De ce nu merge la un mixer audio PFL right?
Salut, oare ce mașina e asta de la minutul 2:25? Sunt foarte curios de multi ani tot incerc sa aflu https://youtu.be/J-YyxBaQYBw?si=B5WYPXXty0Uyf-0r
Am vazut ca era pe 29 mai concert bug mafia in Bucuresti? nu am fost niciodata la un concert, se pare ca nu mai gasesc site ul. de unde pot cumpara bilete stie cineva sa ma ajute? il caut de ceva...? (mai mult)
Buna! tocmai ce am intrat pe Spotify, si am observat ca nicio piesa nu are versuri, am citit pe niste articole ca spotify a oprit versurile pentru persoanele care nu au premium, dar chestia e ca in ...? (mai mult)
Cum se numeste instrumentul de percutie pentru tambal?
Parere despre melodia Blue Jeans de la Lana Del Rey? E preferata mea.
Buna! Ce tip de muzica asculti? Ce-ti place la ea? Care este trupa/piesa preferata? Eu ascult k-pop și de ceva vreme încoace pop
Bună, țin minte că am ascultat acum mulți ani o melodie care avea în refren, cred, următoarele versuri: "Psihopatul te aleargă, te atacă pe la spate, Nimeni nu poate să- l oprească să-...? (mai mult)
Îmi puteți spune câteva melodii de la Rihanna/Travis Scott/The Weeknd fara înjurături?
A ascultat cineva noul album al lui Scooter, Open Your Mind And Your Trousers? E super de tot!
Ce părere aveți despre această melodie: https://youtu.be/vZ3Z1a7TDKg?si=3qbenWy1LCA_tvWN?
Bună. Caut o melodie de ceva timp, nu îmi aduc aminte versuri, melodia e cam veche, tot ce îmi amintesc în melodie e ca are ca și fundal puțin asemănător ca cel de la 50 cent Down on me, sunt...? (mai mult)
Știe cineva de unde e Dj Sebi?
Hey! Unde pot găsi negativ la următoarele melodii? •Sunt Şic •Sunt O Mică Vedetă •Iubiţi Şi Câinii Vagabonzi (varianta veche) •My Love My Life (de Abba) Şi în general unde pot găsi...? (mai mult)
Credeți că în următorii ani muzica va fi cumpărată în model Cd sau vinyl? Sau streamingul va face din muzica doar un content?
Salutare, de ce este așa urat trapul românesc de multi români, pentru că mulți canta de mașini bani, femei? Și când ascultați manele aceleași mesaje au, poate chiar și în Rap oldschool! Oarecum...? (mai mult)
Buna TPU, credeti ca se mai merita sa imi iau un cd player? Stiu ca e 2024 și am multe alte variante mai performante dar mi se pare interesanta ideea. Oare merită?
Salut TPU, am luat niste boxe din targ marca Teufel VT11 si pe spate scrie impedanta 4-8 ohm și ce inseamna că se pot pune pe amplificatoare de 4 si 8 ohm?
Stie cineva aceste versuri si cine canta? Daca da, va rog sa-mi spuneti numele piesei si numele cantaretului versuri, m-am îndragostit, tata spune ca sunt mica tata a fost si el ca mine.
Salut! Stie careva vreun magazin de CD/vinyl uri in Constanta in afara de carturesti? Multumesc!
Salut, credeti ca am un hobby ciudat? Imi place in fiecare zi sa ascult muzica, si nu pot trai fara muzica, este precum o depedenta de mancare, care ma linisteste foarte mult. In plus, mai am...? (mai mult)
Știați de parodia asta? Cum vi se pare? Eu am descoperit-o acum o lună și o ascult într-una. https://youtu.be/D4npUdfEmbQ?si=EHZl044xs08hliNm
Caut o melodie mai veche este in limba engleza cântată de o fată bondă și tot ce îmi aduc aminte este asta: it's- a beautiful day for satelits? Sau ceva cu sateliți cred? Poate nu zice sateliți...? (mai mult)
Cum ridic sunetul de pe Youtube în boxe? Tel se asociază cu boxa dar când dau pe Youtube nu se aude nici aici nici în boxă.ce setare trebuie?
