Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Care e cea mai bună chitara bass de până la 1200ron? Am căutat mult pe thomann dar peste tot sunt recenzii negative
Este cineva aici caruia ii place sa compuna versuri? Este vorba despre o melodie trista, ca referinta pentru a intelege mai bine piesa "abi - tu ma urasti". Multumesc!
Salut, as avea nevoie de niște versuri trap rapid
Salut, ma nevoie urgent de niște versuri trap:)
Https://m.thomann.de/intl/ik_multimedia_irig_2_b_stock.htm?i11l=ro_RO%3AMD.MDL%3AEUR Ce o să fie dacă în loc de căști pun asta https://m.thomann.de/intl/doepfer_a100c15.htm?i11l=ro_RO%3AMD.MDL%3AEUR ...? (mai mult)
Care e cea mai ieftina și calitativă metodă de a conecta o chitară bass la boxele unui pc? nu am amp și nici o pedală, va rog daca nu vă pricepeți nu va băgați
Salutare. Am avut mai demult o caseta de casetofon cu colinde de la regretata cantareata de muzica populara Ramona Fabian. Albumul de colinde este in orice caz mai vechi si se cheama "Din an in an." Aveti...? (mai mult)
Vouă vi se parfe ca seamănă cele doua melodii? https://povesticupalarie.blogspot.com/2020/09/cristi-minculescu-jos-palaria.html
Mai are cineva melodia Neli feat Goro Așa spunea? Refrenu era asa spunea iubita mea nu mai fuma si numai beat. Imi place foarte mult nu am mai ascultat o de 5 ani pe net e ștearsă din cauza de copyright...? (mai mult)
Sunt aici fani ai acestei piese? Eu sunt una. https://www.youtube.com/watch?v=EKd6RpX4vmE
Sunt aici fani ai piesei nothing else matter?
Stie cineva cum se numeste melodia din inceputul si sfarsitul serialului Peaky Blinders? E ceva cu "red rat hands" nu am putut sa imi dau seama chiar ce zice, dar cum se numeste melodia?
Sunt singurul de aici care nu asculta muzica romaneasca mai deloc :/?
Ce gen de muzică cântă GHOSTEMANE?
Am degete lungi și subțiri, ar fi mai bine sa ma apuc de chitară(electrică) sau bass?
Va rog daca știți careva, e o manea făcută după melodia turceasca 'Since Istanbul Has Been' și pur și simplu nu-mi dau seama care e.V-as fi recunoscător.Multumesc.
Stiti site-uri de unde poti cumpara albume muzicale? Eventual magazine...stiu de carturesti, acolo nu este ceea ce caut eu.
Funda! Cum se numesc genurile astea de melodii? Si nu ma refer la versuri ca stiu ca sunt doar niste parodii (legat de linkurile de mai jos), ma refer la instrumental. Sunt genul ala de melodii pe care...? (mai mult)
Intampin de vreo saptamana o problema cu Youtube- ul. Am urcat in data de 17.08 o piesa pe canalul meu si a strans in primele 48h peste 1.6k. Ulterior, a scazut la 1.3k, iar ziua urmatoare la...? (mai mult)
Vara e pe sfârșite, care credeți ca au fost Hiturile Acestei veri. Ofer Fundiță pentru cine scrie cât mai multe Propuneri de melodii
vreau pe cineva sa fac rime se ofera cineva?
Are Nimeni Altu' un vers interesant : " Voi aveti bani, eu am timp si nu vreau sa facem schimb ", dar nu imi aduc aminte numele melodiei, vreau sa o ascult cine stie numele piesei?
Imi poate explica cineva ce inseamna un open verse? Ms
Sunt în căutare de sală pentru repetiții muzicale. Am observat că, în general, acestea nu dispun de chitara electrică și bass, ci doar de amplificatoare pentru acestea. Totuși,...? (mai mult)
Cum sa cant dupa ureche la un instrument? M-am saturat sa tot caut notele si acordurile.
