Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna tuturor știe cineva unde as putea să vând și eu niste versuri? Scriu și în română și în engleză și in franceza? Va rog să mă ajutați
Vreau si eu versuri pentru disstrack pentru sadboi;) VA ROG!
Buna, caut o melodie pe care am auzit- o acum câțiva ani la romanii au talent ca fundal a unui număr de dans. Este in rusa, o melodie mai trista și videoclipul ei este filmat iarna, pe niște ghețari....? (mai mult)
Era pe Youtube o melodie, din câte îmi amintesc se numea: Girls si parcă era cantata de un baiat tanar, blond, de vreo 20 de ani pe nume parcă Christian. Am tot cautat dar nu am gasit, ...? (mai mult)
Salut, ii un rapper american cu un ochi de sticla, stie careva cum il cheama?
Salut, am mare nevoie de ajutor. Sunt in industria muzicala de aproximativ 2 ani si am inca niste dileme carora nu le gasesc raspuns. As vrea sa gasesc cu cineva specializat in asa ceva daca m- ar putea...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, as vrea sa- mi achizitionez un sistem audio si ma intrebam daca LG- ul (Life's Good) sunt buni si fac produse de calitate pe partea de echipamente audio si aceeasi intrebare...? (mai mult)
Salutare, am o orga Botempi PM 61, as vrea sa pun niște boxe la ea. Am o problema la difuzor. Se aude un bâzâit și as vrea sa pun boxe ca să nu se mai audă asa dar nu știu cum. Trebuie sa cumpăr...? (mai mult)
Ascultam melodia asta si zice "In the night, i hear them call Coldest story ever told Somewhere far along this road, he lost his soul To a woman, so heartless" Si ma gandeam, ce credeti exista suflet?...? (mai mult)
Buna Dimineata TPU! Caut o melodie de câteva luni pe google, Youtube, shazam, spotify dar n- o gasesc. Suna asa: "Domnule judecător, nu ma condamna sa mor, lasa- ma sa pot trai, ca am de crescut...? (mai mult)
Hey,cine imi poate spune despre ce vorbest in videoclipul de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=J3_DL0q9oq4 de la minutul 1:38 va rog, nu inteleg.
Care e numele cantecului de la 2:33:10 (two hours 33 minutes 10 seconds)am cautat peste tot, dar nu l-am gasit.Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=RRyIb8PGITM&t=2025s
Va dau un link cu ep.23 sau 26 nu mai știu de la serialul La Bloc și dați la minutul 14:37...este o melodie pe care o caut de vreo 3 ani dar nu știu nici cântărețul, nici...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/bIBl0jdsgnw?t=312
Buna, chiar acum am pus o comanda de chitara clasica pe eMAG, dar am uitat sa pun si de pana, trebuie neaparat? Eu am incercat sa cant la o chitara a unei prietene si mi s- a parut mai simplu fara pană....? (mai mult)
Salut, TPU! Am ascultat o melodie pe Mooz HD care mi- a placut foarte mult, doar ca nu stiu cum se cheama. Vocea care canta melodia era pitigaiata si ascutita, probabil era modificată ca sa fie asa....? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu titlul unei piesa a lui Morandi sau Marius Moga in care personajele intrau ca printr-un portal si ajungeau la o petrecere sau o lume de basm? Multumesc anticipat!
Cunoașteți albume conceptuale românești? Mi- am adus recent aminte de "Am să mă întorc bărbat" de la Vama Veche și cât de mult m- a fascinat și sunt curios daca mai sunt astfel de albume in ...? (mai mult)
Ce înseamnă JAM In Muzica?
Salut, de obicei prin mall- uri sau magazine mari de îmbrăcăminte/încălțăminte(H&M, Sizzer, NewYorker etc.), se mai pune muzică. Recent am auzit o melodie care cred ca e de la Kanye West in ...? (mai mult)
cine stie cum se numea melodia asta? Nu e mama, nici tata, baieti bateti palma c-am ramas singur acasa, dansati fetelor pe masa (...) la microfon susanu inca odata (si de aici nu mai stiu)
Cum se mai numeste o melodie veche indiana cu o fata in rol principal care se ascunde intr- o masina de marfa, ajunge intr- un restaurant unde oamenii de acolo o ajuta sa se imbrace frumos si in finalu...? (mai mult)
Salutare, cine imi poate da si mie un link cu beat-ul de la aceasta melodie Dragonu ak 47 N-O Să Mai Fiu Niciodată Un Drogat
Este vreun pianist care ma poate ajuta cu niste informatii? Doresc sa ma apuc sa invat pian deoarece il ador dar nu stiu daca sa imi cumpar pianina acustica sau digitala? Care sunt diferentele ...? (mai mult)
Caut o melodie romaneasca din anii 2000. Era cantata de o femeie care avea versul "save me from myself". Stie careva?
