring, cei din juriu canta(barbati/barbat) iar la final o fata...? (mai mult)
Cum se compun piesele? Adica ce procedeu trebuie sa urmez pentru a compune o melodie de la 0? Imi doresc asta foarte mult dar nu stiu cum sa fac, menționez ca am o chitara.
Ce melodii cu tematica de Craciun va plac?
Vreau niste versuri trap pentru beat-ul acesta rapid: https://www.youtube.com/watch?v=wFabzhDpzFE
Am cumparat o chitara electrica si nu stiu cum sa fac sa se auda rock. Ma puteti ajuta?
Parere casti studio audio tehnica m20x? Pt mix/master
Hello, caut o melodie... apare acum la reclame pe Youtube, la notino...incepe cu "it takes a queen to look in the mirror..she likes what you see" ceva de genu. Nu o prind niciodata cu shazam si nici ...? (mai mult)
Știe cineva semnificația tatuajului de pe față al lui Nane?
Salut lăutarii mei, am si eu o intrebare, am un Korg pa300 si de 3 ani de zile nu am avut statie la ea si am bagat direct jackul in ora si in boxa (boxa avea incorporata statie in ea) bun si acum dupa...? (mai mult)
Stiti cumva care melodie este asta? https://bit.ly/33YS0qZ Shazam nu gaseste originala ci direct toata compilatia. De la minutul 11:57 la 12:12, portiunea de 15 secunde.
Stie cineva ce melodie e cea din fundal de aici? https://www.youtube.com/watch?v=ixMYVYD2b9U
Mi- am adus aminte de Dmitrii Praga, care facea remix- uri prin 2017 cu faze din clipurile vloggerilor romani. Am vazut ca unele melodii sunt repostate pe Youtube, dar m- ar interesa sa stiu...? (mai mult)
Ce muzica mai ascultati? Vreau ceva nou interesant, fara pop prost
Era o melodie veche cantata de niste adolescenti romani, intr-un cartier si era gen rap și unu se urca pe un garaj si striga unu la el sa se dea jos. Cum se numeste?
Bună TPU! Cum pun o imagine la MP3 player de pe telefon? Când mai descărcam anumite melodii, unele dintre ele au venit direct cu imagine. Dau fundiță
Vreau niste versuri de disstrack pentru sadboi daca o sa mai faca concursuri!
Care e diferenta dintre rap clasic si trap?
Salut, am achizitionat si eu o darbuka și as dori sa o acordez. Ma poate ajuta cineva va rog?
Ce părere aveți Freddy Mercury?
Mai cant din cand in cand si imi aud mereu ca sunt peste ton, sub ton. cine poate sa-mi explice si mie tonurile astea sau ce or fi ele ca n are cine sa ma nvete va pup rau
Salutare ma puteți ajuta cu o rimă: 1, 73 și flow-umi curge-n venă Sunt mereu pe vibe?
Îmi poate spune cineva cum se numește melodia pe care s-a prezentat astăzi la Bravo Ai Stil Theo Rose? Suna ca un remix sau ceva.
Nu îmi aduc aminte de numele unei piese de vreau sa o ascult neapărat. Vreau sa mă ajutați să o găsesc. Ce știu despre ea este ca este o piesa oarecum de "tribut" fata de un prieten al cântărețului...? (mai mult)
Salut Imi puteti spune va rog notele in ordine pentru orga cu 36 clape albe Multumesc
Cineva care iubește muzica și scrie versuri/poezii pe aici?
Cat de grea e viata de artist?
Ce trupa rap va place? Dintre cele 3 consacrate parazitii,mafia si la familia? Mie imi plac toate,dar cel mai mult, la familia.
Cum a devenit melodia de la wham! asa populara? O aud peste to in perioada asta,mai ales in mall-uri,radio-uri,la tv, etc.
Aș dori niște recomandări de cărți despre teorie muzicală, de unde să pot învăța mai multe despre acest subiect. Menționez că sunt un basist/chitarist amator. Mulțumesc.
Am rupt din greseala o coarda de chitara. Stiti daca exista un magazin in Giurgiu de unde pot cumpara o coarda inlocuitoare, sau trebuie sa cumpar de pe net?
Bună seara, am ceva timp de când m- am "dat" sa ascult Boney M. (celebra formație disco din anii '70, ' 80) întrebarea mea este următoarea: care este opinia voastră despre aceasta formație/acest...? (mai mult)
tutorial la melodia Capra la aordeon-clape?
Vouă vă place piesa nouă scosă de cei de la creative monkeyz army?
Caut pe cineva care îmi poate scrie o melodie la pian și chitara, am versurile deja... Daca este cineva aștept un email la adresa asta: bornthiscristina@gmail.com Va voi da mai multe detalii despre...? (mai mult)
Salut, caut o melodie nu stiu niciun vers nimic. Tot ce stiu e ca era un Touareg negru filmat dintr-o drona. Daca are cineva vreo idee dau funda.
In curand voi urca pe canalul meu de YouTube prima mea piesa de rap. As vrea sa stiu daca este nevoie sa o inregistrez undeva. Adica sa o licentiez ca fiind a mea. La modul sa nu ma trezesc peste...? (mai mult)
Ce muzica ascultati la munca? Aveti un playlist?
La multi ani Andrei si Andreea(daca sunteti pe aici) Am un playlist cu muzica pentru antrenamente dar e cam sarac din pacate, asa ca o sa las cateva exemple de ce ascult cand ma antrenez...? (mai mult)
am nevoie de un clip (tutorial) care canta Capra la acordeon-clape.Deci un tutorial Capra, sa vad clapele ca sa pot sa invat :)
am început sa cant la chitara acustica de câteva zile și nu știu mereu când salt degetul de pe o nota se aude nasol, ce pot face?
Vreau si eu un nume "random" (de scenă) de rapper, sa zic așa, dar sa fie nefolosit! Aștept răspunsuri.
Este cineva de aici care asculta, sau chiar cântă, muzică clasică? Stie cineva macar la ce ma refer? Imi e teama ca acest gen de muzica este uitat si subestimat de multi, in detrimentul hip- hop-...? (mai mult)
Salut.Ce melodie este in urmatorul videoclip de la minutul 6:15 https://www.youtube.com/watch?v=dPjmCmdcttg?
Salutare cum se numeste melodia din clipul asta? https://streamable.com/7mdmzx va rog
Buna seara caut și eu pe cineva care sa îmi scrie o melodie,am deja versurile dar nu reușesc să scriu și linia melodică, mă poate ajuta cineva? Dau funda
imi poate face cineva niste versuri trap care sa conțină numele Dani? Ceva agresiv, de cartier cum s-ar spune.
Caut o melodie in rusește, are videoclipul filmat ca prin Antarctica, e un cuplu, iar la final el cadre între ghețari. Va rog dacă o știe cineva sa îmi zică
Am un subwoofer si o statie auto si ma intrebam cum le pot conecta in casa si cum pot adauga si boxe(am boxe de sistem 5.1). De ce am nevoie pentru a le conecta?
Buna tuturor știe cineva unde as putea să vând și eu niste versuri? Scriu și în română și în engleză și in franceza? Va rog să mă ajutați
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!