Îmi poate spune cineva cum se numește melodia? https://youtu.be/kWaMTe40PeY
Hei, salut, am înțeles că pentru a cânta muzica electronica live trebuie să ai un calculator. Dar sigur nu se poate face și din consola de dj(mixere și cdj- uri)? Pe unii chiar nu i- am văzut...? (mai mult)
Cum se formează relativele minore ale gamelor majore?
Cum se face să cânți la pian?
De ceva timp am inceput sa fac beat- uri si chiar imi place sa fac asta doar ca vreau sa incerc sa fac si ceva bani din asta, unde as putea sa le vand? Mai exact pe ce site- uri si cum le pot...? (mai mult)
Pe ce site pot sa ascult muzica romanesca buna? Merci
Hei salut, îmi poate spune cineva cum cânta Marshemello Armin van Buuren, Martin Garrix etc. muzica lor la concerte, festivaluri etc? Da, da, știu, dau plat la unul sau mai multe beat- uri, setează...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la secunda 9? NU o pot gasi, multumesc! https://youtu.be/PkqptGdyg94
caut o melodie cu un videoclip despre cum s- au intalnit o fata si un baiat si au ramas impreuna. Fata pe tot parcusul melodiei ii picteaza portretul tipului si sunt aratate secvente din tineretea...? (mai mult)
stie cineva cum se numeste muzica pe care o canta acest tip? https://www.instagram.com/p/B9wVL4LDzpA/
Mă puteți lămuri în legătură cu niște lucruri va rog? 1) Cum pui un beat pe o consolă DJ(Cred că știu răspunsul, dar vreau să fiu sigur. Dacă am dreptate vă rog să îmi spuneți și dacă...? (mai mult)
Salut, cat de buna-i interfata audio Behringer UM2 U-Phoria, merita sa o folosesc la un audiotehnica at2020?
Https://www.eurostoc.ro/difuzor-hi-fi-home-10-254-mm-120-240w-8-ohm-best-carhome.html Este bun acest difuzor? Vreau sa inlocuiesc difuzoarele de pe niste unitra 75w si nu stiu cu ce.
Știți cumva o melodie care avea la refren Bang Bang I said Bang? În clip, un băiat o învață pe o fata sa tragă gen cu degetele, iar ea când mimează ca împușcă, chiar împușcă oamenii. ...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca piesa "Cine esti tu?" a lui Cheloo (diss- ul lui Guess Who pentru cunoscatori) a fost inclusa pe vreun album de al lui de studio? Sau a fost doar un single postat pe Youtube? Am...? (mai mult)
Care este diferența dintre muzica comerciala și muzica underground?
Bună Mă puteți ajuta să găsesc o melodie? Nu îmi aduc aminte versurile. Dor anumite parti din videoclip: Apăreau 2 persona o femeie si un bărbat, acesta purta o rochie alba care dupa s- a ...? (mai mult)
Shure SM58 S sau sm58?
Cele mai bune casti in ear bluetooth la 100-150 lei?
Am rupt, din greșeală, coarda Mi subțire de la chitara Ibanez și vreau să o înlocuiesc însă sunt începător și nu prea știu ce fel de corzi îmi trebuie. Pot cumpăra orice corzi sau...? (mai mult)
Hei, vă rog îmi poate spune cineva cum se cântă la aparatele de DJ? Sunt foarte curios să știu cum își mixează propria muzică la concerte, festivaluri etc.toți DJ- ii(Marshemello, Armin van...? (mai mult)
caut textier pentru a scoate o piesă, cine este interesat sa lase mesaj si vorbim in privat.
Salut grup! Imi poate recomanda cineva o aplicatie de tinut ISON Bizantin? (As vrea sa fie una buna, cand schimb tonurile sa nu se auda urat)
Salutare, oare cum se numeste melodia de pe fundal? https://youtu.be/9Y9A8rJY14A?t=1667
Recomandați- mi vă rog o chitară electrică la preț pe care un adolescent să și- o permită și mai am o problemă, am degetele ft lungi, deci am nevoie de o chitară mare la care distanța dintre...? (mai mult)
Https://m.youtube.com/watch?v=G-4tJ63X5vo. Cum se numeste melodia de la min 5:35?
