Bunaaaa! Am nevoie sa câștig un pariu va rog! Trebuie sa gasesc o melodie si nu o gasesc nici pe Youtube, Shazam, snap...Dau funda! M- a facut ceva sa te iubesc, sa te iubesc Dragostea mea sa- ti dăruiesc,...? (mai mult)
Un deck functioneaza si fara amplificator?
este o manea in care spune Florin Salam, cred, "barbat frumos barbat frumos". Stie cineva cum se numeste?
Salut, ce sa fac sa nu mai am dependenta de manele? Incep sa ma obisnuiesc tot mai tare (de plictiseala ascult) cand eram mic nu mi- au placut deloc acum imi plac si am colegi care pun manele la scoala...? (mai mult)
Vreau si eu un diss pentru o fata, dar sa nu fie cu înjurături și mult hate, am provocare =))
Am învățat sa cant singur la chitară. Am urmărit tot felul de tutoriale pe net, dar as vrea sa gasesc un profesor care sa îmi explice câteva chestii de bază. Cat costă o oră?
Vreau sa stiu ce aplicatie pot instala pe Samsung pentru muzica, merg într- o zonă fara semnal si as vrea o aplicatie pe care să pot salva muzica si sa o ascult când nu mai am conexiune la...? (mai mult)
Exemple de multi-instrumentisti cunoscuti care sunt buni in ceea ce fac?
Cineva care se pricepe să facă beat-uri?
Caut o melodie, nici macar nu mai stiu cum suna, stiu ca era un artist gen Maluma, daca nu cumva chiar el, si era o piesa trista, in spaniola sau italiana nu stiu sigur, nu avea videoclip,...? (mai mult)
Am si eu nevoie de multe melodii de iubire. Pot fi si manele, dar de preferat melodii normale. Vreau sa ascult in mașină în drum spre liceu si avand in vedere ca ma gândesc mereu la iubitul...? (mai mult)
Caut textier rap. Ma poate ajuta cineva?
Ce inseamna mai exact sa fii șeptar sau sa canti 7?
Salutare all! Cautam si eu o melodii de a lu' Nane dar nu mai stiu exact cum se chema." Ozzy"
Salutare, Caut o melodie care suna cam așa ...las-o sa danseze pe masa daca nu ai venit cu ea de acasa...
De unde poți cumpăra un bullet belt la preț rezonabil în Romania?
Stiu ca e veche chestia cu a mai cere cuiva sa gaseasca o melodie cu atatea aplicatii. Totusi melodia asta n- o regaseac aplicatiile, probabil ca e remix, sau cine stie. Cine se baga? :- ...? (mai mult)
Fratilor, de foarte mult timp ma chinuie asta. E o melodie veche ce imi placea foarte mult, era la tv acum vreo 15- 20 de ani. Nu imi amintesc versurile, dar stiu ca videoclipul era un fel de animatie...? (mai mult)
Salutare tuturor! Întrebare pentru cei ce cunosc domeniul. Cine mi- ar putea spune cu aproximație care sunt cei mai buni saxofoniști din România? Primii 5 as vrea ..pe lângă asta, ce părere aveți...? (mai mult)
Salut. Știe cineva melodia? "Erai așa distant că am uitat că ești acolo, d-aia o duceam mai bine solo"
Ce este mix maxterul unei piese? mai detaliat daca puteti explica, va rog.
Imi poate da cineva niste detalii despre check-in-ul la neversea si cum se face acesta? ty :)
Exista o melodie mai buna decat Queen-don't stop me now?
Salutare. Stie careva daca cei din poza asta reprezinta o formatie? Si care-i este numele? https://imgur.com/a/6D67NGj
Era o melodie "ar juca la doua capete dar ii e tarsa mi-e frica ca n-o sa intelegi ca are o varsta" help
Am și eu o întrebare. Ce părere aveți despre această melodie? https://youtu.be/-0DqaNnGjO8 e chiar satanică piesa? Vreau păreri!
Ce credeti, e adevarat, se despart Andreea Bălan de George Burcea?
