Ce inseamna mai exact Flow in muzica Trap? Nu inseamna un artist care foloseste mai multe voci? De exemplu la Melodia, , Ian- Slayer " Prima voce: 0:45- 1:17 A doua 1:18- 1:32 Al treilea:1:48-...? (mai mult)
Salut, din ce tip de muzica credeti ca se fac cei mai multi bani?
Buna, Mai de mult era o piesa pe UTV, mai jazzy asa si mai lenta. Imi amintesc ca avea un videoclip filmat intr- un apartament si era despre o tipa (parca asiatica)cu parul scurt, care poarta peruca...? (mai mult)
Cine știe numele melodiei...imi aduc aminte din videoclip ca începe cu o familie într- o mașină și au accident iar niște oameni mascați în loc sa ii ajute fura ce găsesc în masina. Este o melodie...? (mai mult)
Salut,era o muzica mai veche cu un video facut pe pc, erau niste oameni la un concert pe o insula. Nu era in eng, nu mai stiu cum se numea si chiar vreau sa o gasesc.
Hello, stiti cumva unde gasesc felicitari muzicale de Craciun, in Cluj-Napoca?
VERSURI RAP. Salut prieteni, am o pasiune pentru rap de mic, dar cum am avut probleme familiare nu mi- am dat interesul, pentru ca aveam multe pe cap. Numele meu : CGsv mă gasit pe YT. Am câteva...? (mai mult)
Exemple de artisti care canta de ani intregi, chiar +10 si n-au reusit sa se faca cunoscuti aproape deloc?
Salut, sunt in cautare de o melodie veche romaneasca, in gen pop (cred), care avea ca videoclip un barbat cu o frizura tip afro, care conducea o masina galbena pe camp. Alte detalii nu imi amintesc....? (mai mult)
Cineva care se pricepe la viori: ce inseamna dimensiune 4/4 si 3/4? Vreau sa iau o vioara pentru mine si nu stiu ce dimensiune. Sunt adult deci mi- ar trebui o dimensiune normala. Care este dimensiunea...? (mai mult)
Dau funda! Am o intrebare cam stupidă. Cum se numeste melodia cu care incepe fiecare episod de la Chefi la cutite? Multumesc!
Melodii populare. Cine scrie cele mai multe melodii primeste funda
Top 5 cele mai erotice videoclipuri muzicale de pe Youtube?
Bună TPU! Caut o melodie și nu o găsesc. E ceva arăbesc dacă nu mă înșel. O tipă care cântă ceva de genul,, Que sera, sera, sera. " Știe cineva cum se numește? Mulțumesc!
Ce acordeon îmi recomandați până în 800€? Am vazut ceva scandalli si hohner atlantic iv deluxe. Ceva idei va rog.Si ce inseamna cabina la acordeon si cu ce ajută?
Cine poate sa-mi traduca si mie va rog din tiganeste in romaneste ce zice Liviu Pustiu in melodia asta de la 0:55? https://www.youtube.com/watch?v=xxD0KdDR8xU Multumesc
Stie cineva cum se numește ultima melodie care a fost pusă la parada naționala? Cea pe care au defilat ultimii militari(garda naționala)
De ce e asa multa muzica de rahat la Radio? Statul plateste bani din banii de taxe ai romanilor si se difuzeaza mai mult scarbe.
am o întrebare. Care sunt lucrurile pe care le au în comun muzica tradițională din Italia, Spania și Portugalia?
Cand a devenit MJ cunoscut? Cand a fost momentul ala al lui de stralucire, start-ul ala de "blow up"?
Ce trebuie sa fac sau sa descarc ca sa am ca ton alte melodii frumoase in afara de cele de l i phone?
Stii cum as putea sa încap sa cânt, adică dacă i au negativul de pe Youtube+vocea mea, ce s ar întâmpla?
Cum se numeste melodia de la 2.05? https://youtu.be/mSZ9ma0QOY8
Bai trebuie neaparat găsită melodia este ceva ritmata și tot ce îmi amintesc este ca zice cu fetele sau fete este mai ritmata nu este manea. Este urgent sa o găsesc
Stie undeva de unde as putea cumpara un album al celor de la Subcarpati?
