Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Ce parere aveti de rap-ul din 2020? Sunt foarte multi rapperi in ziua de azi care se dau ca au nu stiu cate campionate mondiale dar ei sunt vai de ei.
Voi ce intelegeti prin muzica bună?
Am ascultat la radio o melodie populara cântată de un bărbat. Că vers parcă auzeam pe parcut ei "ca al meu băiat" sau ceva de genul, dar am căutat așa pe yt și nu am gasit- o. Oricum este mai...? (mai mult)
Pun intrebarea aici ca nu prea se uita lumea pe categoria muzica, deci va rog n- o mutati. Ce trupa a scos piesa, , Smochin' in The Boy's Room", Mötley Crüe sau Brownsville station? Pe wikipedia scrie...? (mai mult)
Pana la urma ce trupa a scos piesa Smokin in the boys room: Möntley Crüe sau Brownsville Station? Unele site-uri zic o trupa, altele cealalta.
Bună, TPU! Sunt fata și fac canto de 2 ani jumate aproape 3. Eu nu vad niciun rezultat, merg acolo pentru ca vreau sa ajung cantareata, însă vad ca nu am niciun trofeu, niciun succes. Am luat ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! VREAU si eu sa învăț o melodie de la Nirvana (Pe chitara) dar nu stiu pe care. Aveti sugestii? P.S:Sa nu fie Smells like teen spirit sau Come as you are
Acum 15- 20 de ani era o melodie la televizor in turca/araba care avea la refren ya habibi si era un bărbat care canta, din câte îmi amintesc. Exista vreo posibilitate sa știe cineva despre ce vorbesc?...? (mai mult)
Buna, care manelist mai cunoscut ia cel mai putin pentru un majorat?
Ajutati ma va rog. Caut o melodie de 7 ani. Pot ajuta cu detalii ca a fost ascultată intr- un Counter Strike (cu muzica in H) Versuri gen :Weren a weren for you to be main. Voce identică inna dar...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste melodia asta? https://www.instagram.com/p/CGDdEaHH0jq/
are cineva din muzicanți pad-uri de dorit in format waw sau mp3 de genul să-ți fie de bine nașule, etc? Dau funda
De ce sunt ascultate numai manele in trending pe Youtube iar muzica adevărată nu apare pe primele locuri?
Știe cineva vreun party de hardtechno?
Buna, mi-ati putea recomanda va rog o boxa portabila care sa se auda tare si cu bass fain? Multumesc! (Daca se poate din proprie experienta, sa stiu ca nu mi se defecteaza dupa 1 an.)
Este pe Youtube o melodie de la parazitii care de la jumatate se schimba in alta, instrumentalul era ceva gen lalala nu pot explica in alt fel, daca stie cineva cum se cheama?
Salut, acum un an am vazut o melodie pe net, o reinterpretare a unei melodiinvechi, canta o fata despre haiduci parca iar pe fundal erau barbati imbracati in daci care se luptau. Stie cineva la ce...? (mai mult)
Cum vi se pare muzica lui Theo Rose?
Stie cineva cum se numește melodia cântată de un bărbat cu urmatoarele versuri,, Stai într -una pe tik tok vezi doar (laicuri) like-uri luara-i foc, viniți-ar rău ca să-ți vi"?
Hei TPU:) As vrea ma apuc de pian, sa ma duc la cursuri si sa invat sa cant la acest instrument pentru ca ma pasioneaza, dar nu stiu absolut nimic despre asta..note, absolut nimic..credeti ca asta conteaza...? (mai mult)
Cum vi se pare melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=EAp6M8Ln4Ug&ab_channel=ZackHemsey
Salutare tuturor! Îmi spuneți vă rog frumos melodia de pe fundal al acestui video: https://youtu.be/dKDh497xfVU
Imi poate raspunde cineva cum se numea acea melodie foarte populara de prin anii 2010, era o melodie destul de cunoscuta, fiind pe toate radio- urile. Nu imi aduc aminte nimic din versuri,...? (mai mult)
Buna tuturor, Stie cineva cine canta aceasta piesa? De cativa ani imi vin in minte versurile unei melodii dar nu am reusit sa o gasesc nicaieri. " A fost o gluma la- nceput, Si tu, si eu ne amageam. ...? (mai mult)
Caut o melodie de mult timp.Nu stiu prea multe despre ea.Stiu ca este rap(cam vechi- intre ani 1985- 2010)si la ultimul vers din refren are cuvântul "motherfuckers".Va rog mult ajutati- ma sa o...? (mai mult)
Caut o melodie rap veche pana in 2010 care are la ultimul vers din strofa cuvantul"motherfuckers".
