E adevarat ca Andreea Voica nu prea iti canta la nunta? Din ce-am auzit canta putin, poti sa numeri pe degetele melodiile cantate? Imi puteti spune, va rog daca-i adevarat?
Caut o melodie, cred ca e noua, e cantata de o femeie și are cam 75%instrumentala, are numai cadre asa cu rosu si e un fel de dupstep. E cantata de cineva foarte cunoscut dar efectiv ...? (mai mult)
Cum aş putea creşte un canal de Youtube?
Buna seara guys! Cei care asculta rap american, ce parere aveti despre rapperita Iggy Azalea? In ultimii ani a lansat proiecte muzicale foarte diferite fata de proiecte muzicale mai vechi de 2015!
Acum vreo 10- 12 ani ascultam o melodie hip hop care avea un vers aproximativ "daca Dumnezeu ti- ar fi pus harta in brate, n- ai fi fost roman." sau ceva de genul. Stie cineva despre ce melodie e vorba?...? (mai mult)
Bunaaa TPU! Am o intrebare, stiti daca se mai tin concertele din cauza virusului ce circula? Este un concert in Brasov, 4 ore distanta fata de unde stau eu si vreau sa stiu daca merita sa merg? Se mai...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie in care la o poza cu mine atasez o piesa din telefon si sa imi apara versurile alaturi(ca la insta)—sau mi le scriu eu singura? Cum sa va zic, vreau la poza sa cante muzica ...? (mai mult)
Salut, as vrea să mă apuc de Youtube, mai exact un canal de muzică şi aş vrea să ştiu şi eu de unde aş putea procura melodii care n-au mai fost postate pe yt gen, aveţi vreo idee?
Hey, bună dragilor, imi puteți recomanda si mie niște playlisturi cu manele/muzica electro cu bass? Cel mai lung playlist primește fundă.
Salut.Era la radio zilele astea o melodie, la refren era ceva de genul,,urla, pune-ma la pamant" sau,, tranteste-ma la pamant", nu am retinut, stie cineva?
Https://youtu.be/gIE7KKUF2Ds Muzica de pe fundal?
Am un phillips fw-c355 mini hi-fi. Cand incerc sa inregistrez de pe cd pe caseta, nu se inregistreaza, doar dispare ce a fost inregistrat deja pe caseta. Pareri?
Care trapperi credeti ca sunt cei mai buni din Romania?
Salut, de multa vreme tot caut o melodie pe Youtube si nu o gasesc, e mai veche, nu- i stiu numele insa stiu cateva cuvinte din acea melodie, cum ar fi:Si spun stop, stop, imi rezerv o noapte mie,...? (mai mult)
Deci. De ceva ani de zile caut o melodie. N- am văzut vreodată videoclipul acesteia, dar știu ca am auzit- o la radio. Era cu un bărbat cântând ceva despre dragoste în engleză și după mai ...? (mai mult)
Salut,am o intrebare, merita sa dau 580 lei pe o pereche de casti Skullcandy Crusher? Vreau cateva pareri de la cei ce au. Multumesc anticipat
Pentru cei ce au învățat singuri să cânte la pian/orgă, ce site-uri sau manuale ați folosit? Mulțumesc!
Recunoaște cineva numele melodiei după aceste versuri? Ai uitat tu si pe japoneza, pe toate le- ai uitat. Auzi ma, da cand ti- am spus ca esti sifilitic, mai tii minte? Cand ti- am spus ca n- o...? (mai mult)
vreau să încep să cânt la clarinet, am 18 ani, e cam tărziu că vreau să intru întro formaţie? Multumesc
Stiti alte melodii ca asta: https://youtu.be/7aqgb7CABlo?t=140 Daca ar fi sa o descriu cumva as zice ca pentru mine e ca o doza de chef de viata.
Sunt curioasa daca ascultati muzica rock si daca da, care sunt melodiile voastre preferate. M-ar interesa niste sugestii bune. Ofer funda!
Cum se numește melodia românească în care fete care par mai tinere de 18 ani se bat în miere într- o piscină de plastic? Seamănă ca fundal cu melodia ultima pastilă dar e alta... Cum se cheamă?...? (mai mult)
Daca pun burete din acela antifonic, cu triunghiuri din acelea pe el, in jurul microfonului, va avea calitatea mai buna cand inregistrez?
Nu vi se pare că Justin Timberlake și Bear Grylls seamănă la față? Ia să văd câți sunt de acord cu mine!
