Ce părere aveți despre trupa Goodbye to Gravity? Părerea mea este că a fost o trupă cu potențial care s-a dus din cauza unor circumstanțe nefavorabile.
Îmi poate sugera cineva o trupa veche de muzica country in stil european? Sa cânte muzica country dar sa fie din Europa!
Voi mai cumparati CD-uri pentru muzica?
Ce parere aveti despre aceste minunate melodii? https://www.youtube.com/watchv=QGOLNX7oIMM https://www.youtube.com/watch?v=sOjXh8Ibr- 4 https://www.youtube.com/watch?v=wbMC0efbdaY Ma ung pe...? (mai mult)
Ascultați și muzică instrumentală uneori? https://www.youtube.com/watch?v=R_C_qCG77oI
Caut textieri, persoane care pot compune texte la comandă, ofer bani, orice propunere este bine venită.
Bună! Vreau să mă învăț să cânt la chitară, aș vrea o chitară acustică sau ukulele, cred. Ca începător, ce sfaturi îmi dați și ce chitară să-mi cumpăr?
Salut, aș avea și eu nevoie de niște versuri stil rava amuly robitussin.
Am un subwoofer Pioneer TS- WX300A și nu am la el Port Bass Reflex adică acel plastic prin care iese aerul din interior și nu știu de unde as putea lua unul pe net nu prea găsesc știe cineva de unde...? (mai mult)
Pe cine preferati mai mult, Cheloo sau Ombladon
Hey TPU! Caut albumul Popcorn a lui David Deejay & Dony de vânzare. Dacă are cineva sunt interesat să cumpăr. Mulțumesc anticipat :)
Salutare! Ce părere aveți de trapul Romanesc? Nu mă refer la trapperii astea YNY Sebi, Aerozen, Petre Stefan că știu și eu că au făcut o mizerie din Trapul românesc, eu mă refer la trapul ăla...? (mai mult)
Unde s-a filmat melodia "nu vreau banii tai" - Copilul de Aur, Laura Vass, Susanu? https://youtu.be/ByVAX-aUpCE?si=CJNPzVEpguU9zRz9
Caut textieri (persoane care pot scrie versuri muzicale) Orice propunere este bine venită, ❤️
Care este formatia voastra preferata si de ce? Care este melodia voastra preferata?
Cum se numeste piesa care avea versul " ca să-ți pun mana la p...zda..."
Caut melodie, voce masculina, muzica ușoară, cu versurile: cine as fi eu daca n-ai fi tu, cine ai fi tu daca n-aș fi eu, e o întrebare grea
Ce melodii are cântărețul Puya (din La Familia) în care nu înjură?
Heii! Ma ajuta si pe mine cineva cu un nume bun de dj! Caut de cateva luni si nu gasesc, multe sunt luate...Dau funda celui mai creativ si misto nume!
Bună! Aș vrea să știu ce reprezintă fiecare departament în parte din cadrul voluntariatului untold (acces and check in, acreditări, angels, backstage, flux HR, logistica, resolution, stewarzi...? (mai mult)
Salut. Cine mă poate ajuta și pe mine cu niste versuri pentru o melodie rap/trap?
Salutare! Caut de ceva timp un remix al unei melodii si nu reusesc sa- l gasesc. Melodia care sta la baza este: E adevarat iubirea mea - Mihaela Runceanu. De fapt, doar intr- o- ul este folosit: "Pe-...? (mai mult)
Bună! Legat de untold; rog pe cineva să îmi răspundă care are idee de ce se întâmplă în fiecare departament de voluntariat. Să îmi zică pentru fiecare departament de voluntariat în parte ...? (mai mult)
Cand eram copil am dat pe Youtube de o melodie care mi- a placut maxim pe care acum nu o mai gasesc. Era un barbat care era la inchisoare cred si a aflat ca l a inselat sotia sau ceva din cate imi amintesc...? (mai mult)
Hello! Am și eu o întrebare, cam cât costa un bilet la beach please în septembrie-octombrie 2023?