Buna! Legat de Voluntariat untold Pentru cei care ati fost voluntari la untold, în special pe departamentul Angels, cum o fost experienta voastr? Pentru a fi acceptat la acest departament am inteles...? (mai mult)
Am văzut din curiozitate câteva episoade din Eurovision și am rămas cu gura căscată de ce participanți au fost acceptați și cine a câștigat ediția aceasta. De ce Eurovisionul s- a stricat și...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca a castigat Nemo la Eurovision? Eu sincer nu stiu ce sa zic, ii tremura vocea, plus ca amestecul de rap+ pop+ opera mai mult a stricat melodia. Outfitul cam weird (nu ...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa a VIII- a și vinerea asta o sa am banchet, eu sunt cel care va pune muzica, iar as aprecia niște recomandări de muzica pentru banchet, eu nu prea am fost la petreceri și as...? (mai mult)
Bună! Din 15 martie m- am apucat de manele, dar am o problemă când reglez vocea. Până acum am înregistrat în Voloco, dar din cauza că se auzea cu ecou, și am trecut pe BandLab, și se aude...? (mai mult)
Știți cumva cum se numește melodia în spaniolă cu doi băieți slabi bogați într-o piscină cu multe fete?
Salut caut și eu melodie și nu o găsesc ceva cu bare bari bare bare mă poate ajuta cineva?
Buna seara, caut un tiktok daca mi-l puteti trimite va rog.Era unul cu un rom ce canta la chitara o varianta a piesei nu m-am gandit la despartire dar mai manea. Daca puteti va rog
Am ascultat Noaptea ne fură iubiri și mi se pare ca seamana mult cu o alta piesa. Dar nu stiu cu care. Poate fi si straina. Voua vi se pare la fel? Am cum sa compar cu vreun program ceva?
Salut am o chitară cu corzi de naylon pot pune pe ea corzi de acustică am încercat dar nu merge să o acordez e foarte greu? Mă puteți ajuta cumva oare
E adevarat ca melodia Electioneering de la Radiohead a fost pe fundal la o reclama pe TCM prin 2003-2004?
Ce melodii din desene animate va plac?
Caut o piesa pe care o ascultam în urma cu mai bine de 5 ani... las versurile de care îmi amintesc aici poate ma ajutați:) "lent ca sarutul nostru lent sa ajunga si la fostul ca fosta mea e plecata...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la reclama Salt Bank?
Bună! Caut un cântec destul de vechi și ceea ce îmi amintesc din videoclip este ca era filmat într- un studio cu multe cabluri iar dansatoarea avea un costum cu multe franjuri colorate. Cântărețul...? (mai mult)
Ajutor!:((( caut piesa cu refrenul asta vrei sa-ti dau vrei s-o iei /BIS/ atat imi mai amintesc :))
Salutare! Caut de 10- 11 luni poate chiar un an melodii bune pentru un car playlist dar nu gasesc mai nimic pe genul pe care caut. Caut in genul unbreakable de la michael jacson, never gonna give you...? (mai mult)
Caut textieri, pe stitul pop, hip hop, dacă crezi că te pricepi lăsămi un mesaj, ofer bani pentru asta
Stiti piese de rock sa creasca adrenalina? Dar sa nu fie populare ca pe alea le stiu.
Salutare! Am o pereche de AirPods Pro 2 și de ceva timp casca stângă se aude mai tare ca cea dreapta, am mai pus o întrebare despre subiectul ăsta și mi s- a răspuns dar niciuna dintre soluțiile...? (mai mult)
Spuneți voi, cum sa nu îți vina sa dansezi?:X https://youtu.be/QEiamza_8VQ?si=Z7hj7AZFEl6GJNdA
Va rog, daca se poate...as dori un negativ sau karaoke la melodia lui Asu..Iese dragostea din noi.Nu se gaseste pe Youtube, ... poate cineva sa ma ajute? Contracost daca altfel nu se poate.Va...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Dimebag Darrell?
AJUTOR! Este o melodie ale cărei versuri nu mi le mai pot scoate din cap, dar nu mai știu anume care este aceasta. Google și Youtube nu mă ajută deloc, așa că vă rog pe voi. Nici de cele 2...? (mai mult)
Doresc informații despre artistul Cl0vnu" care a dispărut cam de 3-4ani de pe YouTube, știe cineva ce s-a întâmplat cu acest om? nimeni nu vrea sa spună nimic, vreau niște păreri
Bună. Mă poate ajuta vă rog cineva cu setările CUBASE 13 PRO? Vreau să cant live pe negativ și ca vocea mea să se audă mișto și clar. Menționez ca am pachetul plugin ANTARES.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!