Dacă știe cineva o melodie care are în clip un accident sau ceva genul și niște tipi omoară toată familia din mașină, este o melodie pe care o caut și nu o găsesc deloc, nu mai știu bine ...? (mai mult)
Hei. Caut o manea mai veche. Nu îmi aduc aminte numele celui care cânta. Ce îmi amintesc este un vers: Bate vântul, bate bate mă iau gândurile toate. Și în videoclip era un bărbat în halat...? (mai mult)
Mi-am facut un home studio. Insa, daca vorbesc/cant din dulap, se aude mult mai inchis, gen. fara ecou. E bine daca inregistrez din dulap?
demult visez la o chitară electrică, nu- mi permit să iau unda mai scumpă de 285 euro, întrebarea mea este, ce chitara îmi recomandați? Problema mea e că am degete foarte lungi și...? (mai mult)
Parere despre trupa linkin parca? Cine vrea sa il invat ce este linkin parca follow la @hybridchestertheory Sunt fan din 2012 si cunosc toata biografia
Vreau sa- mi cumpar o orga si sa ma apuc sa invat, pentru ca nu am posibilitatea de a cumapra un pian. Stiu sa cant la vioara, dar asta nu cred ca- mi va oferi un plus prea mare in "arta...? (mai mult)
Am o întrebare, mai mult de curiozitate. Am văzut ca radiourile din România au început sa difuzeze rapperi din afara și ma întrebam dacă a fost vreodată XXXTENTACION pe un radio din România?
Cum se numea piesa aia mixata de la radio care avea pe Youtube poza de pe linkul acesta: https://gyazo.com/3ba2f17dece457cc92e100703eb87561 Parca exposure sau explosure sau ixplosure nu mai stiu.
Bunaaa! A postat Carmen de la Salciua un instastory cu niste versuri dintr-o melodie gen" Ce miros dar ce parfum de floare-gen populara spre manele... Nu stie nimeni cum ii zice?
Cum inregistrez muzica de pe un deck mayak pe un magnetofon rostov 105?
As vrea sa fac rost de instumentalul de la melodia cantata de Mihai Bendeac "Soarele si luna" Va Multumesc.
Poate cineva sa imi dea melodia lui Florin Salam Constantine Constantine dar remixul facut pe negativul de la melodia culese din cartier - robot armasar attack - gojira vs Liviu Vasilica Am vazut ...? (mai mult)
Nu știu dacă urmărește cineva serialul "Criminal Minds", dar la finalul episodului 9 din sezonul 14 e o melodie care spune : "When you're (holly?) You can't even see the pain my face is hidden You...? (mai mult)
Careva priceput la videoclipuri care ma poate ajuta? Incerc sa filmez un videoclip bun, ceva original, nu prea am experienta dar am multe idei, putem evolua impreuna, sunt un artist in devenire, poate ...? (mai mult)
Hei TPU, mă obsedă o melodie și anume: maneaua "Băutura și manele" de pe Taraf TV. Eu știu 100% că autorul melodiei era un bărbat singur, dar peste tot văd doar Cristy Dules. Mi- ar fi...? (mai mult)
Ce melodii rock va plac? Vreau sa-mi fac un playlist.Cat mai multe astept
Cine imi recomanda niște piese faine de ascultat?(pot fi si manele) La cele mai multe dau funda❤
Va rog frumos cine cunoaste melodia de la min 7:35 pana la 10:20 https://youtu.be/yuTXfgHZugc DAU FUNDA!
Bună TPU, aș dori să-mi iau un clarinet în valoare la 750 lei dar n-am deloc bani si as vrea clarinet sa cant sa intru intr-o formatie, dar n-am bani sa-mi iau. Ce as putea face?
Cu ce tip de voce masculină se potrivește pentru un duet cu o voce feminină- contra alto?
O boxa portabila la 100 lei? Maxim 150.Sa aiba si ceva bass si sa se auda intr-o sala de clasa
Vreau sa cumpar un set de tobe si am gasit ceva pe olx, ma poate ajuta cineva?
Care este diferența dintre metal alternativ și heavy metal?
Salut,vinde cineva vreo pereche de boxe behringer b215d?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!