| Tasya05 a întrebat:

Acum o saptamana am ascultat la scoala o melodie cantata de Tutu Adrian. Melodia mi-a ramas imediat in cap. era ft frumoasa!
Era ceva de genul,, E 11.03.92 e ziua in care am aparut printre voi, e ziua in care au inceput furtunii si ploii nu caut mila, doar vreau sa umplu niste foi, ca-i tras in mine am stat si m-am gandit ca simt nevoia sa pun aceste versurii pe bit, si vreau sa zic ca tu daca-ai parintii sa ii iubestii sa ii pretuiestii ca fara ei nu potii sa traiest. Totul a inceput cand aveam numai 5 ani, doi fratii, o mama si un tata era tot ce avea totul a fost frumos o familie de invidiat dar pana intr-o zi cand totul s-a schimbat, din pacate tata ne-a parasit iar pentru o boala grea de mic l-a chinuit, dar totusii era bine ca aveam o mama si 2 fratii langa mine"
Si refrenul era ceva de genul :,, Mereu stau si ma gandesc de ce tocmai eu, de ce nu apare odata acel curcubeu, de ce oare? Incerc sa ma exprim si ma patez tot timpul cu acel venin"
Stie cineva cum se numeste? Putetii sa imi dati si linkul melodiei? Mzzz mult! Fundita!

Răspuns Câştigător
| anca_8310 a răspuns:

Melodia se numeste Poveste si o gasesti aici:http://www.youtube.com/watch?v=Mh5koYp8K98

1 răspuns:
| pwp a răspuns:

Adrian Tutut-Poveste

Întrebări similare