.. era o melodie turcească care este cunoscută în România... parca canta o femeie. Dau funda. Urgent cine stie
Nu pot învăța să fac growl pe false cord, fac pe corzile vocale, uneori iese bine, alteori incepe sa ma usture in gât si nu mai pot cânta, există vreun mod de a face sa se "lunece" mai bine? Berea...? (mai mult)
Cineva care se pricepe la muzica. Ce inseamna b de la E minor diminuat? https://bit.ly/2tpPwmr
Cum as putea gasi numele unei melodii mai vechi? Shazam nu o recunoaste, mai stiti si alte idei, aplicatii, metode?
Salut. Cunoaște cineva vreun site de unde as putea cumpăra online cristale micuțe pentru personalizare acordeon? Funda!
Stiu că asta este o intrebare ciudata.Am 17 ani si as vrea sa devin trapper. Ce imi trebuie ca sa fac o piesa cu tot cu video? Ce fel de microfon imi trebuie? Vreau sa va spun ca taica- meo ...? (mai mult)
Hey tpu.Imi puteti compune va rog niste versuri pentru o melodie hip hop de dragoste? Cu refren, etc
Știe cineva cum se numește melodia din video-urile de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=JQEPawWgAt8&feature=share
Salut. M-ar interesa sa personalizez acordeonul la basi, înlocuirea lor cum se face? Doresc răspunsuri de la cunoscători.
Cum se numește muzica aia Eh no way eh no f"ucking way? De pe tiktok
Minutul 1:12. Ce melodie este? DAU FUNDA! https://www.youtube.com/watch?v=0nClQ8mA6Uo
Care este piesa este ceva gen me and thakaluna broo look at that thika? Ceva gen
Ce gen de muzica asculți?
Va rog mult, ma gândesc de 2 ore, deci, e o melodie în fata unui garaj auto și nu e în romana, atât îmi amintesc, plz
Caut o melodie pe care tot am auzit-o azi. Cred ca era un mix sau cover, ceva. Singurul vers era ceva de genul 'masive drop'. O stie cineva?
Vreau sa fac niste pene de chitara din lemn, dupa mai multe incercari 2.8 mm e cel mai subtire ca sa nu se rupa cu 1mm in varf, asta o face? Soft, medium sau hard? Ca sincer...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din reclama kinder bueno, canta oh baby?
Cant la pian de aproximativ 10 ani. In urma cu un an mi- am cumpărat o clapa yamaha s90 si niște băieți din liceul meu mi- au propus sa ne facem formație. Lucrurile au mers decent dar ne- am...? (mai mult)
Era o muzică,pe fundal avea un meci de football american dar nu mai stiu cum se numea, era tare piesa, dacă o stiti va rog spuneti-mi-o.
Am un stick USB, cum pot pune melodii de pe laptop? Va rog.
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori. Ce este camera de rezonanta la acordeon? Am un horch exquisit negru cu gri si nu stiu daca are sau nu.
Am auzit o melodie la radio si nu pot s- o gasesc. Poate sa ma ajute cineva? Singurele versuri pe care le stiu: "Că nici eu nu ştiu ce e de făcut, a plecat bădița pe care- am iubit. A luat-...? (mai mult)
Voi ascultati printre altele genuri de muzica si manele? Va plac?
Cum pot invata si eu sa cant la chitara bass, ca tutorialele de pe Youtube nu sunt prea bune si nu imi permit sa platesc sedinte cu un profesor?
Buna, caut de mult o melodie. Stiu ca se poate gasi doar pe un site, Soundcloud daca nu ma insel si o canta o trupa necunoscuta, cred ca se numea TU melodia si era cam asa: vreau sa ma iei sa ma duci...? (mai mult)
legat de o piesa veche de rap va scriu. Nu imi pot aduce aminte exact numele sau trupa, este vorba despre 2 baieti care vorbesc la telefon, unul este in America si unul in Romania, se intreaba...? (mai mult)
Scuzați intrebarea. Dar știe cineva melodia ruseasca care se aude ceva de genu DEGAES DE SPAVADA Sau cam asa ceva, multumesc
Exista aici fani ai formatiei pet shop boys? Daca da, ce piese va plac mai mult?
