anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum citiva ani la MTV era difuzata o melodie, iar clipul era un desen animat cu cineva care alerga, alerga, alerga si trecea printre zgirienori si din oras in oras. Si tot alerga si alerga si alerga si trecea de deserturi si tot alerga, alerga, alerga si trecea peste munti si peste vai si tot alerga si alerga. Iar intr-un final ajunge in virful unui munte unde isi intilneste iubita si se imbratiseaza. As vrea sa aflu si eu, daca stie cineva, cum se numeste piesa. Mi-a placut in special desenul animat happy
Multumesc.

5 răspunsuri:
| cipri08 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=TgsbPY1dykE Asta e? Sau ceva de genul asta?

| danbnz a răspuns:

Stiu despre ce vorbesti, dar momentan imi sta pe limba, imediat cum imi aduc aminte te anunt...

| Barajag a răspuns:

Melodia are un titlu mai lung.Se numeste:Cineva care alearga, alearga, alearga, trece printre zgarie nori si din oras in oras, Trece de deserturi si tot alearga, alearga alearga, etc se numeste ori Gabriela Szabo ori Ben Johnsonlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut Bro, am gasit: Gigi d'Agostino - Silence: http://www.youtube.com/watch?v=WOYZsi5VXtU&feature=related

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un_om_normal_printre_nebuni, astia din link-ul tau sint doi pistolari. In clipul de care zic era un tip care alerga intr-una.
zenno_DroGba, asemanatoare. Piesa ta a fost difuzata dupa cea de care spun.