Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce a castigat piesa aceasta Eurovision 2018? https://www.youtube.com/watch?v=84LBjXaeKk4
Este headbangingul cu adevărat periculos? Pe mine mă cam doare capul de la el, dar alții fac asta nonstop și chiar mult mai agresiv și spun că se simt ok? Ce credeți despre asta?
Cine știe cum se numește muzica asta: https://youtu.be/VzFEjkjYdN0? Dar în română (am văzut pe Facebook o postare in care canta o fată muzica asta in română)
Cea mai frumoasa declaratie de iubire dupa parerea mea.Parerea voastra? https://www.youtube.com/watch?v=nrHTQCSeZDk
Ce parere aveti de melodia read all about it de Emeli Sande pentru balul iernii? Este potivita sa o cant? Vreau cat mai multe pareri! Si daca nu asta, ce credeti despre Adele-Hello?
Caut niste muzica spaniola din aia veche, dar nu știu cum se numește genul, un fel de opera cu sunet de muzica veche. Știe cineva?
Salut, cum pot redenumi o melodie cu vreun program anume ceva, stiti? Va rog mult.
Buna, Știe cineva cat de greu este sa înveți sa canti la vioara daca nu mai esti copil? Tot aud ca este recomandat sa începi de mic, dar nu vreau sa fac performanța, doar sa invat. Merita...? (mai mult)
Buna ziua! Am 19 ani si întotdeauna am vrut sa invat sa cant la un instrument. Ma gândeam la chitara întrucat este una dintre cele mai comune alegeri si poate unul dintre instrumentele considerate...? (mai mult)
sunt intr- o situatie stranie, dintotdeauna am visat sa devin vocalistul unei trupe, acum o trupă locală mi- a oferit această șansă, tot ce trebuie să fac e sa le trimit un mesaj audio,...? (mai mult)
Cine ascultă muzică de la DMC(dacă ai peste 30 ani nu vei înțelege despre ce este vorba?) Cei de 20-15 ani trebuie să știe.
As vrea sa imi cumpăr o chitara, nu prea stiu ce sa imi aleg. As vrea o chiatara acustică. Nu am un buget foarte mare. Dacă îmi puteți recomanda astept cu mare drag.
Salut.Am nevoie de piesele de fundal (soundtrack-uri) de la țestoasele ninja 1987-1996 și Povestiri din criptă.Vă rog.
Aplicatii de editat vocea gratis si destul de bune? Un fel de autotune ceva?
As vrea sa ii fac cadou tatălui meu o boxa sau un sistem audio, dar bugetul este cam mic ( 400 de lei). El o va folosi pentru a asculta el muzica la grătare si evenimente de genul. Care este ...? (mai mult)
Dacă nu pot cânta la chitară înseamnă cu nu am auz muzical/ureche muzicală? Oarecum... Pot să mentin un ritm si să cânt in acelasi timp, dar este asta o dovadă a talentului? Nu cred. Problema...? (mai mult)
Despre ce as putea sa cant intr-o piesa trap sau rap ca sa prinda?
Un autotune bun pentru pc? (Gratis)
Ce chitara electrica sa imi cumpar? Am un buget de aprox 1200Ron. O sa fie prima mea chitara electrica si nu stiu ce sa aleg. Daca ma puteti ajuta cu un link si sa imi dati niste nume de branduri bune ...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt clasa a 6 a (da nu stiu cu ce ma ajuta asta la întrebare) si fac muzică pe FL STUDIO si știe cineva cum aplici o piesă la NCS sau la Trap City?
Chitara ritmica si chitara lead prin ce se deosebesc?
Cum pot invata sa cant la vioară? Cat m-ar costa una asa de inceput + pot invata singur sau am nevoie de un mentor?
