anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A doua incursiune in vremurile apuse. O sa rog copiii sa nu imi sara in cap. incerc sa reamintesc cu ce am crescut unii dintre noi prin anii 80: http://www.youtube.com/watch?v=o7_7COXa1yQ

Răspuns Câştigător
| WhiteWolf7 a răspuns:

Ei bine, copilu asta(eu) o sa-ti sara in cap pentru ca ai postat linkul de-abia acum.

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Este foarte frumoasahappy Eu am 13 ani si ascult astfel de muzica pentru ca se meritahappy

| BellyGiggling a răspuns:

Nu e chiar asa si eu mai ascult unele melodii de cand eram mica, unele desene. rad cand imi aintesc ce lucruri frumoase faceam pe atunci. acum sunt alte vremuri. si vremurile asta au distrus copii din zilele de azi
Pana acum 13 ani *cati am eu* era totul frumos si ne jucam afara ore in sir
Dar. de ceva timp... ce cativa ani.totul s-a dus pe apa sambetei.sigh imi e asa de dor de zilele cand ne jucam de dimineata pana seara cand uitam si de mancat si de dormit si de venit acasa.
Acuma cum au invatat sa scrie copii numai la pc stauwinking

| JustBeHappy a răspuns:

Ce e asta? muzica? e foarte urata

| LastChance a răspuns:

Nu toţi copiii ascultă Inna şi Puya. Până la 12 ani am trăit cu muzica generaţiei mele, până când mi-am dat seama că nu aia e stilul muzical care mă reprezintă. De atunci m-am educat singură in materie de muzică. Muzica anilor 80 e cea mai bună.

Baftă!

| AnaisC a răspuns:

JustBeHappy,fi atenta la noapterolling on the floor