Caut o melodie romaneasca in care canta Delia cu Smiliey sau Delia cu Stefan Banica Jr. si in versuri ar fi asa "Tu esti fluturele meu cu aripi roz, iar tu bondarul meu pufos, Dragostea se...? (mai mult)
saptamana viitoare ma duc să- mi cumpăr prima mea chitara, as vrea sa știu câteva chestii înainte dacă ma puteți ajuta. 1.As vrea sa încep pe chitara acustica, mi se pare mult mai...? (mai mult)
Ce parere aveti de muzica populara? Va place "muzica" asta? Daca nu de ce mai exista? Mie mi se pare absurd in mileniu 3 sa mai asculte cineva muzica sateasca.
Aș putea să conectez căștile la amp-ul de chitară și să aud numai eu ce cânt? Menționez ca am niște căști tare ieftine
Am si eu nevoie de niste versuri pentru o piesa trap care se numeste ma dau banii afara din casa si apropo suntem doi pe piesa.
Salutare, era o melodie in care aparea natanticu si era ritmata asa, stiti cum se numeste? P.s era veche
Salut tuturor, de ce nu mai găsesc niste melodii pe Youtube? Cine poate gasi melodia,, Daniela Giorfy-ochii tai imi plac si nu am ce sa fac. Funda!
Cine imi poate da un playlist cu muzica pentru antrenament?
Mă adresez mai ales celor care studiază un instrument. Ca si instrumentist trebuie sa studiezi zilnic, cu totii stim, dar ati avut zile in care simteati ca nu va iese nimic, nicio piesa...? (mai mult)
Stiu ca era un rapper roman care a scos si manele (nu sisu), dar nu mai stiu cine era si nici melodia in sine. Ma poate ajuta careva cu piesa in sine?
Acuș vreo 16 era o melodie de la Tuborg cu 3 fete: una roscata, una blonda si una satena si zburau pe un fundal negru pe navete spațiile. Pls help va
Salutare! Am auzit o melodie la radio mai demult cu niste versuri gen "know that is killing me, killing me, killing me" si nu o găsesc nicăieri. Cred ca pe Virgin Radio sau Muntenia FM am auzit-...? (mai mult)
Oare cati GB mi-ar lua daca as downloada fiecare piesa de la NCS in formatul FLAC? Am un HDD vechi de 500GB liber.
Deci am nevoie sa îmi spuneți cum se numește piesa asta, știu ca nu este fredonate bine dar nu prea poți imita. Era la kiss fm și in refren are ceva zdrăngănit gen tană nă nă nă nă https://youtu.be/490gY-...? (mai mult)
Https://www.instagram.com/p/B_7K2XtjbP5/?igshid=1ww9svju78lxk Cum se numește melodia?
Buna,cum pot afla numele melodiei, va rog? https://www.facebook.com/108677767541177/posts/130867358655551/
vreau si eu niste versuri rap trap pentru beatul de la kendric lamar ADN.
Mi- am facut cont de spotify premium cu cardul personal.E safe si toate alea? Ca cardul o sa ramana in datele lor pana se termina primele 3 luni gratuite (daca il anulez). Vreau sa stiu daca e safe ..sunt...? (mai mult)
Stie cineva o melodie trap cu un vers ceva gen "talpa rosie." si e legat de louboutin?
peste o saptamana plec in Spania la munca si o sa- mi iau si korgul cu mine ce imi recomandati sa bag in cutie ca sa nu ajung cu ea praf pana in Spania? Nu am husa am doar cutia ei, sa pun...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste versuri(fara injuraturi si alte chestii)?
Cum pot conecta chitara la boxe? Am nevoie neaparat de un calculator?
Salut. Am văzut microfon pentru instrument,o intrebare, daca am statie de boxe acasa, pot sa o conectez direct la boxe sau am nevoie de statie pentru microfoane?
Vreau să postez un videoclip pe YouTube în care vorbesc despre un anumit subiect și am nevoie de un sunet/muzică de fundal. Aș vrea să fie ceva care să nu iasă foarte tare în evidență....? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa gasesc o melodie va rog? Stiu videoclipul, 2 parteneri se cearta in masina, intr- o parcare, fata se da jos si pleaca, apoi apar scene cu ea dansand la bara restul videoului...? (mai mult)
Salut. Unde pot contacta firme pentru a le produce muzică pentru reclama produselor?
Buna, caut si eu o melodie. In video este vorba de o cerere in căsătorie, baiatul ii leaga fetei de deget o sfoara rosie in timp ce doarme iar dupa ce se trezeste ea merge dupa sfoara si cererea are...? (mai mult)
Voi ce muzica ascultati? Si ce parere aveti despre manele si muzica asta "trap".Pe langa gen astept si niste formatii/melodii/solisti?
Ce parere aveti despre Marko Glass și Ares?
Cineva care așteapta Nanalien?
Cum eu numește muzica de la minutul 1:45 https://youtu.be/zT9oGZw7BwY
Cum era muzica produsa pe casete, în ce consta procesul de înregistrare pe bandă?
Există cineva pe aici care produce muzica in programe(daw)? Ce programe folosiți și cum ați învățat sa le folosiți? Eu folosesc lmms ca e free dar vreau sa iau ableton pe viitor.
Cui ii place muzica populara? Ce piese preferate aveti?
Buna,am instalat spotify acum o luna si am intrat pe acel trial care iti da premium gratis timp de 3 luni, insa mi-a expirat astazi.E un bug sau au schimbat cei de la spotify planul?
Cum vi se pare Bruno Mars?
Traducere pentru melodia lui Benny Benassi -Paradise
Imi puteti spune niste muzica cu care pot masca sunetele din camera mea? Eu as prefera sa fie ceva in alta limba cum ar fi coreana, chineza etc. si sa tina cam jumatate de ora- o ora. Am nevoie...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu ce inaltime are Ian din ocult records. Dau funda
De ce românii iubesc manelele?
Buna seara, un site cu negative de muzica populara, gratis? Stie cineva? Multumesc
Salut, era o melodie pe Youtube se numea "dau o tura" era in stil trap asa imi mai amintesc putin din ea: Dau o tura prin oras bro " este refrenul si putin din prima strofa: "Ii dau cox tata asta mica...? (mai mult)
Buna, as fi curios de pretul unei pianine. Este cineva sau cunoasteti pe cineva(care chiar stie meserie) care m-ar putea ajuta cu un pret?
As vrea sa imi cumpar niste boxe pentru curte si nu stiu care dintre cele doua, cea portabila sau KIT SONORIZARE (2 X BOXE ABS 10 inch + AMPLIFICATOR 2X240W + MIXER). 1. Boxa portabila https://www.emag.ro/boxa-...? (mai mult)
Salutare tuturor! Îmi spuneți și mie vă rog mult de tot cum se numește melodia de pe fundal al acestui video: https://www.facebook.com/jurjiu.liliana/videos/10205563032912026/ Este o melodie in...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un mix master bun?
E o melodie pe Youtube "Gloria- Nu- mi pasa", initial era cantata de un baiat si era mult mai faina dar nu se mai gaseste nicaieri. Ma puteti ajuta cu un link catre melodia originala? Va ...? (mai mult)
Vreau si eu versuri in romana Saturno Pablo Alboran. Multumesc
Ce muzica ascultati cel mai mult? Ce gen de muzica este in tendințe?.
Stie cineva cum se numește melodia aia cu "Pun ceva pe insta ca sa devin vedetă" sau ceva de genul? Sunt obsedata de ea dar nu o găsesc oricât as cauta-o. Nu e Wizard aia:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!