Vreau și eu niște rime nefolosite pentru o piesa rap. Ma poate ajuta cineva?
Am auzit acum o melodie in care erau versurile astea, aproximativ cry my way to the moon cry every day... i dont wanna loose you e melodie cu ritm latino in care canta un barbat si o femeie. Femeia...? (mai mult)
Muzica pentru concentrare /învățare de pe YouTube ajută la ceva?
Buna, am facut o piesa spuneti-mi va rog ce parere aveti si daca doriti dati si un like mersi https://youtu.be/ZXES6g8tY1M
Cum se numeste muzica pe care o interpreteaza acest om https://www.youtube.com/watch?v=itGDySDK13s
Care saxofon este bun pentru manele si lautarie?
Buna, eu inregistrez muzica, spuneti-mi va rog cum sa o promovez sa o fac populara, mersi
Am o melodie pe care nu o gasesc nici pe Youtube si nici pe Google! Melodia suna cam asa : milioane, milioane fundul tau face milioane! Daca o stie cineva ii dau o funda cat mine de mare!
am auzit recent o melodie, da nu stiu cum se numeste, , , o vazusem pe YT odata, da nu mai stiu nimic din ea, doar ca este cantata de un barbat care are o voce mai de femeie si ca e aparuta...? (mai mult)
Aveti vreun playlist cu muzica ok pe YouTube? Fara manele daca se poate. Multumesc!
Ce părere aveți despre chitara Ibanez V50NJP- VS- ? Vreau să învăț să cânt la chitară si mi- a atras atenția chitara asta care nu e foarte scumpă. Costă 495 lei. Pentru un începător...? (mai mult)
Era o melodie destul de veche cred ca de vreo 8- 9 ani in care cantau unii ceva despre GHETTO in nu stiu exact ce limba, (nu era engleza). Si erau mai multi care cantau pe stil de rap, hip hop...? (mai mult)
Buna dimineața lume! Iubesc muzica și chiar mi- aș dori să fac ceva în acest domeniu, muzică m- a ajutat și mă ajută să trec peste momentele dificile din viața mea dar și să intru undeva...? (mai mult)
Stie cineva un site/magazin de instrumente? As avea nevoie de o vioara/set de vioara pentru incepatori 4/4. Si sa fie buna, dar nu foarte scumpa. Multumesc!
Stie cineva melodii d- alea rap, motivationale, cacaturi d- astea? Va dau ca exemplu, , Creed 2 - You might find me" Melodia din scena aia cu antrenamentul in desert, geniala. ...? (mai mult)
De ce sunt atat de celebre piesele Latino? Adica toata lumea asculta muzica lumii 3- a? Peste tot numai artisti negri- maro. Care nu au treaba cu muzica doar cu partea estetica: cateva masini de lux,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoană care ascultă cel mai mult muzică clasică (gen Mozart, Beethoven, Chopin, Vivaldi) și muzică gen Frank Sinatra, Roxette, George Michael, Bobby Vinton, Eagles, ...? (mai mult)
De ce toata lumea zice ca nu poti ajunge la un nivel inalt daca te apuci putin mai tarziu de vioara? (in cazul meu 18 ani). Multi m-au descurajat, dar eu vreau sa invat cu orice pret.
Cum se spune "Dă-te mare abi" în engleză?
Salutare, vreau si eu sa imi cumpar o chitara electrica dar, as vrea sa o conectez la niste monitoare active. M- am gandit la un mixer...linkul cu mixerul:https://m.thomann.de/ro/behringer_xenyx_502.htm ...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de niste versuri trap/rap despre viața, fără limbaj licentios, va rog.
M- am plictisit de aceleaşi melodii. Îmi dați câteva recomandări? Orice în afară de manele şi instrumental fără versuri. Apreciez foarte mult melodiile cu un text inteligent, metafore...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a