Hei, m- am apucat recent să cânt la chitară și am 3 întrebări. 1. Cât de tare trebuie să țin degetul pe corzi ca să nu îmi scârțâie, bâzâie sau să nu îmi iasă un sunet mut? 2. ...? (mai mult)
Cum adaug o melodie in shazam?
Imi dati niste titluri de melodii asemanatoare https://www.youtube.com/watch?v=6vFUZEI6s84&t=30s ^_^?
Salut, TPU, dau funda. DJ-ii la concerte si festivaluri canta la clapele digitale sau ei pun in clapele digitale melodii deja facute pe calculator si doar le mixeaza?
Salut, TPU, dau funda. Cum se face sa mixezi muzica la concerte si festivaluri (ca DJ, nu ca inginer de sunet. )? E aceeasi procedura cu a mixa intr-un club?
Hei, salut, cum se face sa mixezi muzica la concerte si festivaluri (Ma refer ca DJ, nu ca inginer de sunet)?
Sunt foarte multe melodii romanesti in special manele care sunt copiate dupa melodii celebre din Arabia, Bulgaria si alte tari. Adica eu nu ma pricep la muzica dar se observa de la o posta ca e aceeasi...? (mai mult)
Va place muzica tiganeasca (traditionala)? *Nu ma refer la manele.
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal care e la episodul 17 sezonul 2 din Pariu cu viata? Cam pe la o ora si 28 de minute incepe melodia.
Ce instrumente iti trebuie ca sa faci o melodie? - Microfon - Program de editare voce ( auto- tune ) - Amplificator Si mai ce? Nu ma pricep la asa ceva. Daca ma puteti ajuta si sa contactez...? (mai mult)
Hei, salut, ma poate lamuri cineva in legatura cu ceva? Dj-ii la concerte si festivaluri mixeaza ca si cum ar mixa la cluburi? E aceeasi procedura?
Era demult o melodie... Raluca/Roxana/Alina danseaza/fumeaza Se repeta de mai multe ori refrenul asta. Era mai unplugged, melancolica. Isi aminteste cineva formatia sau alte versuri macar?
Am si eu nevoie de cineva care se pricepe la fl studio. Vreau si eu un template pentru a imi suna vocea ca a lui lil cagula. Va rog frumos help
Care synth e mai bun dintre Sylenth1 si REFX Nexus?
De ce nu mai sunt întrebări despre muzică? Ce melodie ascultați acum?
Idei de versuri rap?
Este o melodie de dragoste care se mai pune pe la nunți. Sunt in videoclip un el și o ea care merg pe bicicleta. El are undeva pe la vreo 40-45 de ani.
Cine ma poate ajuta cum sa citeste o tabulatura? Ma intereseaza deoarece vreau sa invat o melodie fingerstyle, dar nu inteleg toate acele cifre si tot ce apare acolo.
Https://youtu.be/PXmowq1mduE Mi se pare cunoscut începutul, gen chestia aia ca un instrumental, îl cunoaste cineva?
Stie cineva cum se cheama melodia italiana ce intra pe fundal la emisiunea gospodar fara pereche cand il baga pe italian?
Câte tipuri de acorduri exista la chitara? Dati-mi,va rog, un link cu toate tipurile de acorduri!
Imi poate da cineva un link cu un tutorial de unde pot sa învăț melodia More Than You Know la chitară acustică?
Salutare.O intrebare cam grea : stie cineva de o melodie in portugheza, in care in videoclip o femeie incearca sa seduca un barbat, iar aceasta ii pune droguri in cocktail el este drogat si canta?
