| DoOdO a întrebat:

A inceput sa imi placa lady gaga.adica incep sa o admir pentru ca fk ce vrea si nu o intereseza parerea celorlalti... voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| scumpikkk a răspuns:

Si mie imi place foarte multa cum canta, nu ma intereseaza daca e jumate femeie si jumate barbat(daca e adevarat cum vorbeste lumea), e o femeie puternica care stie ce vrea, nu asculta si nu baga de seama la gurile rele, presei. O APRECIEZ MULT.

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Bravo ei ca a stiut ce sa ofere publicului pentru a o aprecia. Are un stil original. Tot respectul pentru ca nu ii pasa de parerile celorlalti. Ascult unele melodii dar nu sunt fanul ei. Daca o accept nu inseamna ca sunt fan.

| daniDeeDee a răspuns:

E foarte originală. big grin

| Kandy a răspuns:

Eu sunt fana de cand a aparut prima data love struck! Stiam melodiile cu mult inainte sa le lanseze cu video love struck, o admir pentru stilul ei original, pentru ca nu ii ia in seama pe cei care o critica si pentru ca intotdeauna va face ceva la care nu te asteptai love struck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place in sensul ca are o echipa intreaga de oameni cu idei geniale in spate. Urmaresc videoclipurile ei si nu pot sa-mi dau seama de unde atata imaginatie, in special vestimentatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady gaga copie cate putin de la fiecare uite faza cu fundita in par o copie de la audrey ...si multe altele.asa ca nu-i originala ci fura cate putin de la fiecare si si la pune pe ea.de cantat are voce nu comentez dar in privinta vestimentatiei copiie pe alti.sad

| secretoasa a răspuns:

Eu cred ca e doar o netersalata ce se da mare!

| ynna_7762 a răspuns:

Eu o ador pe lady GAGA, are niste melodii super, si stie ce vrea de la viata. big grin

| mihaelateajuta8p a răspuns:

O apreciez foarte mult. O ador as putea spune pentru felul ei de a fii si tot ce a spu scumpikkk e adevarat nici pe mine nu ma int ce zice presa sau publicul piesele sunt minunate e inteligenta foarte de treaba dupa parerea mea are imaginatie foarte cool si o vestimentatie funny dar si super jemechera:*:*:*:*:X:X:X:X o ascult de mult si ce pot zice este idolul meu wave