Era o melodie "ar juca la două capete, dar îi e târșă, mi- e frică ca n- o să intelegi ca are o vârsta care ar încerca și ar înghiți totul pe rupte fara sa țină cont de nimic" nu o gasesc....? (mai mult)
Nu stiu ce casti sa- mi cumpar pana in 50- 70 de lei. Vreau sa fie fiabile sa tina mult ca am mai avut cateva perechi tineau cateva luni si dupa pa. Eu m- am gandit la https://www.emag.ro/casti-...? (mai mult)
Am și eu o întrebare scurtă, dar la care este greu de răspuns și care ar putea genera discuții, bun să pun și întreținerea. Cine credeți că l- a omorât pe rapperul Tupac...? (mai mult)
De unde pot face rost de negativul acestei piese? https://youtu.be/lYav4bcdN7s
Cine canta la chitara de mai mult timp si ce chitara ati recomanda unui incepator? Sunteti multumiti de instrumentul vostru muzical? E ok daca incep direct cu o chitara acustica in locul uneia clasice? ...? (mai mult)
Stie cineva un profesor bun de canto in Galati?
Unde pot gasi albumul [Reanimation] Linkin Park (2002) pe net site-uri din ro (pe eMAG e stoc epuizat) #MakeChesterProud
Niste sfaturi in ale muzicii? Daca sunteti artisti in devenire pe aici sau artisti, cum ati inceput?
Reclama idioata (parerea mea) la Jumbo " acum si in Brasov" - armonia melodiei e speciala (silent night) - dar nu dau de ea niciunde... pareri careva?
Un program pentru a face un negativ modest? Am folosit câteva aplicații care reduc vocea și o pun undeva pe fundal dar nu asta ar fi problema, ci faptul ca aceste aplicații scot și basii, ...? (mai mult)
Salut TPU,are Costi și Alina o melodie numita,, Necazuri și suparari" as vrea sa știu numele complet al lui Alina, ca you tube nu-i dă numele complet
Un program care scoate vocile dintr- o melodie, va rog? Am folosit unele insa reduc basii de tot.Nu ma deranjeaza ca se mai aude putin pe fundal vocea, insa melodia nu mai este la fel.O distruge...? (mai mult)
Unde ar fi de preferat sa inregistrez o melodie daca nu am studio? In camera, cu un microfon pe un stativ sau in dulap unde este spatiul inchis?
Salutare. As vrea sa întreb dacă pot difuza melodii la evenimente în aer liber? Gen Martin Garrix și asa mai departe.
Pop filterul la un microfon alunga si respiratia sau cel putin o mai minimalizeaza?
Hi TPU! Stie cineva pe ce site as putea gasi jacheta ca a lui Lil Peep din Benztruck? Sau o pers. care are de vanzare *facuta hand-made* sau ceva? Please!
Este o melodie veche pe care am uitat- o si poate stiti voi cum se numeste. Sa va spun cateva secvente: canta un om tanar cu palarie, actiunea se petrecea mai mult in club, iar el se saruta...? (mai mult)
si alti anonimi, nu bagati in seama poza dar as vrea sa stiu si eu cum se numeste aceasta melodie. E de la 2 baieti care fac un fel de desene animate pe Youtube mai exact de la, , cunoaste ...? (mai mult)
Din ce opera este aceasta arie? https://www.youtube.com/watch?v=r3XNfLd78TM
Am o întrebare, cum pot afla acordurile unei piese în funcție de gamă acesteia? Cânt la chitara și de multe ori mi se spune gama cântării, însă nu știu ce acorduri are aceasta și...? (mai mult)
Salut, ma puteți ajuta cu idei pentru un playlist la o petrecere de copii? Media de vârstă este undeva în jur de 10-13ani
Ce gen ascultati?
As vrea sa fac o melodie trap soft asa si as vrea sa fie vorba despre o iubire frumoasa si dupa o despartire urata urmata de barfe. Am deja o versiune beta a beat- ului facuta de un producator....? (mai mult)
Poti instala antares autotune pe gratis in audacity/fl studio?
Intr-o piesa poti pune doua pre refrenuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!