Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Voi ce trupa sau artist-solo imi recomandati sa ascult? P.S. de obicei ascult Parazitii sau piesele solo scoase de Cheloo
Era o melodie romaneasca prin 2010- 2015 si mai stiu din clip ca era despre o despartire(?) si cantareata era intr- o camasa alba intr- o camera cu un scaun si erau urme de unghii pe pereti. Cum...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=_CpMXtwmvvk Melodia e veche si suprapusa peste videoclipul aluia. Ma intereseaza melodia din videoclipul ala unde danseaza fetele alea pe cascada aia. Daca stie cineva...? (mai mult)
stie cineva cum se numea site-ul acela unde fiecarea punea o melodie si toti aveam un skin si dansam?
Este falseto? https://www.youtube.com/watch?v=HsXrs1uUrC0
De unde pot gasi online cablu pentru conectare la acordeon Guerrini? Multumesc anticipat. Fundă
Cum ii zice la melodia asta de la reclama la XFactor de anul asta? https://www.instagram.com/p/CDoKl94lrIF/
Era o melodie cântată de o africana in anii trecuți care era redata și la radio. Stie cineva cum se numeste?
aș vrea câteva informații dacă deține sau a deținut cineva una din următoarele clape: korg ek 50, roland BK 3, kurzweil kp 200. Are careva funcția groove creator? La acmp. automat...? (mai mult)
Care e diferenta dintre rap si trap?
Salut, puteti sa imi spuneti si mie ce este Falsetto daca puteti? Stiu ca este o intrebare tampita :)
Caut un producator muzical cu care sa lucrez la piese (beat + mixmaster). Nu conteaza experienta. E foarte frumos sa crestem impreuna. Restul detaliilor o sa le discutam dupa.
Am 30 de ani, mai pot invata sa cant la chitara? Mai pot lua lectii undeva? Nu vreau decat pentru mine asa sa zdrangan, poate la serile cu prietenii, nu sa fac cariera din asta :)
Cum se numeste maneaua a lui Dani Mocanu, videoclipul incepe cand Dani Mocanu primeste un apel telefonic si dupa ce inchide niste interlopi se imbraca si dupa pleaca (atat stiu)
Cat de greu este sa invat sa cant la vioară? Merita?(nu vreau răspunsuri gen: daca vrei poti)
Voi ce artiști români mai ascultați?
Va place sa ascultati muzica? Daca da, ce melodie ar fi prima in topul dumneavoastra?(sa pretindem ca ar trebui sa selectati doar o melodie din nspe mii..care ar fi aceasta?)
Heyy! Imi poate spune cineva de ce echipament am nevoie pentru a face un studio de înregistrări? (echipament full) Si cum editez vocea? (cu ce program)
Https://youtu.be/FaGxCQy3EJ0 Cand a auzit sotia mea melodia asta (eu o ascultam la telefon cand faceam treaba pe acasa), mi- a pus o intrebare care m- a socat: "Cine a pocit in halul asta melodia lui...? (mai mult)
Ar fi mai ușor sa fiu basist+vocal sau ritm chitarist+vocal? Menționez ca vreau sa fac black metal, poate ceva dsbm
Pentru fanii "genului muzical" trap - chiar mor de curiozitate dar nu am nervii suficient de tari cit sa trec prin mai mult de doua "piese" de profil - exista macar un artist de genul asta care nu are...? (mai mult)
Salut, ieri am facut rost de un cod de Apple music pentru 4 luni, prima oara mi- a arătat ca abonamentul ma tine pana pe 15.12, iar acum o jumatate de ora am primit mail de la Apple ca am abonamentul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre artistul Ares,Marko Glass,Bvcovia? Artistii pe care ii ascult cel mai des,sau Dropy(a scos o piesa,, control")
As vrea sa stiu cum se numeste melodia din acest clip, dacă știe cineva..Multumesc! https://youtu.be/AJFlzCBGZrk
Știe cineva cum se numește o melodie de rap în română mai veche care începea cu interviul unui copil? Gen spunea "Ce culoare au ochii ei? Căprui spre negru. Și o iubești? etc " Nu e foarte...? (mai mult)
Buna, cei care aveti idee îmi puteți recomanda niște casti bune, acceptabile ca preț, wireless pe care sa le pot folosi in activități sportive? Mulțumesc
Salut, am câteva casete audio si un casetofon si as vrea sa-mi pun muzica pe casetele audio dar nu stiu cum as putea face asta. Stie cineva cum as putea inregistra muzica pe casete? Dau o mare funda
Am schimbat acum o luna corzile chitarii iar de 2- 3 zile incoace se tot aude un bazait in zona saddleului cand vreau sa cant cate o nota.Mentionez ca se aude bazaitul pe fiecare coarda.M- am gandit...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, caut o melodie straina mai veche, gen de prin anii 2000. Tin minte doar videoclipul, e cu ceva fata care e imbracata asa ca de breakdance si ea canta melodia si cred ca avea ...? (mai mult)
De ce sunt cântareții japonezi atat de ciudati? (Nu doar versurile super weird a cântecelor lor dar chiar si ei însuși) Exemplu ca... utaite(sper ca stie cineva) sau tipii aia care pun melodii ...? (mai mult)
TPU, spuneti-mi si mie niste dume. Vreau sa scriu o piesa si sa aleg cateva dume, piesa rap trap
Să ascult Rock sau trapp? Voi ce parere aveți? Am auzit ca rock-ul este satanist! Cine imi spune mai multe amănunte despre rock?