Era o melodie care avea versurile "ceasul e stricat, timpul trece tot mai greu....mor de dorul tau și parcă nu as fi eu" ceva de genul...e cântată de o fată și e veche
Știe cineva melodia ce are printre versuri "Pentru tine aș renunța la FIFA și la Mia Khalifa Cel mai bine îți stă în rochie de mireasă ...să vină mama ta să stea cu noi" ? E cântată...? (mai mult)
Poti invata singur la acordeon fara experienta muzicala in spate? Urmarind tutoriale pe Youtube. Am incercat vioara, dar profesorii nu sunt foarte doritori sa invete adulti. Sau ce al instrument recomandati...? (mai mult)
Salutare, cine imi poate da si mie un link cu beat-ul de la aceasta melodie RAPPA - Între Lacrimă Și Zâmbet (cu GiAnna) [Pe Aripile Cuvântului / 2013]? Dau funda, am mare nevoie de el
Salut, mi- am deschis acum recent un canal de Youtube se numeste Musicland si as vrea sa promovez melodii mai mult sub forma de remixuri si as avea nevoie de colaboratori pentru accest canal sau sa ma...? (mai mult)
As vrea să mă apuc de muzică dar nu prea am posibilitati:Calculator nu am! Visul meu a fost sa devin artist:Sa cant trap și trap sentimental cum canta Dropy(control e cea mai populara piesa...? (mai mult)
Caut o melodie veche, erau 2 fete pe o motocicletă cu ataş şi era un proiector in spatele lor şi gen din tavan erau atârnate păsări de hârtie. Este o melodie mai veche şi sunt 90% sigur...? (mai mult)
Buna TPU... Acum mult timp, cativa ani nu stiu sigur mi se pare ca in 2010 sau pe acolo era o melodie frumoasa si avea un video in care erau oamenii papusi in camera unei fetite si asteptau sa plece parintii...? (mai mult)
De ce Romania nu are trupe din genul Power/melodic metal? M- am uitat pe metal- archives la mai toate trupele existente in Romania de metal si ce vad mai mult este doar death, black si gothic. Si cele...? (mai mult)
As dori care stie si e din Oradea sau Sighet sa-mi zica si mie cine e Costy Sighet la o melodie populara vad pe tv scris gen : Suzana Sogogoritele Producator Costy - Sighet
Exista vreo metoda prin care sa faci o melodie pe telefon!? Stiu ca nu e studio, dar așa ca idee există sau nu? Daca da, cum?
Întrebare pentru cei ce ascultă Three days grace care solist vi se pare mai bun Adam Gontier sau Matt Walst?
Salutare, cine imi poate da si mie un link cu beat-ul de la aceasta melodie RAPPA - Coroana De Spini [Pe Aripile Cuvântului / 2013] Dau funda, va rog am nevoie maxima de el
Imi doresc o chitară electrică, dar sunt încăpătoare... este mai bine sa incep cu una acustică? sau pot învăța la fel de bine si cu una electrica?
As vrea sa ma apuc de muzica ca să ma descarc prin piese! Mereu mi- am dorit sa fac muzică dar nu prea am posibilități, singura problema e ca nu am unde sa înregistrez piese, taicamiu ...? (mai mult)
Salut caut o melodie mai exact o manea. Geo - De ce n-am o scara eu. Nu o gasesc pe nicăieri de ce oare?
Salut am auzit o manea la un radio online mai exact radio taraf si nu o gasesc pe nicăieri. maneaua era cântară de Geo Geovani si spunea : de ce nu am o scara eu sa ma urc la Dumnezeu. Era de dragoste...? (mai mult)
Daca eu platesc o licenta cum ar fi de pe Epidemic sound, pentru o melodie, am dreptul sa folosesc acea melodie intr- un video de pe YouTube care sa fie si monetizat? Si inca o intrebare. Cand si...? (mai mult)
Caut si eu o melodie care o ascultam cand eram mic. Tot ce pot sa zic este ca era in engleza, videoclipul era pe Marte sau o planeta diferita cu sol predominant rosu, avea un tip intr- un costum de astronaut...? (mai mult)
Caut si eu o melodie care o ascultam cand eram mic si tot ce pot sa zic este ca era in engliza, videoclipul era pe merte sau o planeta diferita cu sol predominant rosu, un tip intr- un costum de astronaut...? (mai mult)
De unde fac bani Jador, Dani mocanu, 5gang si restul? Pe langa monetizarea aia de la Youtube cum mai câștigat? Am auzit ceva cu "vanzarea albumelor". Ok dar ce albume? Nu inteleg.
De ce asculta majoritatea romanilor manele? Nu vreau sa generalizez, dar cred ca e cel mai ascultat gen muzical.Fac un efort sa ma abtin si sa nu judec pe nimeni, pana la urma fiecare cu gusturile lui,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu o intrebare. Toata lumea stie ca Costi Ionita canta piesa Tu nu stii. Niste fete canta aceasta piesa. Imi puteti da linkul cu varianta piesei cantate de fete? Am cautat-...? (mai mult)
Știți cumva care este indiciul de miercuri 11.07. 2020 de la CSAUD- Virginia Radii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!