Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Ce face un dj? Doar face trecea dintre melodii? Le modifica sau ce mai exact?
Salut.Sunt un producer si caut un rapper cu care as putea sa lucrez.Nu stiu daca acest site e facut pentru asa ceva dar stiu ca multa lume sta inca pe siteul asta.De preferat rapper \ul sa aiba...? (mai mult)
Caut o melodie aparuta prin 2013- 2015, romaneasca, comerciala. Imi aduc aminte ca era o melodie de dragoste, cantata de o fata/ young woman, despre cum dragostea nu vine si pe la ea. Imi mai...? (mai mult)
Va rog frumos, sa imi zica cineva cam cat ar costa sa faci o piesa la un studio sau macar un exemplu de suma(de bani)..ca imi fac o idee! MULTUMESC!
Aratau la tv pe unii politisti care au intervenit intr- un apartament in care se aflau niste manelisti la o petrecere privata si i- au amendat. Domnitele de la petrecerea privata erau imbracate in costume...? (mai mult)
Dupa ce negativ a fost inspirata melodia Adrian minune si Ciro de luca - Te Iubesc?
Boss, vreau si eu niște versuri mișto pe beat-ul asta:https://youtu.be/LifvEgtTGdo Dacă iese piesa, si o pun pe yt, te pun in descriere cu numele si ig-ul.
Îmi puteți spune niște artiști trap buni?
Imi puteti da si mie va rog un playlist pentru spotify cu melodii din USA si alte melodii in engleza si ceva melodii trap?
caut 2 melodii populare insa nu le gasesc. 1. Adina Blaga - Badea cu ochii de mura 2 Cristian Pomohaci in video arata o manastire si in timp ce canta un preot batran care aprinde o lumanare...? (mai mult)
Vreau si eu un playlist pentru spotify fain cu trap din America
Bună ziua, as dori să- mi achiziționez și eu niște boxe active și pasiva și nu știu care sunt mai de calitate. Unii îmi zic ca smart superbass 600watii din care scot 400 sunt cele mai bune alții...? (mai mult)
Https://youtu.be/LDdfH5PpH8o Ce ziceti de melodia asta?
Ma poate ajuta cineva va rog foarte frumos cu niste rime in versuri va rog?
Are o voce de aur și cântă la fel de bine Roxana IIise Perian cine îmi spune multe melodii cu ea DAR NU POPULARE CI STIL ETNO, ca pe you tube sunt doar câteva vreo 5 melodii? Cine îmi spune mai ...? (mai mult)
Cum putem face o melodie de trap daca eu cu un prieten am scris versurile?
Buna, de doua zile sunt obsedata cu versuri dintr- o melodie dar tot ce imi amintesc din ea ii" un copil pe drum si o viata in derivă... " e genul trap din cate imi amintesc, va roog daca știți ce...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste versuri de rap? Uitati beat-ul https://www.youtube.com/watch?v=vjWwR5FGj1k eu nu reusesc sa fac si am nevoie urgenta de niste versuri
Salut, imi puteti recomanda niste boxe portabile bune pana in 330 lei?
As vrea sa ma ajutati cu o melodie daca puteti.Nu mai stiu cum suna si stiu ca melodia era mai veche.Dar mai stiu ca videoclipul era cu o femeie care era urmarita prin zapada de un om cu o mască.Si...? (mai mult)
Cine este artista din clipul urmator, minutul 2:55 https://www.youtube.com/watch?v=o2dIDug4ooA&t=11s
Imi poate spune careva ce melodie e asta: https://youtu.be/CUwKLcGkkA8
Ajutati-ma si pe mine cu niste versuri, dau inima si coroana! Mersi!
Vreau si eu pronuntia pentru melodia in franceza "Tourner dans le vide" de la Indila va rog
Am un subwoofer akai, dar nu știu ce are. Are bass dar sunetul melodiilor se aude foarte încet. Problema nu este de la volum. Stie cineva?
Despre proiectul thaalavattam ce parere aveti?
Salut, cum se numește melodia asta? Dacă știe cineva. https://www.facebook.com/100024980272738/posts/783641339145201/?app=fbl
Stie cineva cum se cheama melodia aia in care apare sunetul de la Room service hotel de pitbull?
