Ce parere aveti despre Marcus si Martinus?
Ce părere aveți despre această melodie? https://youtu.be/-0DqaNnGjO8
Ce părere aveți despre sistemul microlab h-500?
Cine interpreteaza si cum se numeste piesa din acest videoclip? https://www.facebook.com/papizofficial/videos/345047932767921/UzpfSTEwMDAwMjI0MTkzMDkxOToyNzc2MDI3NzM5MTQ4NTk3/
Am un jbl flip 3 am dat-o pe low bass mode, se poate arde?
Salutare tuturor! De aproximativ 2 saptamani tot aud la radio o piesa pe care efectiv nu o pot gasi. Suna cam asa: "You say i.m- a little stranger I already know" iar apoi un fel de remix : " You say...? (mai mult)
Ia sa vad cine se pricepe la compus versuri de rap. Fundita cine se descurcă mai bine
Pe microfoane mai bune sunt pop filterele sau buretii aceia de bagat pe microfon?
Daca îmi inconjor microfonul la care inregistrez piese cu cartoane de oua, ajuta la suprimarea ecoului sau la calitatea sunetului?
Cum se numeste melodia cu urmatoare versuri? Va rog! Of, viata mea, cere- mi tot si iti voi da Cere- mi tot de iti doresti, numai daca ma iubesti Nu pot respira, fara tine viata mea Imi ...? (mai mult)
Vreau sa aflu o manea, singurele versuri pe care le stiu sunt :"M-am trezit in noapte si am vrut sa-ti dau un telefon, dar am auzit ca ai alt iubit". Era un duo (femeie barbat)
Ce părere aveți despre boxele edifier r2730db?
Cantareata Roxen este noul nostru reprezentant de la eurovision pe anul asta! Ce parere aveti?
Merită achizitionata Orga Pa3x (Le, pro, etc)? In aproximativ 1000euro
Anul acesta cei care organizeaza Eurovisionul incearca sa inoculeze publicului ca melodia reprezinta mai mult decat artistul si de aceea ne- au dat drept de vot numai pe melodie (si pe artist nu). De genul...? (mai mult)
Pareri pro/contra pentru Logitech z906?
Ce sistem de boxe imi recomandati pana in 1000 ron? Imi trebuie pentru filme si muzica in special. Ofer funda!
Este normal sa se încălzească spatele subwoofer-ului (amplificarea) la un Logitech z906?
Fani BTS? Care e melodia voastră preferată?
Ce sistem audio recomandati pentru un dormitor de 20 MP? Pana in 1000 Ron. Ofer funda!
Imi poate da cineva o sugestie ce ancii pot folosi pentru saxofon sa fie tonul clar si sa nu se umezeasca repede?
Cineva care se pricepe la YouTube. Deci, de ce când postezi un videoclip pe YouTube îți dă la un moment dat "videoclipul include continut de la SC Mediapro Music, care a blocat difuzarea invocând...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. E vorba despre o melodie romaneasca mai veche de prin 2005- 2010 cam asa. Melodia este cantata de o trupa de baieti sau un solist nu mai tin...? (mai mult)
Știe cineva cu ce program (și cum se numește opțiunea de modificare voce) este modificată vocea din piesa asta? https://youtu.be/Y1JmAFNFLlk
As dori sa mi se zica si mie ca am uitat ca un retardat ce sunt...cum se numeste piesa cantata de Cabron & ADDA cand in cantec striga la inceput 5, 4, 3,2,1 stiti voi.
Cum se numeste acest instrument muzical? https://www.facebook.com/104067761123533/videos/180952659919526/?v=180952659919526 Multumesc aticipat!
Cum face la Whats Up K la Meteo in video sa ii ude in timp ce canta? Sa fie ploaie, sa fie innorat si apoi soare ca nu sunt efectele vremii?
Cine îmi zice și mie niște melodii soul/pop frumoase?
O făcut careva cursuri de canto cum e prima data? Dacă nu ai voce și ureche muzicala îți spune din prima sau cum e? Sunt pasionat de cantat și as vrea sa iau lecții de canto nu prea știu dacă ...? (mai mult)
Ce sa imi cumpăr? Pian clasic sau digital?
Ce părere aveți despre Logitech z906? Exista vreo alternativa mai buna de sistem până în 1200 lei?
Are cineva castile JBL Tune 500? Vreau sa le achiziționez si vreau sa stiu si parerea altora despre ele.
Este careva pe aici care ar fi interesat sa mearga la concertul Slipknot? Si inca un lucru. Sunt o persoana introvertita si nu as vrea sa particip prea mult la tipat sau dat din maini, as vrea ...? (mai mult)
Puteți să faceți un RAP mai dur în care să se explică că nu trebuie să te lași bătut și mai încearcă până câștigi?
Daca imi inconjor microfonul de studio cu burete acustic, mai pe scurt, izolator fonic, se va pierde din ecou in timpul inregistrarilor sau trebuie toata camera izolata?
Încerc sa găsesc o melodie, dar nu reușesc. Țin minte doar un cuvânt din tot refrenul, iar acela era "Boston", este o melodiei mai noua.
Poate sa aduca cineva argumente serioase impotriva manelelor? Vad o gramada de persoane care asculta Rap/Rock, dar si alte genuri si care sunt "impotriva" manelelor. Sunt liber la discutii si la schimburi...? (mai mult)
La acordeon daca am un bas care suna putin înfundat față de ceilalți, e dezacordat sau ce? Am vreo sansa sa il repar singur? Basul Sol. Fundiță
Salutare, cine poate sa mă ajute cu niste versuri de rap + refren despre școală? Dau funda
În ziua de azi casele de discuri mai plătesc înregistrările, orele de studio și multiplipificarea atunci cad un artist vrea lucrează la un album? Vorbim de artistii începători
Heyo, care este melodia ta favorita?
Cum se numeste melodia de la minutul 14:23? Va multumesc! https://m.youtube.com/watch?v=03Fg3WF797Q&t=395s
Bună, recent am creat un cont de Soundcloud și unul de YouTube unde postez diverse beat- uri făcute de mine. Nu sunt multe și n- am de gând să ma opresc dar îmi poate da cineva și niște sfaturi...? (mai mult)
Vreau niste rime rap pentru școală, dau fundita.
Oare cu ce aplicație as putea sa fac o poza sa "tremure", sa se miște? Și sa pun și muzica? Gen cum sunt pe YouTube mix- urile cu masini și la un moment dat "tremura" poza. Aplicație pentru...? (mai mult)
m-ar interesa un post Radio doar in Engleza pe care sa il ascult in masina, sugestii?
Ce sistem audio imi recomandati pentru petreceri 50-200 pers? (nu pentru acasa). Ceva care sa se conecteze la o consola ddj sb3 si un laptop. Buget maxim 4000 lei
Care Nane e mai ok cel nou sau cel din 2007-2009?
Https://vocaroo.com/2XGMoPOPipX Spuneti- mi va rog, cum vi se pare genul acesta de cantat? Personal am incercat si cu voce si versuri dar mi se pare ca trage in jos melodia naturala a acestui ritm....? (mai mult)
as vrea sa fac o melodie de tip rap si am nevoie de un program, cu care sa editez clipul, imi puteti recomanda un program? Va rog cu filtre si chesti pentru video, va multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!