| Wøodenpints a întrebat:

Ați văzut ceva care să cânte mai prost de atât?

http://www.youtube.com/watch?v=EW7BMVcuKxQ

37 răspunsuri:
| hecamefrommetalland a răspuns:

Frate,e adevărat,nu îmi place cum cântă,dar să pui întrebarea asta nu ajută cu nimic,ce e asta,răzbunare? Chiar dacă te respect ca rocker,ca om nu aș vrea să te întâlnesc, nu mă înjura, nu mai comenta la tot ce spun fraierii ăia despre tine și gata, problemă rezolvată.
PS:Nu behăie cam mult tipa asta?:
o o o, a a a...

| hecamefrommetalland a răspuns:

Chiar vrei să știi dacă am auzit ceva mai rău?
uite :
http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ
Pe lângă asta, tipa ta e rockăriță,,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât talent pe fata aia...http://www.youtube.com/watch?v=1eCbGrMfQ-g

| Duucu a răspuns:

N-are nici țățe. :|
http://www.youtube.com/watch?v=E1LPnyEGqrE
Asta sună mai prost.

| Vans a răspuns:

De ce insişti să-mi strici ziua?

Presupun că pantalonii ăia cu cranii vor s-o facă mai rocker sau ce?

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru Duucu):

Tu la țâțe te uiți, mă?

| Wøodenpints explică (pentru hecamefrommetalland):

Rockeriță? Crezi? Doar pentru că are panarama aia agățată de gât și colanții ăia gretoși cu cranii, de care vezi la toate pițipoancele asta nu o face rockeriță.

| MaskOfSanity a răspuns:

Oxana, the shieldmaiden.

| Duucu a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Ele sunt cele mai importante.
Aoleo, sa nu crezi ca vorbeam de baiat laughing

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru Wøodenpints):

Am spus că ÎN COMPARAȚIE cu el e rockăriță, nu că ar fi în viața reală.

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru Duucu):

Pentru ce? Nu mintea e cea mai importantă la o femeie?

| KristalPop a răspuns:

Bă, eşti nebun?
Aia chiar încearcă să cânte?
Văleu...
Dar asta face cumva parte din comunitatea piţi-rockeriţelor (da, există şi aşa ceva)?
Mai era una ("rockeriţă") aseară care se făcuse muci de beată şi behăia pe manele.
Nu mai vreau să trec prin aşa ceva...
Partea bună la întrebarea asta e pentru tine, măcar îţi faci şi tu vizionări.

| FearOfTheDark a răspuns:

M-am saturat de melodia asta.Toti "rockerii" din orasul nostru o stiu si o canta.Acum mi-e si scarba.
Macar avea colanti cu cranii si lantisor.A rezolvat toate treaba.

| Ƨirenia a răspuns:

Be he he

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai i-am dat replay. laughing

Ce sa mai zic? ''Canta'' de parca ar avea 10 furculite infipte-n cur.

| Duucu a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Mintea e bună la o femeie cănd știi că viața ta va continua alături de ea.Dar dacă vrei doar să ți-o tragi o noapte apoi s-o arunci în stradă, nu cred că mai contează mintea.

| Wøodenpints explică (pentru Duucu):

Dacă n-are minte, va insista să te caute și după noaptea aia.

| adinaxD a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Ahaha laughing bine zici.

| HermioneLove a răspuns:

Nu inteleg ce aveti toti daca cineva incearca sa faca ceva.E adevarat fata nu canta bine dar ti se pare normal sa postezi asta pe TPU?! Se vede ce minte ai...straight face Tipic romanului nu ma sa-si bata joc stiti.Asa va bateti voi de toti oamenii care muncesc: Justin Bieber, 1D, Miley Cyrus, LaLa Band! E adevarat nici mie nu-mi place JB sau 1D da nu stau sa injur.Macar ei muncesc.fac ceva cu viata lor nu stau pe un scaun si comenteaza!''Nu judeca ca sa nu fi judecat''E una sa-ti spui parerea si alta e sa jignesti.Asta cred eu. sper ca nu am suparat pe mine doar mi-am spus parerea happy

| Wøodenpints explică (pentru HermioneLove):

E important să încerci să faci ceva, sau să faci ceva?
Cei pe care i-ai menționat tu nu muncesc. Mizează doar pe prostul gust în materie de muzică a majorității și pe manipularea maselor prin promovarea excesivă a unor chestii nonvalorice. Aia nu e muncă.

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru FearOfTheDark):

Am și noroc și ghinion în același timp:
Noroc:nu sunt din orașul tău, nu cunosc melodia, e prima oară când o aud.
Ghinion:E prima oară când aud melodia, și din ghinion o aud cântată groaznic.

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru HermioneLove):

Bunico,noi comentăm la adresa celor enumerați de tine deoarece nu ne place muzica lor și lucrurile pe care le promovează! Nu nu batem joc de ceea ce sunt,ci de cum se comportă și compun.Un alt motiv pentru care ne opunem este faptul că noi metaliștii/rockerii am fost și suntem în continuare marginalizați de societate, așa că ne răzbunăm și ne întoarcem împotriva maselor de,, oameni,, care ne acuză că suntem sataniști, posedați, criminali și inculți.Nu ne oprim până când opresiunea va fi oprită! Metalul și rockul nu vor murii niciodată, spre deosebire de genurile de,, muzică,, comercială ascultate azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auu! Jur ca imi sangereaza urechile. Fata asta rage, nu canta.

| RockNbeer a răspuns:

Wow,ce performanta, nu am mai auzit demult ceva atat de prost, ma intreb, oare, ea nu s-a ascultat inainte de a posta respectivul video pe youtube?

| HermioneLove a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

E adevarat ca unii cred asta despre metalisti/rockeri dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel.Eu recunosc nu prea ascult rock sau metal dar nu ii judec pe cei care asculta si nu ii fac satanisti sau inculti.E ok sa asculti ce muzica care iti place atata vreme cat nu insulti pe altu ca nu asculta muzica ta.Nu ai de unde sa stii tu cum se comporta ei in viata de zi cu zi.Gandeste-te ca nici tie nu ti-ar placea sa faci ceva si apoi sa-si bata altii joc de tine...ce ma enerveaza la unii este ca judeca o persoana doar dupa muzica pe care o asculta.Ma rog oricum nu asta era ideea.Ideea era ca nu mi se pare normal sa publici asa ceva pe TPU.Adica saraca fata s-a facut deja destul de ras dupa cum canta de ''frumos'' chiar nu trebuia sa sa posteze asta si pe TPU laughing

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru HermioneLove):

Asta e răzbunare, tipul e prea nervos pentru a mai judeca limpede.

| Wøodenpints explică (pentru HermioneLove):

Nici nu ai avea de ce să-i judeci atât timp cât nu vii cu argumente care să-ți susțină părerea.

| Wøodenpints explică (pentru RockNbeer):

De fapt ea l-a pus pe facebook. De unde eu l-am salvat și l-am pus pe youtube.

| Aneurysm a răspuns:

Tipa aia e din oraşul meu. Are şi trupă, "Skyline" sau ceva de genul.