Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Hei! Sunt solist si vreau sa cant un cantec, insa acesta este pentru 2 voci. Pot adapta cantecul, astfel incat sa il pot canta doar eu de unul singur, fara a fi nevoie sa mai apelez la o alta...? (mai mult)
Ce chitara sugerați unui începător? Ținând cont ca e vorba de un buget modest.
Salut, puteți să îmi dați niste versuri de rap-trap? Nu despre bani, despre altceva (nu o sa dau fundă, pentru că fiecare cu obiectivul lui în ceea ce privește muzica)
Hello, Referitor la melodia lui Guess Who- decât să minti, exista o varianta in care, pe strofa lui, în loc să fie "Cand ai plecat mi- ai spus ca asta simti tu/ Ca tu- l iubesti le Laur dar...? (mai mult)
Bună tuturor! Caut o melodie din perioada 2008- 2010 ale cărei versuri nu mi le mai amintesc iar Shazam nu mă ajută. Rețin frânturi din clip și muzica de la refren, un elicopter dar cam atât....? (mai mult)
Cineva fan botdf? (Blood on the dance floor)?
Ce melodie este asta? Țin minte versurile: "Faina îi Doamne viața, când paharele sunt pline, și muzica sună bine". Era o voce de femeie adâncă și foarte deosebită.
Poate cineva sa îmi facă un vers care sa rimeze cu "Copilot daca as fi..." ex"Copilot daca as fi As tipa non-stop sa stii" Dau funda
Daca sunt rarait asta ma poate impiedica sa devin cantaret? Nu vreau comentarii care sa ma incurajeze sa cant in franceza...in niciun caz. EU VREAU SA CANT DOAR IN ENGLEZA
Stie cineva daca imi iau copyright pentru 15 secunde dintr-o piesa de a lui XXX-TENTACION, pe care o postez pe TikTok?
A comandat cineva chitare ibanez sau bass ibanez? Ce parere aveti?
Salutare :) Caut si eu o piesa ce apare la radio din cand in cand, poate ma puteti ajuta va rog... Melodia ii ceva spre dance- house- balearic 2019 unde singurele versuri sunt recitate, nu cantate, ...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna cum se numeste melodia de la minutul 17:20? https://www.youtube.com/watch?v=QWfXPas7avU&t=1042s
Cine stie cum se numeste melodia cu aceste versuri : "ajuta- ma sa- mi ies din ganduri, ca nu ma ia somnul; te rog fii sincera cu mine, cum am fost si eu cand ti- am spus ca- mi place...? (mai mult)
am si eu o problema cu un subwoofet pentru pc, as vrea sa aflu o cauză probabilă de ce nu mai scoate nici un sunet la boxe nici macar la boxa de pe el nu iese sunet. Tin sa precizez ca boxele...? (mai mult)
Salut. Treaba sta în felul următor. Pe yt am am doua conturi. Contul de DJ și casa mea de discuri. Vreau ca atunci când scot o melodie, sa scrie în descriere licensed by{casa mea de discuri} cum...? (mai mult)
Mi se pare ca melodia lui Edy Talent - Te-am vazut pe tik tok are beat-ul copiat dar nu-mi dau seama de la ce melodie, help? (Btw nu-mi plac manelele, am auzit-o la niste copii :)))) )
Stie careva, pe ce data lanseaza Aurelian Temisan melodia cea noua?
Caut de ceva vreme o piesa dar nu stiu multe detalii despre ea. O ascultam prin 2011- 2012 desi nu stiu daca e din perioada respectiva. Piesa e genul Club si daca bine tin minte, o aveam...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o chitară acustică și accesoriile necesare pentru o începătoare? De pe siteul mc music sau alte sugestii. De preferat bugetul să fie până în 450.
Ce chitara bass recomandati pentru un incepator? Vreau sa imi cumpar Ibanez si as vrea sa stiu daca merita sa o cumpar
verisoara mea are nunta intr- o luna si m- a rugat daca pot sa cant o piesa in drumul ei spre altar, dar problema e ca nu stiu ce piesa sa aleg. Eu ma gandeam la "Running home to you" ce parere...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o chitară acustică și accesoriile necesare pentru o începătoare? De pe site-ul mc music sau alte sugestii.
