Buna, as vrea si eu o listă cu melodii mai vechi gen: Tu Alin, gasca mea, hey tanti, tanti, etc. Msss
Buna :D as vrea si eu o listă cu melodii gen: Tu Alin, gasca mea, hey tanti, tanti, etc. Msss
As vrea sa particip la concursul "Romanii au talent" însă mi- e teama sa le spun părinților deoarece ei considera ca nu voi trece mai departe și ca ma va râde o tara întreaga, nu prea au...? (mai mult)
Stie cineva un loc de practica pentru instrumente muzicale in Suceava?
Buna TpU, dati-mi si mie niste melodii pentru concursuri de muzica. Please!
Știe cineva cum se numește această melodie la pian? Nu am reușit să o găsesc cu nicio aplicație de muzică. Dau fundă pentru cine știe cum se...? (mai mult)
Avem o trupă muzicală alcătuită din 5 membri. Peste cîteva luni, unul dintre ei părăsește trupa și este înlocuit de altul nou. Peste alte cîteva luni pleacă altul și este înlocuit. Tot așa...? (mai mult)
Buna Caut o melodie mai veche, dar nu am prea multe informatii.Tot ce imi aduc aminte, ii videoclipul, in care era to tipa sexy de culoare, cu un baiat alb. Baiatul canta, ii de prin 2013 arproxmiativ.Tot...? (mai mult)
Cine este cel mai bun cantaret din Romania? Propuneti un top. La capitolul voce/talent as zice Traistariu. Ce note ia el cu vocea si ce floricele scoate. Pacat ca nu a castigat eurovisionul desi a mers...? (mai mult)
Salutare, cei care asculta Death Metal si exersează pentru voce. Nu fac de foarte mult timp, însă răgușesc, sunetele sunt bunicele doar că mă doare gâtul uneori și nu îmi iese mereu așa ...? (mai mult)
Acum ceva timp am ascultat o melodie dar nu imi amintesc cum se numeste. Este electronica si nu imi amintesc daca are versuri, tot ce tin minte este ca in videoclip poarta masti iar unul din...? (mai mult)
Cine știe cum se numește melodia arabeasca după care s-a făcut maneaua Dacă ai sti că ochii mei îi cauta pe ai tai? (Claudia /Cristi Dules)
Incerc sa gasesc o melodie de cateva ore si nu pot. tot ce tin minte e ca in videoclip au masini si daca nu ma insel fac si curse cu ele, iar cei din videoclip poarta masti (mi se pare ca unul...? (mai mult)
Deci, ma uitam la un serial si era o scena despre Alice in tara minunilor. Si mi- am amintit random de o piesa veche rau. Si nu gasesc nici cum piesa, asa ca am apelat la cea mai disperata optiune si...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc piesa Parazitii - Doua mii patru(2004),dau funda. va rog. Un link ceva.
Salutare baieti, stiti cum se cheama melodia din videoclipul asta [1:11-1:20]? Va multumesc https://www.youtube.com/watch?v=NtsnS3OOSu4
As vrea sa îmi cumpar o chitara acustica/ electro- acustica (sunt începătoare) și nu stiu exact ce sa aleg. Ma gandeam la aceasta, îmi place forma și culoarea https://www.musicandmore.ro/chitare/chitara-...? (mai mult)
Salutare, am achizitionat de curând un acordeon weltmeister cu 60 de basi si am observat ca vreo 3-4 basi raman blocati, ce trebuie facut?
Stie cineva cum se numeste melodia de la min 13:36? https://www.youtube.com/watch?v=rB5kSVIveWM
Cum pot face un beat?
Acum câțiva ani era un remix in care un dj strain vorbea pe melodie in română și pronunța ciudat cuvintele. Cred ca era ceva cu "generație". Știe cineva cum se numea piesa?!
Radio ZU sau Kiss FM sau alt post de radio?
Pentru cei care fac sport: care sunt melodiile preferate in timpul antrenamentului care va motiveaza cel mai mult?
am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de lecții de chitara. 1. Sunt grele aceste lecții? 2.Imi e ca mă voi încurca în degete pe acordurile alea(asa cred ca se numesc). 3. As vrea...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste prima piesa? \/ \/ https://www.youtube.com/watch?v=5Sveed5xtx8&t=187s
Imi puteti recomanda niste corzi de chitara pentru Stagg SW201 \?