Cum se numește muzica de la minutul 1:45 """"https://youtu.be/zT9oGZw7BwY"""" Scoala Invers sez 02 ep 7. Scuze pentru categerie
Hei! Vine ziua soțului meu și aș dori sa ii fac un colaj cu poze pentru aceasta zi speciala. Dar am o mica problema, nu găsesc nici o melodie adecvata pentru fundal, as dori ceva de dragoste, ceva...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=LJ7qXHjxj_0 Doar eu cred ca ar trebui sa aiba cel putin 1B views?
Bună, cine imi spune cum se numeşte melodia öycü gürman anlat karadeniz îi dau fundă? URGENT
Ma pricep la poezii de dragoste si amor, acum am terminat una de facut si as vrea sa stiu si parerea voastra! Multumesc! Am vazut- o intr- o seara Cand luna stralucea Si fugind m- am dus la...? (mai mult)
Willkommen TPU! Nu de mult timp am inceput sa imi pun niste intrebri legate de muzica romaneasca.Am ascultat muzica populara a romanilor si mi s- a parut o experienta emotionala care a dat dovada de patriotism....? (mai mult)
Vreau sa imi ziceti cum o cheama pe cantareata ce canta melodia Celelebrition e una blonda?
Salutare, Caut o melodie in franceza, cred ca este cantata de un arab, refrenul este "la le lele" de prin 2007, 2009.Multumesc! Stiu ca nu este de mare ajutor refrenul, dar poate am noroc.Cred ca...? (mai mult)
Imi poate spune cineva rog mult cum se numeste melodia din reclama asta? Am cautat de ma doare mintea. https://www.youtube.com/watch?v=w1fj_EJQoXQ
Hey Bună, Am 14 ani și sunt foarte pasionat de Muzică. Hip- Hop (Rap) Știu că la vârsta mea nu prea am cum să cânt într- un mod fenomenal dar, pot exersa? Aștept câteva sfaturi înainte...? (mai mult)
stie cineva cum se poate afla genul muzical de care apartine o melodie?
Îmi dați traducerea muzicii "Class Fight" fără Google Translate? Un motiv ciudat, dar am nevoie. FUNDIȚA!?❤?
Ce părere aveți de asta https://www.youtube.com/watch?v=r6cbiFg8T_Q muzica
Vreun chitarist incepator pe aici? Cum va descurcati?
In piesa asta : https://www.youtube.com/watch?v=-anu_47-69U Despre ce bila e vorba, despre click sau de la hero?
Merita sa-mi iau HyperX Cloud Alpha pentru muzica? Vreau sa le folosesc impreuna cu LG G7
Chitara se alege în functie de mana cu care scrii sau nu are importanta?
Dati-mi si mie niste melodii trap bune.( mai putin vulgare). FUNDA
Stie cineva cum se numeau tonurile alea de apel de acum cativa ani pe care le puteai cumpara daca dadeai mesaj la un numar? Dadea mereu reclama la ele la televizor si erau facute dupa anumite melodii cunoscute...? (mai mult)
Cum sa invat sa citesc pe partituri?
Muzica din ziua de azi ori mi se pare mie, oori e „nașpa". Adică, genul trap mă refer, e foarte popular, iar eu îl urăsc. Trebuie să cânți ceva gen „am dinți de aur, corp de taur, sunt...? (mai mult)
Poți să ajungi muzician dacă nu ai studiat nimic pînă la 19 ani?
O aplicație gratis pentru începatori în muzica? Unde îți poti mixa anumite piese, unde poți dubla voci, unde poți pune un instrumental si il poti seta mai rapid sau mai lent, unde poti pune o...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de playlist-uri cu muzica de club.
Oare îmi puteți spune piese faine trap/rap de la artiști ca Kodack Black,Trippie Redd,Playboi Carti, Blueface?
Vreau si eu cateva colinde, cel putin doua mai ritmate, putin cunoscute, rar cantate de coruri, dar sa fie frumoase.
Cum îi zice la melodia din reclama de la aboutyou.ro?
Ajutați-mă! Am nevoie de cât mai multe melodii de petrecere! (în orice limba) (public în vârstă de 15-22 de ani) cât mai multe!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!