Salut, stie cineva din ce oras este Amuly si de cand face muzica?
Din ce cauza nu mai incepe show-ul x factor? Trebuia din septembrie sa inceapa.
Muzica buna de party? Gen melodii din alea mai vechi de la 2000 in sus(si manele)
Mi- am cumpărat o chitara. Am învățat câteva acorduri si îmi place foarte mult. Visul meu este sa cânt într- o formație. În cât timp credeți ca o sa pot sa învăț sa cant încât...? (mai mult)
Salut.Stie cineva numele melodiei din videoclip? Începe la minutul 2:https://www.facebook.com/OhMyGoal.KeliNetwork/videos/386538892288441/
Stie careva cum se numeste melodia? Am incercat si cu shazam si am cautat vreo ora dar nimic... https://vocaroo.com/i/s1LeYw1FeIEB
Notele muzicale pentru cântecul Bardul Din Mircesti ( Prima strofa)
De ce nu mai găsesc melodia Carmen de la Sălciua- Viața mea jumate? Acu ceva timp era pe Youtube, iar acum nu mai este :'((( DE CEE?
De mică am iubit sa ascult rap. Nu inteleg de ce cand cineva ma intreaba ce muzica ascult si zic rap râde de mine. Dar oricine. A ajuns să îmi fie rusine sa mai spun ce muzica ascult. De ce nu as asculta...? (mai mult)
Știe cineva o piesă rap care pe Youtube are coperta cu Buddha? Doar aspectul acesta îl rețin și as vrea tare mult sa dau de ea.
Cu ce sa inregistrez prima piesa daca nu am microfon si ce aplicatie ar fi mai buna? Este vorba despre o piesa rap
Https://www.youtube.com/watch?v=K56DsvHhmjI&t=141s Stie cineva melodia de la 1:32?
Dati-mi exemple de muzica ascultata(/genuri, nume complete de artiști si de melodii ) des in ziua de azi care nu e comerciala, Toate genurile posibile, orice va rog mult.
deci de ceva timp am auzit o piesa, nu prea populara, e un remix chill, versiune feminina si suna astfel"All my life, all my life, cuz i been(nu mai stiu ce) si incepe un drop chill gen"...? (mai mult)
Am auzit o melodie, pe care o canta o fata in spaniola "... quiero tu cuerpo ai ai ai ai..."ceva de genul. Cum se numeste?
Imi puteti da o listă cu cele mai bune melodii pe care le-ați ascultat la partydul kiss fm?
Top 5 melodii!
Salut. Îmi place muzica și vreau sa înființez o formație metal, însă mai am nevoie de ceva: De 2, 3 membri. Siteuri unde pot cunoaște adolescenți/tineri care cântă la chitara sau tobe?
Cum se numește melodia —— Începe: in the shadow is my mind... i can fly Ceva de genu O baga in serialul,, Sacrificiul’ Va roggggg!
Program pentru aflarea acordurilor oricarei piese?
Program care arata acordurile de armonie la orice melodie?
Salutare! Cu ce program as putea face remixuri pe pc?
Buna Caut melodie de foarte mult timp, dar fara niciun rezultat.Videoclipul avea un fundal albastru, Cantaretul era blond, din cate imi aduc aminte avea si ochelari, probabil de vedere, Si mai era ...? (mai mult)
Salut Am o problema cu mixer, , Peavey Pvi 4B Mixer cu 4 canale Totul este conectat la boxe, iar cand pui o melodie, sare din frecvența, se aude in ecou si face ca si cum sar întrerupe, care...? (mai mult)
Ce fel de microfone are in videoclipul dennis lloyd never go Back?
de cateva zile incerc sa gasesc o melodie nu stiu titlul, stiu doar atat...na na na nanananana mai bine asa o canta o fata e ceva gen dance asa multumesc anticipat
Exista un program online prin care pot afla armonia unei melodii? Stiu ca exista dar nu stiu cum se numeste Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?