Eu zic sa nu iti fie frica, lumea din ziua de azi este rea, de aia rade de tine, incearca sa fii mai curajoasa, chiar daca nu ai voce, potii canta, si dupa sa incepi si tu sa razi, adica sa fi mai nepasatoare, stiu cum e.si eu sunt foarte sensibila, si emotiva, dar am invatat sa trec peste aceste 2 sentimente in unele situatii(cum ar fi a ta), si este bine ca uneori sa ignori lumea.nu lua in serios tot ce zic unii despre tine, sa iei in serios ce iti zice familia! si prietenii care iti vor binele
Concluzie: Canta, si daca incep toti sa rada, sa incepi si tu, si sa zici,, nu am voce, asta e, nu toti avem voce" si ai sa vezi ca o sa fie in regula incearca asa.si cu sensibilitatea, las-o mai moale.
Bafta! si note bune!:*
Si eu eram destul de sensibila cand venea vorba sa fac ceva intr-un public in care nu toti ma agreau. Dar pana la urma m-am gandit ca daca rad de mine asta e, nimeni nu-i perfect. Si am inceput sa fiu mai indiferenta, si sa iau greselile la "baza".
Cred ca asta ar trebui sa faci si tu
Plus ca, daca o sa cante si altii, o sa vezi ca fiecare o sa cante stalcit, fiindca emotiile iti schimba vocea...si din rusine o sa dati in distractie
Stiu ca nu mai are rost raspunsul meu, dar sper ca ai rezolvat problema