Cine imi da melodia de la canalul TLC -cu reclama de asezare, mobilier, flori, glastre, scaune, tablouri, .....etc. multumesc frumos, nu dau funda!
Salut, era o melodie pe Pro Fm acum 1- 2 ani canta un baiat iar in videoclip erau patru fete într- o masina de prin anii 80- 90. Pur si simplu o am in cap dar nu pot sa imi o reamintesc, daca cineva...? (mai mult)
Salut.Vreau sa imi iau si eu un sistem audio.Am cateva idei dar as vrea si parerea voastra.M-am gandit la un Trust GXT 688 Torro 2. 1sau un LOGITECH Z333.
Cum fac un album muzical pe YouTube? Ajunge să fac piesele și să le pun intr-un playlist sau mai trebuie să fac ceva? Și e obligatoriu să-l fac și pe CD? Fundă
Vreau sa stiu care este titlul unei melodii populare si cine canta cantecul. Pot sa trimit un fisier cu inregistrarea?
Care este melodia voastră preferata?
am un Korg Pa300 si as vrea sa stiu cum pot inregsitra direct mp3 nu midi, nu gasesc aceasta funcție in ea si daca as putea sa ii pun placă mp3 la ea sa pot inregistra direct Mp3? Va...? (mai mult)
Deci sunt incepator si pentru cei care se pricep la muzica si au putina teorie nu inteleg un lucru: Sa luam de ex melodia despacito. Am gasit- o cel mai des pe net cantata cu notele astea: re...? (mai mult)
Cine stie sa imi dea si mie notele muzicale de la melodia "Secrete" de la Carlas Dreams? Va multumesc! Funda
Cam acum 3 luni mi- am cumparat o chitara din dorinta de a invata sa cant. De atunci am invatat doar cateva cantece formate din acorduri, mai usoare, dar chiar si asa, ma mai incurc. Mi se...? (mai mult)
Bună, TPU! Exista cineva care poate sa ma ajute cu ore de canto? Va rog!
Vreau ca la refrenul unei piese să fie vocea mea, dar pe un fel de autotune, modificată. Ştiţi vreun program, aplicaţie?
Sunt fata, am 20 ani si m- am apucat de rap, vreau sa scot cateva piese, asa cum vor fi ele, bune, rele. Scriu versuri de cativa ani de zile. As vrea un nume de scena, dar nu nume ca alea din...? (mai mult)
Cum se numește melodia aceasta: come on come on na na na come on come on? =))
Cu ce tip de voce canta un solist al unei trupe de metal alternativ?
Am si eu o întrebare. Pentru cariera de manager muzical este necesar sa ai facultate? Este obligatoriu? Si care sunt pasii in domeniul de manager? Va multumesc si multa sanatate in această...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar niste ukulele, dar nu de jucarie, ci unele la care sa pot canta. Ce magazine online de instrumente imi recomandati? Sa fie de calitate.
Salut, stie cineva cum se numește melodia? Nu o recunoaște nici shazam sau orice altă aplicație https://youtu.be/ctM3LYApLFY
Ce credeți despre microfonul din setul Focusrite Scarlett 3rd Gen?
Care e cea mai bună interfață audio din categoria de preț a Focusrite Scarlett 3rd Gen? În acest sel este și microfon, iar eu nu cred că acesta e calitativ, de asta aș vrea complet o altă interfață,...? (mai mult)
De câteva zile caut o melodie pe care am auzit- o din întâmplare la radio, însă nu o găsesc. Tot ce îmi amintesc din ea este "Dragoste, cine oare te- a gandit? Dragoste, a fost un împătimit....? (mai mult)
Am nevoie de opinia voastră. Este mai bună o chitară acustică ce dispune de o față de rezonanță din molid sau una cu o față de rezonanță din tei? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns...? (mai mult)
Din ce trăiește Varg Vikernes acum? Lucrează undeva?
Cum sa inregistrez vocea mai clar? Am un microfon Neewer NW- 700 si e bagat direct in laptop, as putea sa imbunatatesc calitatea daca nu am un mixer etc.? Am audacity, sa imi iau un alt soft? Inregistrez...? (mai mult)
Stiti ca 6ix9ine a fost eliberat?