Buna seara, stie cineva melodia ce era pe fundalul unui videoclip vechi in despre doi îndrăgostiți unde fata se arunca de pe pod si moare si e înmormântată in rochie de mireasa? Multumesc
Caut o melodie. Are versurile urmatoare "sa iubesti pe cineva, nu inseamna sa- ti bati joc, sa iubesti pe cineva, inseamna sa- i daruiesti tot" nu o gasesc deloc. Este o manea cantata de un barbat. ...? (mai mult)
Shure SM 58-LC, RCF - MD 7800 sau Sennheiser E 835-S?
Este o melodie la care-i stiu doar refrenul, sper ca știe cineva din voi cum se numește. Refrenul e : " O ardem la trening, n-o ardem la piele "
Niste versuri pentru un diss? Cat de creativi sunteti? Daca se poate sa si rimeze
Ce muzică mai ascultați?
Vreau să-mi achiziționez o boxa pentru acasa, in pădure la petreceri și nu stiu ce să-mi cumpăr, puteti sa-mi spuneti care este cea mai buna boxa pana in 20mil?
Nu inteleg mesajul melodiei Alaturi de tine - 3 Sud Est. E ca si cum cel care canta "a murit" si incearca sa ii transmita "ei" un mesaj? Chiar nu inteleg ce vrea sa zica. Va rog sa imi explicati
Sa inregistrez o voce pe 2 canale, stereo sau pe un canal, mono?
Ce microfon ieftinuț și calitativ recomandați? Nu pentru gaming ci pentru vocal live
Era o melodie Latino in care spunea asa "tananana locaaaaaaaa" loca asa lung, o canta pe plaja la Eforie, nu era Loca de la shakira
De ce unii chitaristi canta cu mana la chitara si altii cu pana? E la libera alegere sau conteaza chitara/chitaristul?
Rapid, cine stie cum se numeste muzica de la insta story.ul lui Trex? https://instagram.com/stories/mariantrexx/2246641876210220035?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1mwk2l2e9vu25 Cu shazam nu gasesc....? (mai mult)
In curand ma voi apuca de vioara si vreau sa invat bazele ( teoria muzicala). Pe care am cam facut-o in gimnaziu. Cam ce ar trebui sa invat? Gamele? Notele?
Este pe Antena Stars când se mai prezintă chestii romantice o melodie care pare mai "lautareasca". Nu am înțeles bine versurile, doar ceva "of inima, ca ma arde focul tău". O stie cineva ...? (mai mult)
am un korg Pa300 si am un set in ea salvat de mine, daca dau factory reset se sterge si ala salvat de mine? Ca am bagat alt set si se aude foarte urat tobele, sunetele.
Care- i diferenta intre un microfon usb sau unul cu pe jack cu interfata adio separat? Se simte diferenta pentru facut muzica? Vreau sa- mi iau unul direct pe usb mai exact un audio tehnica...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr 2 boxe pasive de câte 300w fiecare. De ce mai am nevoie pentru a le pune în funcțiune?
Salut, cum se numeste melodie de inceput, imi place cum se aude? https://youtu.be/83oyJLcxuI4
Bună, TPU! Am nevoie de ajutor.Acum un an de zile am vazut un videoclip pe kiss tv.Tot ce tin minte e ca era un negru cu haina rosie cu blana si niste gagici care ieseau dintre palmieri si dansau, mai...? (mai mult)
Salutare oameni buni! Numele meu este Eddie si nu de mult am inceput sa fac rap. Am crescut cu muzica hip hop de mic copil, m- am dezvoltat foarte mult din cauza asta. Si acum vad ca peste tot se promoveaza...? (mai mult)
Ce sistem de boxe îmi recomandați până în 1000 lei? Am camera de 20 mp. Precizez că Logitech z906 nu îmi place. 70% din timp îl folosesc pentru muzica.
Dau funda! Salut! Stie cineva cum se numeste melodia aceea k-pop in care spunea "slow do-do-down slow do-do-down"? Btw, nu e a Selenei Gomez. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?