Daca e vreun pasionat de muzica si stie sa caute ceva pe Youtube sau oriunde, nu mai gasesc o piesa "satisfaction guaranteed", la imaginea statica a piesei, in alb negru, e o tipa, intinsa in diagonala,...? (mai mult)
Găsisem mai demult o melodie in franceza cu un băiat care cântă pe lângă niste avioane, avea parca o geaca galbenă si intrase în "camera" aia unde erau avioanele, cu un pahar de suc in ...? (mai mult)
Acum cativa ani mi-am facut cont pe un site numit rockaddict sau ceva de genul asta. Stie cineva daca mai exista sau numele corect al site-ului?
am si eu un difuzor de bass auto si ma gandeam sa ii fac o cutie dar mi- a zis cineva ca pe langa statia ce o pun imi va trebui si un filtru, este adevarat? La subwooferele pasive au in cutie...? (mai mult)
Https://youtu.be/gTidgWNMNBA Ce părere aveți de acele coarde de femei?
Pentru cunoscatori de manele. Esti o melodie veche si nu o gasesc, nu imi vine nici un vers in cap, stiu doar ca e cantata in masina, melodia originala pe fundal si el canta cu vocea, e de iubire,...? (mai mult)
Stiti cumva o scoala sau facultate ceva de muzica mai exact (Music Producer)? vreau sa invat sa fac melodii, in programul fl studio dar nu prea ma pricep daca stiti pe cineva cu experienta ar ...? (mai mult)
Am auzit recent o melodie la radio in timp ce conduceam si stiu doar cateva cuvinte din ea. Ma poate ajuta cineva sa o gasesc? Tot ce pot sa imi amintesc e ceva de genul "Am o echipa ca Steve Kerr " dupa...? (mai mult)
De ce cand atingem varful de la jack cu degetul, se aude un "brr" in boxe?
E o melodie de fundal in serialul "Sacrificiul" pe care incerc de mult timp sa o gasesc. De obicei apare la scene cu Amza si Maria. Primele versuri sunt " Take me away, far away from here", melodia...? (mai mult)
Eu nu vin cu minciuni legate de bani dar e prima mea melodie trasa in studio. https://www.youtube.com/watch?v=ELFQBl6dnaY
Voi cum ați comenta următoarele versuri: "Omule, deschide ochii Tu lași sufletul să piară Nu e vina Cerului Ca îți dă ura pe- afară Râurile noastre toate N- ar putea nicicând să spele ...? (mai mult)
Stateam si ma uitam random la niste casti pentru pc si am vazut ca fiecare are o descriere diferita: o pereche de casti are sunet stereo, altele surround 5.1, 7.1, bla bla. Majoritatea dintre ele sunt...? (mai mult)
Ce gen muzical e asta: https://youtu.be/tim7MeDItPw? Ce melodii de genul ăsta mai sunt?
Salut, poate sa imi scrie cineva versurile din partea lui Mistah B. din melodia Meditez ft NA', nu prea inteleg ce zice Mersi ^v^
Salut, vreau sa știu și eu care sunt mai bune, dețin alien 0815 și când melodia are puțin Bass se aude distorsionat doar pe melodii live se aude bine și voiam sa îmi cumpăr celestion 1525 și...? (mai mult)
Dacă ar fi să alegi între BUG Mafia și Paraziții, ce ai alege și de ce?
Cine imi poate da linkul de la melodia "Khinjo - Hai cichi cichi dam (2008). Funda. Multumesc mult!
Pentru cunoscatorii de manele foarte vechi si nu numai. Era o melodie care avea titlul "danseaza la valoare", cantata de "Kinzo" parca. Acum nu o mai gasesc de cativa ani pe google. Nici urma...? (mai mult)
Ajutati- ma, caut o melodie veche, imi amintesc doar ca in videoclip sunt majorete cu costumatii negru rosu si alb, videoclipul cred ca este filmat intr- o hala. Pe tot parcursul videoclipului raman...? (mai mult)
Voi ce artiști români mai ascultați? Eu ascult de exemplu : Paraziții, Cheloo, Ombladon, BAZOOKA, Echo, Codrin
de mult timp ma gandesc sa imi fac o trupa sau sa intru intr- o trupa. Nu prea am conexiuni sau asa, stiti ceva modalitati pentru a afla de anunturi de cautari sau anumite siteuri pe care pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!