| ClaUdYa_7551 a întrebat:

A intat romania in semifinala? si am mai auzit ca romania nu are voie sa voteze e adevarat?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Romania n-a participat in 1 semifinala, din acest motiv nici la vot nu a avut drept (au votat doar tarile care au participat in 1 semifinala). Paula Seling si Ovi vor canta in a doua semifinala (joi, in 27 mai la ora 22:00 pe TVR o sa-i putem vedea) si atunci Romania va avea drept la vot, doar ca noi, cei aflati in Romania, vom putea sa votam doar celelalte tari, nu si Romania (nu putem sa votam noi pe noi, decat daca ne aflam in afara tarii noastre). Sper ca te-am lamurit.winking happy

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Haideti s-o votam pe Paula pentru trofeu de cea mai sexy si frumoasa prezenta femenina al Eurovisionului 2010!

http://www.tpu.ro/......ul-2-dupa/

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sper sa avem succes.

| claudiea79 a răspuns:

Sper sa avem succes. vocea paulei seling este superba; ea arata foarte bine; melodia este buna. sper sa nu se voteze geopolitic. adica sa isi dea tarile vecine intre ele puncte si noi sa raminem pe din afara. de la spania si moldova luam voturi dar este insuficient. alte tarii nu iubesc rominia. daca ovi are casa se productie poate este cunoscut si o sa primim mai multe voturi. sper sa cistige paula seling.eu am vorbit cu ea. este o persoana tare de treaba.

| Bii26 a răspuns:

Romania este in semifinala astazi, pe TVR1 de la ora 22.00.Intra in concurs a 3 a.Romania nu are voie sa voteze romanii participanti la concursul Eurovision daca le reprezinta tara. Daca sunt romani plecati in Republica Moldova de exemplu au voie sa voteze Romania sau din oricare alte tari din Europa.Regulamentul concursului.De cand ma stiu eu acesta a fosthappy Asta este. Oricum, italienii o sa ne voteze cel mai multhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, Romania canta joi. Are voie sa voteze.