vreau idei, versuri pentru un cântec, orce e acceptat! Va rog❤
Caut o piesa cantata de o româncă. Iar în videoclip. Apare iubitul fetei imbrăcat in roșu ca "dracul". Acțiunea se intampla pe câmp. Plz help
Mie îmi expira cele 3uni de Apple music gratuit pe 5 oct când îl voi reînnoi pe 5 oct voi plăti doar cei 20 lei (nu sunt sigura ca e atat) sau voi plăti cei 20 și fiecare melodie in parte?...? (mai mult)
Buna, cand eram mic ascultam muzica mixata de nightcore, genul ala mai rapid si sus, dar cantecele erau faine si am un playlist de 200 cantece si mi- e prea lene sa caut variantele originale, plus ...? (mai mult)
Salut, revin cu o intrebare mai „old school". In jurul anului 2010- 2011, exista o melodie rap romaneasca care avea refrenul ceva de genul „caca pișu, caca pișu", „industria muzicala romneasca...? (mai mult)
Era ceva muzica mai veche (nu din Romania) si tot ce imi amintesc e ca era unul blond pe plaja care canta sa o agate pe una si mai tarziu ajung la nu stiu ce petrecere la piscina. O stie cineva?
Are piesa cineva? Utze featuring Chriss JustUs - Iubirea noastra moare (Single)
Era o melodie veche in care o femeie canta in mai multe limbi, romana, engleza, italiana parca ma rog, avea un vers la un moment dat ceva de genul "money money money give me your money" desi nu sunt...? (mai mult)
Cine imi spune numele acestei melodii primeste funda, remix sau originala nu conteaza https://www.instagram.com/p/CDMZ_tCKTGI/
Noroc.Cum vi se pare instrumentalul asta? https://www.youtube.com/watch?v=wsct4fyqzfs&ab_channel=xxxtoxxxandxxx
URGENT! S.O.S! DAU FUNDĂ! URGENT! Își mai amintește cineva piesa lui Utze cu Chriss JustUs - Iubirea Noastra Acum Moare? Uitati aici un link de la refren : https://www.youtube.com/watch?v=dNiLEJDAWRE ...? (mai mult)
Am observat că multe dintre piesele de dragoste care se ascultă în prezent prezintă în versurile lor ideea de "Am nevoie de tine...". A iubi nu înseamnă altceva? :| Când mă gândesc la "a ...? (mai mult)
Caut o piesă românească. Este vorba în cântec despre cum anumite înjurături au fost traduse din limba engleză în română de către o doamnă traducătoare, cred, de la Zone Studio Oradea. Ritmul...? (mai mult)
Am vazut pe tik top o piesă de fundal, era dea lui dj snake, cred ca era remix. Seamana putin cu o secvență stilul din get low de la 1:19- 1:31 parca si se auzea un hey hey într- una dupa....? (mai mult)
Care ii diferenta dintre muzica clasica si opereta?
Caut un videoclip vechi (de prin 1999). Nu imi amintesc versurile sau melodia. In videoclip o fata si un baiat se saruta. Ea avea parul impletit in 2 codite, apoi isi desface coditele si ramane cu parul...? (mai mult)
De data aceasta am doua intrebari intr- una. Daca ma puteti ajuta. Cum se numeste melodia originala care se aude in reclama aceea cu Kaufland si cine o canta? Si doi: cine canta cover- ul acela...? (mai mult)
Salutare,imi poate spune si mie ce melodie este aceasta? https://www.instagram.com/stories/highlights/17856534805461700/ Eu cred ca e 100% vocea lui Puiu Codreanu, dar nu stiu cum se numeste piesa
Heei, Am început să ascult Depeche Mode mai mult în ultimul timp. Mi-ar plăcea niște recomandări de interviuri sau documentare de genul Spirits in the Forest. Mulțumesc tare mult!
Am vazut pe tik tok un videoclip. Era o fata pe scena si canta. Melodia era pe rusa si zicea ceva de : stupid telephone. Ce melodie este? Tot caut pe tiktok dar nu gasesc
Cine îmi poate da niște melodii de ascultat? Ma plictisesc și n-am ce asculta.
Caut o melodie, nu imi amintesc versuri (din cate stiu este in roamana) si este cam de prin anii 2000- 2005 (cred). Imi amintesc doar o parte din videoclip, era o fata bruneta si imbracata intr-...? (mai mult)
Salut,ceva melodie asemănătoare cu asta? https://youtu.be/TUj0otkJEBo
Sunt Red&Meth inca in Wu Tang?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!