Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Credeti ca melodia Roar a lui Katy Perry poate fi cantata intr-un grup de 3 persoane? Ar suna bine? Multumesc.
Ce inseamna sahaladi din cantecul lui Dani Mocanu Curwa?
Cum se numeste melodia de la sfarsitul acestui videoclip al lui zappy (skip la 23:28)? E si instrumentalu din Moonlight romanian version. https://youtu.be/_yx5BtcSPTs Ms.
Vreau si eu sa stiu ce manea e dupa versuri: "Păstrează și mie loc in inimioara ta ca sa nu ma uit cand vorbeste cu ea spune- i ce iubire arde- n mine doar pentru tine" va rog multttt, shazam- ul ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de o partitura la vioara la colinda * Marut Margaritar *.
Va iubiti parintii? Cum va intelgeti cu ei? http://www.youtube.com/watch?v=nDCaxYp_ChA
Am o intrebare care este diferența între dubstep, drum and bass (DnB) și breakstep că nu am găsit nimic pe google? Fără răspunsuri de genul "Ascultă și vezi". Dau Fundă.
Cânt la saxofon alto dacă mi-aș cumpără cu clarinet acordat în mi bemol ca și saxofonul as putea canta la el? (Poziția clapelor)
Am o intrebare cu care sper să nu deranjez pe nimeni, iar dacă deranjez pe cineva îmi cer scuze nu am intenționat lucrul acesta. Bun în primul rând nu e o întrebare sunt 3 întrebări : 1)În...? (mai mult)
Buuuna! Am și eu nevoie urgent de o melodie mai lenta, ceva sa se potrivească cu o coregrafie sexy.
Caut creator de versuri trap, platesc daca este nevoie, mesaj pe lorenzoign01 pe intagram.
Care este diferenta intre ukulelele sopran, cele de concert si cele tenor? Si care este mai buna in care situatie?
Buna prieteni! De scurta vreme mi- am cumparat o vioara si de fiecare data cand o acordez dupa maxim 10 minute se dezacordeaza. Ce as putea sa ii fac ca sa nu se mai dezacordeze? Si mai am o problema, ...? (mai mult)
Știe cineva ceva restaurante în Cluj unde se poate și dansa? Sa fie un anume program sau formație de la o anumita ora (știu ca sunt cluburi și pub-uri)
Salut comunitate/ As avea si eu o intrebare/ Ce rezultat primesc daca leg in paralel 3 OHMI cu 8 OHMI? ( 2 DIF a 6 Ohmi rezulta 3 OHMI) legate in paralel
Era mai de mult o melodie la tv si nu mai stiu cum se numeste... stiu doar ca in videoclipul melodiei erau numai copii si se bateau cu hartie igienica si aveau si niste pistoale. Melodia...? (mai mult)
Salut, am nevoie urgent de 4 poze daca ati putea (as fi foarte recunoscator) in care sa fie facute pe portativ gama minora de pe LA, gama minora de pe Mi, majora de pe DO si inca una majora de pe FA
Niște versuri trap(flex)?
Cine poata sa imi zica artistul sau melodia dupa un vers sau ceva de genul. Adica dupa ceva ce imi aduc aminte. " decat se te pierd prefer sa dau foc la sat". Asta e tot ce imi aduc aminte.
Vreau sa imi fac un mini studio acasa. Si as vrea sa stiu de ce mai am nevoie sa pot trage sunetul dintr- un Dynacord Powermate 1000- 2 in pc. Pc are urmatoarele : Amd Ryzen 5 1600 16 Gb ram...? (mai mult)
Versuri Rugăciune de Crăciun bimbam imi da cineva?
Https://www.youtube.com/watch?v=qWVc-xVZxho o parere despre aceasta piesa?
Ce muzică asculți?
Deci de câteva zile caut o melodie și nu o pot găsi. Cunosc doar câteva versuri din refren care sunt așa, , La tine la tine îmi placi și chiar dorm mă gândesc la tine la altcineva nu pot....? (mai mult)
Am invatat notele de pe grif si am inteles ca sunt aceleasi si la chitara acustica si la chitara electrica. Dar la chitara bass cum sunt notele pe grif?
