Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Helo. Stie careva o aplicatie de scos instrumentalul dintr-o piesa si sa ramana doar vocea? Dau funda
Va rog frumos dacă știți sa îmi spuneti melodii care sa aibă beat ul in genul melodiei lui melanie martinez- Carousel. Sau dacă aveți idei de melodii. E pentru un bal și avem tema circ. ...? (mai mult)
Urmatoarea intrebare o sa fie putin ciudata, dar de cateva zile ma chinui sa gasesc o melodie si nu reusesc. :)) Acum cativa ani se difuza tot timpul la televizor clipul asta in care un tip ...? (mai mult)
Metallica sau Iron Maiden? --> Care va place mai mult?
Piesa ceva gen neveeeer cu voce robotizată nu mai știu din ea dar am auzit undeva și este așa pun neveeeer
Am in PC un set de soundtrack care au un bit rate de 600- 900kbps si stiam ca 320kbps era maximu' Intrebare: Cum este posibil acel bit rate asa mare si exista un program sa maresti bit rate- ul ...? (mai mult)
Cine știe care a fost prima melodie a lui Keed?
Este o reclama la site-ul de haine About You.Imi puteti spune cum se numeste melodia din fundal va rog?
Ce piesa e "hai iubire inchide ochisorii sa nu vezi nici soarele nici norii"?
Cine mă poate ajuta cu minusovca lui Lenuța burghila,, zboară un cântec pe pămînt,, sau,, Moldova mea,,?
Vreau sa cumpar casti super bass dar nu-mi dau seama de care sa iau si in cat decibeli...precizez ca am deficienta de auz si imi doresc sa aud cu bass mare si claritate mult mai bine.
Am auzit, zilele astea o melodie, intr-un hol de hotel. Nu avea multe versuri, dar interpretul zicea "ai gagalişca". Ar şti cineva? Mulţumesc anticipat!
Vreau sa aflu si eu o melodie in limba franceza, nu imi mai aduc aminte vreun vers din ea, stiu ca videoclipul incepe cu doi barbati ce se bat in club.
Ce înseamnă tehnică de compozitie muzicală?
Sunt nascut in 2002 si bineinteles am copilarit cu piesele de la radio. Era o piesa a unei tipe, era in poloneza si videoclipul era cu ea in propria casa sau intr- o casa, a rupt kiss fm...? (mai mult)
Cum se numește melodia aia gen manea care se aude peste tot...e ceva gen "sami like you do" :)) nu le am cu din astea.
Am o chitara acustica fender fa115pk si am nevoie de ajutorul unui cunoscator. Mi- am cumparat- o recent si am ceva probleme cu apasatul corzilor, se apasa foarte greu iar cand vine vorba sa...? (mai mult)
Care stil muzical va place cel mai mult?
știe cineva cum se numeste această manea? Bomba bomba silicon tentă Nu o găsesc nicăieri, dau fundă!
Salut, cine isi poate aduce aminte cum se numeste melodia in care unul e legat de catre 3 fete de un scaun intr- un turn de veghe ( lighthouse ). Asa se termima videoul. Caut melodia de ani si nu o...? (mai mult)
Am un Pickup Audio- Technica AT- LP120. Ce amplificator ar trebui sa imi cumpar pentru a îl putea conecta la boxe? Am inteles ca trebuie sa fie ceva cu "phono" ca sa mearga dar sunt TOTAL pe langa....? (mai mult)
Numele acestei melodii? O caut de 2 ani și nu o găsesc https://vocaroo.com/i/s1HfUdSCJbdS
Exista un site sau ceva aplicatie pe care as putea gasi Partituri cu muzica populara pentru saxofon? Multumesc.
Cine canta melodia asta si cum se numeste :))? Eu de mic copil mi- am dorit să ajung fotbalist. Am muncit să ajung, să fiu pe teren artist. Am muncit din greu, martor mi- e Dumnezeu, Ca să fac...? (mai mult)
Vreau si eu niste versuri pentru beatul asta https://www.youtube.com/watch?v=mPX-96C6sd0
Unde as putea repara o chitara electrica în Târgu Neamț? Un răspuns rapid va rog dau funda!
Am găsit o melodie dar nu o gasesc pe Youtube, refrenul este: tana talunda e, tana talunda e, tana talunda e, tana talunda e... Imi spuneti cum se numeste care stiti? Ty♡
Hei! Am văzut acum mult timp un videoclip muzical pe YouTube filmat de pe capul unui băiat(el nu apare în videoclip) ce întâlnește o fată cu care fuge in lume și au parte de tot felul de aventuri....? (mai mult)
Am facut o piesa noua pareri va rog https://youtu.be/Dcn5Y4SHefE
Am auzit astazi la radio o melodie destul de cunoscuta, tot ce stiu este ca nu era nici manea nici rock, era in limba romana in totalitate si ca refren avea "merg pe strada si cant ra pa pa ra pa shaba...? (mai mult)
Ce autori de muzică cultă preferați (asta dacă vă place muzica renascentistă, barocă, clasică)
M- am saturat sa am reclame de la Youtube asa ca m- am hotarat sa- mi cumpar pachetul premium ( 22 lei ). Dupa accea mi- a aparut o oferta cu premium music (+ 4lei).Cand dau pe Youtube la achizitii...? (mai mult)
De ce a plecat Exploit din 5GANG? Sau a fost data afara?
Deci am observat ca îmi place sa compun versuri despre colegi și chestii. Mi s- a întâmplat sa ma împingă cineva și după câteva minute mi- am pus un beat și am început sa compun ceva versuri....? (mai mult)
As dori sa va arat o piesa, una din preferatele mele si sa-mi spuneti ce parere aveti..eu una o ascult in fiecare zi si nu ma mai satur de ea:)) https://www.youtube.com/watch?v=xtDQF0J6NjY
Ceva piese noi care va plac voua, nu conteaza genul muzical
Salutari! Poate recunoaste cineva melodia populara din link-ul asta: https://vocaroo.com/i/s1wkia4Ov59l Multumesc!
Care e melodia lui Eminem în care zice că a făcut pact cu diavolul?
E cineva fan de muzică clasică, barocă, Handel?
Era o melodie ce se difuza si la radio acum ceva ani de zile, era un ritm mai lent si singurul lucru pe care- l tin minte din melodie este ca era in alta limba (engleza, spaniola, araba, ...? (mai mult)
Am nevoie de cateva versuri pentru un cadou de majorat la un prieten. Porecla lui este VORIKA, as vrea sa apara si cuvantul nebun sau bolund. Versurile sa fie amuzante.
Caut dj pentru un post de radio facut pentru un sc de counter-strike
Vreau sa aflu si eu numele melodiei daca o stie cineva, Shazam-ul nu o recunoaste. Ofer funda! Multumesc! :* Link: https://ufile.io/wzdiodea
Salut, cunoaste melodia cineva de la minutul 2:05? https://www.youtube.com/watch?v=K56DsvHhmjI&t=138s
Am o problema cu subwooferul. Cand conectez vga-urile începe să se miște difuzorul, am schimbat vga-urile si tot asa. De la ce?
Buna TPU. Vreau sa-mi cumpar o chitara clasica de buget pentru incepatori. Ce-mi recomandati? Nu vreau sa fie ceva de firma, vreau doar sa sune cat de cat ok. Buget 200-300 lei.
vreau sa ma apuc sa cant la un instrument muzical si nu stiu la care. Ma gandeam la chitara dar nu stiu ce fel de chitara sa incerc: clasica sau electrica. Nu vreau sa intru in "paine" cu...? (mai mult)
Cantaret de muzica folk cu voce inalta ca de femeie (trupa veche)?
Versuri de rap compuse de voi aveti?
Bună.Îmi poate traduce și mie cineva piesa nouă a Cleopatrei Stratan:,, Angela"? Nu știu rusă și chiar vreau să văd ceea ce transmite melodia.Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?