Vreau sa fac un rap battle intre default si renegade rider, eu cant partea defaultului si un prieten de al meu partea renegade rider.El a gasit niste rime super tari dar eu nu ma pricep la rime...? (mai mult)
Știe cineva o melodie cu o fata care iese din piscină îmbrăcată în negru cu o mască de oglinzi pe fata! Mai erau și doi câini lângă ea! Apoi dansa impreuna cu mai multe persoane! Știu ca e ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Lady Gaga? Despre melodiile ei, costumatiile ei etc.
Am de făcut o coregrafie de 1 minut in care să reprezint termenul: " fericire" Va rog să- mi dați niste idei. Se poate reprezenta prin: dans, muzică, accesorii. Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
De ce toate fetițele army(fane bts) spun ca sunt bisexuale? Chiar sunt dau doar incearca sa atraga atentie?
Salut, am ascultat in urma cu cateva zile o melodie de prin anii '90 cantata de o blonda americanca in voga pe atunci, in stilul pop dance CC Catch / Modern Talking. Stie cineva sa-mi zica numele ei?
In poweramp imi zice la hi-res output 32-bit/48kHz,atata duce maxim? Allview soul x6 xtreme
Ce instrumente cu corzi stiti (de prin toata lumea, orice cultura)?
Bună seara TPU. Am ascultat mai demult un hit care a fost difuzat pe Kiss TV și UTV si nu o mai gasesc. Nu mai stiu daca titlul se numea, , Girls", dar stiu ca erau numai fete în el. Ofer funda pentru...? (mai mult)
Funda. In ce regiune a fost filmat Asteapta-Ma dincolo de moarte-Bucovina? Mai exact fundalul din piesa.
Poate cineva sa- mi dea link pe Youtube la o melodie a lui REM, video aparut acum app 30 ani, in care mai multi stau blocati in trafic si la un moment dat ies, se revolta si se suie pe capota? Sau sa-...? (mai mult)
Am voce și vreau să ajung artistă dar nu știu cum! Ma puteți ajuta cu niște sfaturi va rog?
Ce programe folosesc artiștii/studiorile de muzică? (Gen: Killa Fonic, Nane, 6LACK, etc) Mulțumesc!
Știe cineva un magazin cu instrumente muzicale în Buzău?
Salut. Cine ma poate ajuta? Caut o melodie de foarte mult timp. Melodia era ascultată intr-un cs, ceva de genul,, weren a weren for you to be main,, ceva house, semăna cu Inna dar nu e ea...
Buna, cine imi poate da o invitatie pe clape.ro?
Rockerii sunt satanisti?
Https://www.youtube.com/watch?v=aVr9cXBylTU,cine recunoaste melodia si cum se numeste?
daca am spotify in Romania si il dau lui mama in Spania, o sa fiu taxat cu pretul din Spania?
Ce stiti despre twenty one pilots?
Https://www.youtube.com/watch?v=aVr9cXBylTU Buna, stie cineva cum se numeste melodia la reclama asta?
Caut o melodie, probabil in care canta Don Baxter, imi aduc aminte versurile acestea : Stai putin ca nu- i asa, nu toti sunt la p*** ta, fac ce vreau si tot ce- as vrea, traiesc fiecare zi ...? (mai mult)
Https://m.thomann.de/intl/ibanez_ijsr190_bk.htm?i11l=ro_RO%3AMD.MDL%3AEUR Sau https://m.thomann.de/intl/epiphone_toby_bass_performance_pack.htm?i11l=ro_RO%3AMD.MDL%3AEUR
Cum îl cheamă pe artistul care a cantat aseară pe antena stars la cool summer nights chiar înainte de interviul cu Delia rexha? Cum se cheamă melodia?
Salut, mi-am cumparat o chitara acustica si cand apas pe firele de la chitara ca sa creez altfel de sunete nu imi suna cum arata pe Youtube, stie cineva de ce?(sunt incepator)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.