De ce este o intarziere a sunetului si imaginii pe ecrane in timpul unui concert? Adica se vede ca artistul se apuca sa danseze si este o intariere pe ecranele mari...
Dau funda. Am nevoie de cineva sa imi spuna rapperi romanesti vechi/noi in afara de: Parazitii, Puya, Cumicu, Nimeni Altu', Nane, Veritasaga, Bitza, Eminem, Dragoş Miron, Alan&Kepa, frateleNORD,...? (mai mult)
Va pup și help, dati- mi și mie va rog cele mai tari melodii care va plac vouă cel mai mult, vreau sa bag niște muzica pentru mașina și sunt in pana de idei, ascult toate genurile deci este bine...? (mai mult)
Am auzit azi la radio o melodie remixata, părea a fi vocea Irinei Rimes, era o voce feminina si avea versurile melodiei Nebun de alb de la Emeric Imre. Ma puteți ajuta va rog cu melodia?
Buna seara sau buna ziua in functie de cum vede fiecare intrebarea mea. Va rog din sufelt sa- mi raspundeti ce anume ar putea fi. Deci:am un amplificator onkyo tx, sr 501e, are 8 esri pentru boxe il...? (mai mult)
Bună ziua, cum pot curăța burduful la un acordeon roland alb sau se ocupă cineva din Bacău?
Era pe tik tok o piesa cu Frumoasa e viata mea, ce bine se uita asa, a te te ta ta ta mare drag imi e de ea, cand o vad in gradina mea a te te ta ta ta. Stie cineva ce piesa e? Dau funda
Poate par ciudata, dar de cateva zile am in minte o melodie veche..nu stiu cine o canta, dar nici numele piesei macar.Cand eram mai mica stiu ca imi placea foarte mult si chiar as vrea sa ma ajutati❤️...? (mai mult)
Buna, TPU! Eu am un sistem 2.1 LG (life's Good) SJ3 de 300w și cand dau subwooferul la maxim, uneori se aude un sunet urat, ca si cum s- ar distorsiona. Oricum inaltele sunt foarte calitative, dar...? (mai mult)
Hey chitaristilor! Am vazut ca unii(exp)tot se mai plang de durerea de degete, sau poate o resimt numai eu, dar vreau sa știți ca, cant de trei ani si durerea încă nu a disparut.Am pielea prea sensibila? ...? (mai mult)
Ma gandeam sa- mi achizitionez o chitara electrica Harley Benton si ma intrebam daca sunt bune de ceva... Am doi prieteni (unul cu bas si altul cu chitara) si am inteles ca sunt ok. Prin alte...? (mai mult)
am si eu un radio casetofon pentru casa si as vrea sa stiu daca pot lega la motorasul pentru casete un modulator fm adica sa-l alimentez ca sa nu mai imi bat capul cu sursa si acumulator?
De ce a ieșit Sesu din Bazooka?
Salut, cine se pricepe să facă midi file și să mă poată ajuta?
Care este melodia care v-a emotionat cel mai tare?
Cine ma poate ajuta cu melodia din aceasta reclama? (eMAG 2020) link mai jos https://youtu.be/rKlvAmpTlZk
As vrea sa aud o parere de la voi.Am 17 ani si vreau sa fac ore de canto.Am descoperit ca imi place sa cant pe la 14 ani asa mai serios. Credeți ca e prea tarziu sa ma apuc de lectii? Multumesc...? (mai mult)
Salut, caut si eu o muzica populara veche daca se pricepe cineva https://youtu.be/WmF3-xUIegs Este vorba despre secundele 9:35 si 10:57 de preferat un link de la melodie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?