Hello! Am și eu o întrebare, cam cât costa un bilet la beach please prin septembrie 2023?
Cui ii place sa cante?
Org 24 are f multe funcții Are și de creat ritmuri? Cum?
Salutare, am o întrebare, am un statie (amplificator) alpine și sta mereu becul verde aprins. De ce?
Buna TPU! Știți cumva site-uri pentru crearea unei melodii? Sau aplicați? Fără cost. Mulțumescc :)
Buna ziua, as vrea sa lansez o piesa, am melodie pe care as vrea sa o pun dar oare ar putea sa-mi cumpar text sa-mi scrie cineva sau unde ar putea sa-mi lansez piesa, in ce studio?
Bună seara, caut și eu o melodie este gen rap și nu o mai găsesc versurile sună cam așa dar nu sunt 100%, , omu.i parșiv și veninos, când vine vorba despre bani te lasă chiar și întins pe...? (mai mult)
Salut, vreau să fac muzică de genul trap nu ce vedeți majoritatea la artiști de acum care sunt mai populari, ideea este ca nu înțeleg cum să găsesc un producător, pe lângă acestea cat costă...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu cu o întrebare, cum procedez în cazul în care vreau să fac cover la niște melodii, iar apoi să le pot vinde (digital sau cd….)? Este posibil acest lucru?
Cum sa creez un ritm muzical pe care sa-l pun pe o orga online cum ar fi org24 sau alta?
Bai verilor ajutati- l si pe fratele Baromir sa gaseasca o melodie ca nu se mai poate de 2 saptamani nu mai dorm. Va pun acilea link- ul care stie va rog eu mult de tot hai va pup rau de tot ❤️❤️❤️...? (mai mult)
Buna. Era o melodie pe care i- o puneam copilului la somn, era in istoric pe Youtube si la melodii apreciate si pe shazam. Am tot cautat- o dar parca a inghitit- o pamantul. Stiu doar ceva din refren...? (mai mult)
Pot sa cant la vioara/violoncel daca am scolioza mare la coloana?
Dave Mustaine sau Kirk Hammett? &>
Cant la chitara clasica de 2 luni dar nu- mi place si doresc sa ma apuc de electrică (vreau sa cant metal) si din moment ce sunt începătoare as dori sa cumpar un set de chitară cu tot cu amplificator...? (mai mult)
Va salut, am ascultat o manea anul trecut si n- o mai gasesc deloc, tot ce mi aduc aminte e ca la final zicea ceva de genul "mama ce forme are zici ca- i Kim Kardashian" si se auzea fluierat ca si cum...? (mai mult)
Melodii asemănătoare?! https://youtu.be/O4V1abeoSCQ? feature=shared Nu e neapărat să fie melodie pe tema Crăciunului :) - și așa vine Paștele :), dar... să aibă un ritm să poți dansa...? (mai mult)
Dave Mustaine sau Kirk Hammett?
Black Veil Brides este metal sau rock?
Salut, caut trupa (tobosar si basist) de black metal din Braila, cant la chitara de cativa ani si pot face si vocale.
Salut TPU, ma ajutati sa gasesc o manea veche, cam de prin 2006- 2008? Ea suna ceva de genul asta: "Stele toate s- au ascuns, Supararea m- a ajuns, Degeaba plang si innec prea mult amar, Stelele...? (mai mult)
Trupe de rock sau metalica din Romania. Vreau exemplu
Exista vreo melodie in romana care sa se asemene cu Smack That de la Akon? Mai ales la refren, parca imi vine sa o fredonez in romana dar nu stiu cuvintele.
Considerați trupa Killswitch Engage trupă metal?
De ce deathcore- ul nu e considerat metal. Mie mi se pare că sună mai dur față de trash metal și heavy metal- ul anii 80- 90. Adică de ce Iron Maiden e considerat metal și deathcore- ul nu? Deathcore-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!