Cum se numeste melodia din reclama eon? https://www.youtube.com/watch?v=QIsRXLk_mCg
Cum se numa piesa aia de prin 2010- 2013 care suna cam asa "bruuuuuuuuuuu smith " era asa un pic mai creepy si avea in video un om negru machiat ca un schelet pe fata, era mai lenta si mai creepy piesa...? (mai mult)
Ce inseamnă clout? Am auzit in piesele pe care le ascult acest cuvant.Am cautat pe google translate si inseamna palmă! Era un vers care spunea asa: T**e proaste aleargă după clout! Ce inteles ...? (mai mult)
TPU help! Deci ascultam acum 3 ani o melodie românească care avea un videoclip cu niste barbati cu masti de animale si cred ca jefuiau ceva. Stiu ca Anne Marie le- a facut o promovare si de acolo ii ...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu versuri pentru disstrack-ul unui prieten? Il cheama Laur are 15 ani, se joaca fifa 2020 non stop se joaca pe pc din cand in cand cs go si minecraft, face volei.
Hei TPU, aș vrea de Crăciun să-mi iau un piano electronic sau ukulele. Nu știu ce să aleg. Îmi surâd ambele variante. Voi ce ziceți?
Salutare.Știți vreun program de încredere pentru windows 10 cu care pot să extrag muzica de fundal (soundtrack- uri) din filme, seriale și desene? Nu mă refer la efectele sonore (ușă deschizându-...? (mai mult)
De câteva zile caut o melodie pe care am auzit- o din întâmplare la radio, însă nu o găsesc. Tot ce îmi amintesc din ea este "Dragoste, cine oare te- a gandit? Dragoste, a fost un împătimit....? (mai mult)
Știe cineva cum se numește melodia cu aceste versuri? Este tot ce stiu si nu găsesc pe google. N- am putere sa renunt... si marea noastră iubire sa rămână o amintire. Fara sa fac o greșeală ...? (mai mult)
Ce tutoriale imi recomandati pentru chitara electrica?
SALUT, mai de mult gasisem o melodie cam prin 2012 nu mai stiu cum se numea si cine o canta dar era vorba despre o tanara ce ramane gravida si face avort... daca ma puteti ajuta.
Cum se face sa canti la tobe?
Buna, voiam sa intreb daca stie cineva numele unei melodii mai vechi (2005- 2012) despre care nu- mi amintesc decat ce se intampla in videoclip si parca sa zic ca era si un dj implicat si ca aparea mereu...? (mai mult)
Https://m.youtube.com/watch?v=CFrsRb1WMP8&list=LL&index=2&t=0s Va place melodia? Daca da, dati share!
As dori va rog mai multe melodii ca aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=mpKkqIqed2c
Stie cineva melodia de la minutul 1:40-43 secunde? https://youtu.be/6JgxRJUYWIM
Salut, de ce ma plictisesc de majoritatea melodiilor(in special cele vechi) ca tot astea aud pe majoritatea radio-urilor si altora le place?
Buna, ma chinui sa gasesc un videoclip vazut pe Instagram, era o femeie roscata cu pistrui si un bebelus in spatele acesteia care zambea sau radea. Ideea e ca era o melodie pe fundal si nu pot gasi...? (mai mult)
Ce stil muzical preferati?
Caut o melodie din serialul românesc "Iubire și onoare", melodia era în engleză, cântată de o tipă, era puțin mai lentă și era prin secvențele din cluburi, era ceva gen "nanana"...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:E adevarat că muzica te poate schimba/maturiza? Eu am intr- un fel 2 genuri de muzică:Muzica cu vibe adica Trap:Marko Glass, Acli, Zetovan, Ian, Azteca, Philly, Bvcovia si Swisher...? (mai mult)
Din nefericire, odata cu disparitia Lui, a murit si MUZICA. Pareri? https://www.youtube.com/watch?v=aA2IRoPFIn0
Stiu ca suna ciudat intrebarea; ce melodii stiti in care apar gemete feminine la un moment dat in instrumentalul solo sau in versuri? Daca ascultati, o sa intelegeti ce tip de gemete. Type O Negative...? (mai mult)
Stie cineva melodia? https://youtu.be/ZrMQVpuN78o
Cum fac un album muzical pe YouTube? Ajunge să pun piesele intr-un playlist? Menționez că e vorba despre piesele mele, adică albumul meu.
Stie cineva cum se numeste cantecul din reclama asta? https://youtu.be/SFIPN3UwUmg :)
As vrea si eu niste trapperi underground cu un flow misto rau din Romania :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.