Salut, vreau sa imi achizitionez o consola de dj si nu stiu care dintre acestea este mai buna Pioneer ddj sb3 sau traktor s2 mk2, ma intereseaza sa se auda bine si sa aiba si efectele necesare.
Daca vreau sa-mi inconjor microfonul cu burete din acela pentru a antifona spatiul, trebuie lipit pe un material anume sau pot sa pun buretele si simplu asa?
Aș avea nevoie de ajutor cu numele unei melodii care mă bântuie de ceva vreme. Eu sunt genul care ascultă mai mult muzică în limbi străine, dar am auzit niște prieteni cum cântau ceva ...? (mai mult)
Cum se numește piesa ce conține asta : A fost o întâmplare, Știi tu Draga, Draga știi tu
Cum pot înregistra o piesa rap in audacity și sa o mixez și sa o masterizez? Intreb cum fac asta.Pentru orice tutorial sau sfat care ma ajuta dau vot și pentru cel mai bun com
Salut, am un magnetofon rostov 105 pentru cunoscatorii care stiu despre ce vorbesc. Cand dau derulare inapoi, merge banda inapoi dar merge foarte, foarte incet. Ca si cand ar avea o frana pusa. ...? (mai mult)
Vreau versuri (Rap- Hip Hop) compuse de voi! Nu conteaza ca sunt de Dragoste sau Agresive. Care vers va fi cel mai tare o sa- l incarc pe canalul meu de YouTube + cantat de mine! Hai la treaba⚡⚡⚡...? (mai mult)
ma puteti ajuta cum se numeste melodia de la finalul videoclipului? Cine stie dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=ERmXVYMYv7o
Salut, stie cineva cum il cheamă pe fratele lui Nimeni Altu?
Care este cel mai bun program de facut instrumentale, beat-uri?
Https://youtu.be/JIB6pT7xkRU Cum se numeste melodia de pe fundal?
O interfata audio pana in 350 lei?
Bunaaa tuturor, caut o melodie de acum ceva ani și nu pot să o găsesc deloc.In videoclip știu că erau niște fete păcălite de un tip să le ia banii, sau ceva de genul.La final el apare cu iubita...? (mai mult)
Care- i treaba cu Billie Eilish? Adica ce face tipa atat de genial ca sa aiba la o melodie... stai sa vad. 793 de milioane de vizionari... pe bune? Am stat sa analizez melodia Bad guy cuvant cu cuvant...? (mai mult)
Oare când o să vină Justin Timberlake în România să cânte? Îl aștept de vreo 10 ani să vină și în țara noastră. Măcar la București, că în orașul meu (Râmnicu Sărat) mă îndoiesc....? (mai mult)
De ce unele formatii muzicale au un al doilea solist in spate care are microfonul dat mult mai incet?
Salutare. Cum sa fac muzica ca noaptea tarziu? De unde le vine la astia de pe YT atata inspiratie? Ha? Imi puteti da idei de versuri sau macar un site de unde sa iau? Multumesc frumos.
Salut, cine știe cine cântă și cum se numește în noua reclamă de la eMAG https://youtu.be/LcMGoeKw5x8
Ce aud membrii unei trupe in castile pe care le poarta? Ce rol are sirul de boxe de la marginea scenei, orientate spre interiorul acesteia si de ce la concerte exista in public, o 'insula' plina de ...? (mai mult)
Deci am 14 ani (arat de 11) si peste cateva zile o sa fie un concert al trupei Alternosfera, pentru cei care nu stiu ce fel de trupa e, e un fel de trupa rock (nu ma dau in vant dupa piesele...? (mai mult)
O piesa trebuie neaparat inregistrata din picioare sau poti sta si jos pe scaun?
Imi puteti recomanda niste melodii usoare la pian pentru incepatori?
De ce cand ascult acasa muzica sau la radio mi se pare faina si cand ma duc sa pun muzica la o groaza de persoane nu mi se mai pare asa faina?
Dedica o piesa de dragoste cuiva
Buna, imi amintesc un cântec vechi pe care mama obișnuia să îl cânte, era ceva in genu "Am plecat de acasa cu geamantanul în urma cu mama mea cea buna" stiu ca zicea ca merge cu trenul... Dacă...? (mai mult)
Știe cineva cât se plateste daca vreau sa scot o piesa într- un studio? (ma refer sa fac o muzica într- un studio de muzica pop). Sau ce șanse as avea sa ma sustina cineva? Am voce care o pot ridica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.