Muzica creștină bună va rog.
La un eveniment daca nu ai muzica live(formatie), cum o poti numi pe cea pe care o asculti de pe un laptop, stick, sau altceva? Am nevoie pentru a scrie intr-o invitatie pentru majorat... Ofer funda!
Salutare tuturor. Exista pe PROTV un serial numit Profu. In episodul 3 la min 17:30 se aude o melodie. Nu gasesc pe google nici dupa versuri si nici pe shazam audio... Aveti idee ce melodie este? Video...? (mai mult)
Salut. Azi mi-am amintit dintr-o data niște versuri dintr-o manea și nu pot să-mi dau seama ce piesa e. "nu vrei sa îmi spui... vrei sa pleci de langa mine..." Știe cineva?
Poate sa imi dea cineva o partitura la vioara pentru melodia "Marut Margaritar" de la "Cipri Popescu" va rog? Pup
Mi- am cumparat luna trecuta o chitara ibanez cu tot cu amplificator si toate accesoriile iar acum vreau sa imi cumpar o chitara yamaha dar fara amplificator si celelalte accesorii. Pot sa folosesc amplificatorul...? (mai mult)
Zilele trecute am auzit o melodie (o doină spre manea asa) si in cap mi- a ramas doar un vers: "Lasa vantul sa adie, Ncazuri sa am o mie ". Daca cineva imi gaseste piesa asta, dau fundă...? (mai mult)
TPU vreau să găsesc o melodie mai veche, pe când aveam 16-17 ani(2013-2015). Este despre adolescență sau ceva de genu,pe artist îl cheamă Mihai, doar atât mai rețin
Salut, imi spune si mie cineva melodii precum cele 2 de mai jos...? (mai mult)
Când aveam 10 ani cântam muzică populară și aveam voce melodioasă. Din păcate, nu am urmat cursuri de canto iar vocea mai nu a mai fost lucrată deloc și dacă cânt acum, nu suna deloc bine ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste trupe rock sataniste, multumesc anticipat.
Este o melodie a Rihannei sau Beyonce lansata in ultimii 2 ani si la refren sau in continutul melodiei zice, , Dai dai dai dai dai dai dai dai``. Este posibil sa o cante altcineva. Vreau sa stiu...? (mai mult)
Cum fac ca Youtube sa-mi repete mereu aceeasi melodie, sa o ia mereu de la capat?
Buna, aș vrea și eu niște versuri trap pe beat-ul asta de pe YouTube ([FREE] "Karate Chop" Offset ft. Travis Scott Type Beat 2019 Free Trap Beat)
Microfonul Behringer C-1U USB Studio Condenser e bun pentru heavy metal sau rock?
Ştiu că era la TV o melodie, cred că, synth pop sau sunthwave în care erau prezentate personaje de sex feminin japoneze sau chineze. Cum se numeste?
Link in limba Romana sau si in Engleza de unde se poate invata bine FL Studio-ul?
Ce fel de microfon trebuie să folosesc pentru heavy metal?
In cat timp s- ar invata un program de creat muzica, fl studio- ul mai exact, de la 0? Sa invat sa- mi creez propriile instrumentale, sa il invat pe o scara de la 1- 10 undeva la 9? Daca stau...? (mai mult)
De ce unele trupe rock lanseaza primul album la un an sau 2 ani de la infiintare si altele dupa mai multi ani lanseaza primul album?
La chitara dupa o nota cum imi dau seama pe ce coarda se canta?
Buna Stie cineva cum se numesc melodiile din acest videoclip. https://www.youtube.com/watch?v=mLx8j4fU1OE
Cum pot fragmenta o melodie? Adica vreau sa pun ca rington-uri bucati din ea.Massive Attack-Angel.
URGENT! Salut TPU! Am un amplificator si niste boxe si am intampinat urmatoarea problema. O persoana s- a impiedicat de firele de la o boxa si acele 2 fire (+ si - ) s- au atins intre ele si s- a stins...? (mai mult)
Ce saxofoane recomandati intre 2000-3000 lei? Nu neaparat noi noute si SH. Multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!