Imi puteti recomanda niste corzi de chitara pentru Stagg SW201?
Https://youtu.be/2ChuYJcrXi4 Cine îmi zice și mie ce zice in țigănește? Gen sa scrie și in romana și in tiganeste Minutul 1:34
Imi poate spune si mie cineva cateva nume de trapperi? (Sa nu contina lil sau gold)
Care-s sansele sa intri la conservator daca nu ai nici o treaba cu muzica dar vrei sa inveti pian sa zicem? E imposibil de intrat daca nu stii nimic? Si acolo e pe pile?
Cum se numește ce fredonează https://youtu.be/3fBpI6gamPE
Are cineva pian digital Yamaha NP-32? Nu știu ce cablu USB sa folosesc pentru conectarea la PC, nu știu cum se numește. Știe cineva cum găsesc?
Buna, imi poate recomanda cineva un microfon condensator bun pentru a inregistra cover- uri de acasa? As dori unul la un pret sub 700 lei. Daca stiti firme care au recenzii bune sau la care ati avut experiente...? (mai mult)
am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de lecții de chitara. 1. Sunt grele aceste lecții? 2.Imi e ca mă voi încurca în degete pe acordurile alea(asa cred ca se numesc) 3. As vrea...? (mai mult)
Ce exprima melodia panzele albe de la capatul lumii cantata de Colonist pe lună?
Salut, un prieten m- a rugat sa il ajut cu cateva versuri trap.Dar mie din pacate nu am putut sa fac pentru ca nu mi- a venit nimic in cap, asa ca v- as ruga sa ma ajutati.(Nu conteaza despre ce e vorba...? (mai mult)
Știe cineva melodia? https://l.likee.video/v/CjcHRe
Ce melodie vă descrie starea de acum?
Bună TPU! Mie îmi place foarte mult sa cânt în special muzica populara, dar nu prea am voce. Credeți ca peste câțiva ani, fără ajutorul unui profesor, pot canta într-o formație?!
Am o chitară clasică tare ieftină si veche și demult incerc să învăț să cânt la ea dar e ft greu, ar trebui să mai practic sau să cumpăr una electrică de calitate? La asta clasică îmi ...? (mai mult)
am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de lecții de chitara. 1. Sunt grele aceste lecții? 2.Imi e ca mă voi încurca în degete pe acordurile alea (asa cred ca se numesc) 3. As vrea...? (mai mult)
Salut, era o muzica gen rock asa cu 3 baieti care cantau pe o scena cu chitarele si imi mai aduc aminte ca era o faza cand se ducea la un bar unu cu masina si vorbea cu barmanita. Sa aproximez ca e o ...? (mai mult)
Credeti ca e posibil sa poti invata sa canti de pe Youtube? Cum poti afla daca ai voce sau nu? Ok, te duci la canto...dar acum cu pandemia asta nu se poate. Alte solutii?
Ce instrumente ai nevoie pentru a canta rap? Ok, in afara de voce, parte tehnica ma refer.
De ce dureaza chiar si cateva luni ca o melodie de afara sa apara si la noi pe posturile de muzica la tv/ radio? N- au bani sa cumpere drepturile de autor sau care e treaba? Nu prea stiu in domeniul acesta...? (mai mult)
Poate sa imi faca si mie cineva care se pricepe niste verusri de rap freestyle? Sunt incepator si vreau sa pun pe Youtube:)
Vreau și eu să știu cum se numește melodia din videoclipul acesta https://vm.tiktok.com/TvALY8/ Dau vot, fundă și follow pe Instagram dacă trebuie, dar am neapărat nevoie să știu...? (mai mult)
Billie Eilish este inca la moda? Inca o apreciati? De ce?
Pentru ascultatorii de hip- hop, credeti ca exista rapperi(vorbesc de cei talentati) si care nu canta despre femei, bani si dusmani ca manelistii? Credeti ca sunt un fel de poeti dar intr- un stil mai...? (mai mult)
Am o problema in Cubase 10.5. Nu ii merge sunetul. Nu se aud nici instrumentele nici tobele. Cum o pot rezolva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?