Ce instrumente imi trebuie pentru a canta acasa live? Vreau doar sa mai exersez, vreau sa imi cumpar un microfon akg d5 dar nu stiu ce imi mai trebuie ca sa pot canta la el..probabil un fir ...? (mai mult)
Am 19 ani și aș dori să achiziționez o chitară, pentru începători. Cred că aș merge pe una acustică. Are cineva Yosemite/Yellowstone? Care dintre cele două ar fi mai bună? Sau dacă...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Trap?
Salut, ma ajutați cu versuri la aceste strofe va rog? :versuri Și ma doare și ma doare, ma doare inima și ma doare atât de tare din cauza ta, cu ce sa continui?
Salut TPU,eu scriu versuri de rap/trap dar nu stiu unde sa pun un anunt:))) fac versuri si gratis nu-i bai, doar asa e plictiseala
As dori sa stiu cum se numeste melodia care se aude si in Ochii din umbra si in aceasta emisiune care se aude aici in video de la 5 : 01 https://www.youtube.com/watch?v=7_ZVnoOjRK0
Era o piesa ceva gen: "nanana " so highhhh in videoclipul din piesa este o masina de politie cu un politist care intra in ceva cosuri de gunoi si danseaza in masina, cineva vreo idee?
Caut de foarte mult timp o melodie. Nu mai stiu cum se numea si nu mai stiu nici versurile. Stiu ca era cantata de o fata koreana/japoneza/chineza cu inca alte cateva fete care presupun ca faceau...? (mai mult)
Salut, mă poate ajuta cineva? Vreau să îmi iau un subwoofer cu boxe și nu știu care e mai bun dintre: Logitech Z533 și Trust Gxt 628... Vreau să îmi dați o părere și să mă sfătuiți, ...? (mai mult)
Voua va place de Vulpita? Este cea mai cautata pe Youtube :) Pareri?
Hei, salut, îmi poate spune cineva detaliat ce fac DJ-ii pe scenă?
Este o piesa pe YouTube, se numește "Lullaby - Midtro". Acum, ăsta e un fel de remake și cunosc piesa originală dar nu reușesc să- mi amintesc numele. Mă poate ajuta cineva, vă rog? ...? (mai mult)
spuneti- mi care din membrii ABBA a decedat la 69 ani? Si care e acela din cei 4? Stiu ca il chemase Rutger Gunnarsson dar nu cred ca sunt cei 2 nici cel cu chitara nici de la pian tot la chitara...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre muzica lui Nimeni Altu'? Mie mi se pare ca merita tot respectul pentru ce scoate. Si am vrut sa vad daca mai este cineva care il mai asculta.
Stie cineva o aplicatie cu care sa descarc muzica de pe tidal/spotify direct pe laptop, dar melodiile sa fie intregi, nu doar 60 de secunde sau 180 cum au majoritatea aplicatiilor daca nu ...? (mai mult)
Salut,stie cineva cum se numește melodia cu versul asta? "sticle tăieturi sau seringi n-o sa-mi rezolve probleme..." e rap oricum
Stie cineva cum se numeste melodia asta ( e link direct catre timestamp ) : https://youtu.be/Wvy2xS6R-i4?t=2570?
Hei, vă rog, mă poate lămuri cineva în legătură cu ceva? Am înțeles că pentru a fi DJ producător trebuie să dai play la unul sau mai multe beat- uri pe calculator. Dar sigur nu se poate și...? (mai mult)
Sfaturi pentru un doritor de 18 de a invata vioara?
Salut, TPU! Am nevoie de un negativ, dar nu am gasit pe nimeni.Am auzit de aplicatii care pot scoate vocea din piesa si sa ramana negativul.Am incercat acele aplicatii, dar nici un rezultat.Ma poate ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un nume bun pentru canalul meu de Youtube, gen eu cu inca un baiat, scoatem piese si avem nevoie de un nume bun.
Idei de titluri pentru o piesa trap.Va rog
Am auzit o melodie rock e ceva de genu: be so naked and i can t observ you perfect naked am impresia ca o canta marlyn manson
Va rog, daca stie cineva cum pot pune muzica pe un cd la o navigatie originală, este vorba despre un passat b5.5 din 2002 si "Radio navigation sistem MCD". Nu reusesc sa fac un amărât...? (mai mult)
Cum pot face si eu un video de genul? Dau funda https://youtu.be/A7-uTUvV_HY
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!