Asa este.Sincer imi pare rau ca nu am ascultat melodiile lui pana acum. Mi-am dat seama de abia dupa moartea lui de valoarea, talentul si forta pe care le-a avut.Intr-adevar a trecut printre atatea, a fost bolnav si atatea rautati cate s-au spus si scris despre el si a fost nevoie ca sa moara ca sa se poata vedea adevarul. Daca imi spuneai pana acum de Michael Jackson ma gandeam doar la un om care si-a schimbat culoarea pielii.Acum insa, imi plac chiar toate melodiile lui, le ascult cu drag si imi dau seama de adevarata lui valoare.Am vazut si o emisiune in care spunea cum il batea tatal lui cand era mic si cate ii mai facea.De-a dreptul ingrozitor.Chiar ca a avut o viata de calvar in ciuda celebritatii si banilor pe care i-a avut.Sau cand am vazut interviurile cu el de acum vreo 10-20 de ani.Era atat de timid...si chiar a fost un geniu si nu s-a laudat cu asta sau sa fie arogant pentru asta.RIP Michael Jackson
Si la mine s-a intamplat la fel! mi-am dat seama abia dupa ce l-am pierdut, de cat de bun a fost! ascultam si inainte, dar foarte putin, acum ascult doar melodiile lui! astept sa iasa pe piata albumul pe care il avea pregatit, si dorea sa apara dupa moartea lui! saracu parca presimtea ca i se apropie sfarsitul!
Mie mi-au placut melodiile lui Michael, dupa ce-a murit...cand era in viata, n-avea nicio treaba cu el!
Pentru mine Michael Jackson a insemnat si asa va ramane, singurul artist adevarat pe care il stiu. A pus suflet in absolut tot...si si'a dedicat viata muzicii. Un adevarat talent. Si eu, la fel ca multi altii, am crescut cu muzica lui. N'am crezut si nici nu l'am acuzat nici o clipa de pedofilie, pentru ca un om cu inima lui, n'ar fi facut asa ceva niciodata. Desi a suferit atat de mult, nu a aratat asta deloc, a fost intr'adevar un om care a inspirat incredere si bucurie celor din jur. Un model pentru toti...am avea multe de invatat de la el.
Oamenii nu stiu sa aprecieze un lucru pana nu il pierd...Sa ne fie rusine pentru asta.
A murit putin tare. Bine ca te-ai trezit tu abia acum sa vb despre el. ca toti snobii care acum asculta M. J.
Ai dreptate. Si eu am ascultat o piesa de a lui, de fapt prima piesa ascultata a fost You are not alone...si am ascultat-o a doua zi dupa ce a murit. Si, am aflat ca a murit la emisiunea Dan Diaconescu Direct de pe canalul Otv
Exact asa mi s-a intamplat mie...si sunt convinsa ca si altora...asa se intampla mereu... dupa ce ai pierdut o persoana...atunci realizezi cat de importanta a fost...si ca ea intr-adevar inseamna ceva pentru tine...rest in peace michael...vei fi mereu in inimile noastre
Sa fiu sincera imi pare asa de rau ca a mai cazut o stea de pe cerul plin instelat de talente.imi pare asa de rau ca nu am ascultat piesele sale cand el traia. nu am ascultat muzica sa decat acum de curand si pur si simplu m-am indragostit de melodiile si videoclipurile sale. A fost este si va ramane un geniu al muzicii pop. Cred ca nimeni nu va putea sa il inlocuiasca vreodata pe unicul Michael Jackson! A fost un om cu o inima de aur si un suflet de de cristal prin care se putea vedea cat de mult a iubit lumea! Iar noi il criticam
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: