anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acuma sincer voi ce parere aveti de muzica metal?(Heavy Metal) :P gen prostii din astea: http://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w
http://www.youtube.com/watch?v=iTEi_PlFEWU
http://www.youtube.com/watch?v=73Za2PVVDcI&feature=relat ed
Adica eu nu sufur melodiile astea! nu am nimic serios,cu cei care le asculta si le place fiecare cu parerea lui,intra-devar! dar nu credeti ca sunt prea EXAGERATE? sunt total impotriva crestinismului, sunt satanisti cam sa nu zicem 100% fie cam 96%! plus ca aceasta muzica mi se pare ca are inflenta negativa! va rog fara jigniri da? :* funda la cel/cea care stie sa se exprime cel mai frumos, politicos si decent! nu dau neaparat neaparat la cine crede ca mine poate fi si invers eu vreau sa vad parerile voastre si cine stie sa vb politicos si cand are o parere diferita! deci poate primi funda si cine este si contra si pro! astpet parerile si raspunusrile voastre! :* :)

Răspuns Câştigător
| Cocolinnutza a răspuns:

Mie mi se pare total aiurea rock-ul! Nu inteleg care e sensul la ce zic ei in "melodii". Urla ca descreieratii, sau isi dau foc la par, se taie...etc.Dragi copii, nu stiu cum puteti asculta asemenea tampenie, fara suparare dar cred ca multi dintre voi nu stiti ce faceti ascultand asemenea prostii. Sper ca nu v-ati suparat pe mine...eu mi-am zis parereahappy. Numai bine!

75 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Documenteaza-te *

| HermioneLove a răspuns:

Se aseamana mult! asa vorbesti tu fara jigniri? tongue ti-am raportat raspunsul! si ca sa stii nu stiu si nici nu vreau sa stiu toate minuniile alea de tampenii!

| HermioneLove a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

Chiar nu am nevoie!

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru HermioneLove):

Cati 10 ani ai draga?

Nu draga tu ai! stii ceva sa ma lasi in puii mei in pace! doar pentru ca cineva nu asculta MAGARIILE ALEA ca frumos nu pot sa le spun imi pare tare rau nu inseamna ca are 10 ani sau asa! tongue

Da, am 10 ani asa cum e mama sfanta maria...
Nu stii inca ce e rock-ul, de aia vorbesti aiurea. Foarte multi is asa, deci nu te condamn.

| Dr3yga20 a răspuns:

Pei e un gen de muzica foarte popular in perioada anilor 80-90 dar si acum care este recunoscut. Nu ca manelele pe care le asculti tu. Multi interpreti de muzica rock sunt chiar credinciosi desi prin muzica lor par Satanisti. Metalica, Ozzy Ozbourne. Hip-Hoperi care injura 90% din melodii ce crezi despre ei? Mie imi plac toate genurile muzica, nu prefer metalu dar nu am nimic impotriva lui asa incat sa fiu frustrat si sa postez 1 pagina pe TPU despre asta.

| Paulla a răspuns:

Tu nu erai aia care cenzura cuvântul 'penibil'?laughing
Du-te şi ascultă Selena Gomez şi alţi 'artişti' care n-au treabă cu muzica, rock-ul nu-i pentru toată lumea.
P.S: acum*, sufăr*, într-adevăr* + exprimarea şi semnele de punctuaţie.

Pai nu prea ma intereseaza neaparat ca eu nu ascult muzica rock sau ceva de genul asta! eu in general ascult muzica Pop!

| HermioneLove a răspuns (pentru Paulla):

Si ce te intereseaza despre greselile mele? ce esti vanatoare de greseli sau ce? Selena macar nu-i satanista si ii normala! si haaaaa? ce zici tu acolo despre cenzuratul cuv.penibil? si la exprimare am facut bine poate tu esti turca ce sa-ti fac? asta este!

| HermioneLove a răspuns:

Scuzati greselile mele de gramatica! toti gresim! pup! Love la toti! si cei care nu sunt de acord cu mine! :*

Pai daca nu asculti, dc te iei dupa altii si afirmi treburi aiurea?

Adica? happy

| MaliciousDeath a răspuns:

Păi asta-i metal extrem, puştoaico.E black metal în mare.E genul ăla de muzică de care ţi-a zis mă-ta să te fereşti.
Eu ascult trupele alea, şi chiar îmi plac.Nu ştiu cât de mult mă influenţează şi nici nu-mi pasă.
Here, take a potato:http://youtu.be/QfsjU-GB9ng

| Paulla a răspuns (pentru HermioneLove):

Tu ai auzit de expresia 'critica e constructivă'? Dar de fapt ce întreb, că sigur n-ai auzit. Îţi corectez greşelile ca pe viitor să nu le mai faci, da' am o senzaţie că memoria ta nu e prea strălucită, deci renunţ.
Nu-mi pasă cine-i Selena, ştiu că ce face ea nu se poate numi 'muzică' şi asta-i de ajuns. And btw, normalitatea e impusă de majoritate iar majoritatea e în cel mai bun caz mediocră. Dacă priveşti aşa, nu e un lucru bun să te încadrezi în normele impuse de societate.
Exprimarea ta nu e nicăieri aproape de 'bine', e groaznică('la exprimare am făcut bine'). E tipică unei copile de 7 ani, dar având în vedere şi frustrările tale merg pe ideea că eşti o adolescentă(fie un troll).

| HermioneLove a răspuns (pentru Paulla):

Hai paaaa! nu are rost sa-ti raspund sa-mi fac pacate inaintea Domnului ca toti avem deja destule! deci tu asculti ce vrei si eu ce vreau si Pace!

Ca sa comentezi despre un anumit gen muzical care e atat de complex, ar trebui sa asculti melodii din fiecare subgen pentru a intelege ce exprima muzica aia. Asa...cred ca ai auzit de la tovarasii tai de breasla ca rock-ul e satanism, si continui si tu sa zici asta...

| Mangustă a răspuns:

Ati inceput deja sa va certati (era de asteptat la o intrebare in care trebuie sa-ti dai cu parerea in muzica) da` oricat as vrea sa vad cum mai aruncati cu cartofi unii in altii o sa ma risc sa ma arunc din tribune si sa-mi bag si eu parerea thinking
Deci nu ascult nici pop nici metal ci folk, rock and roll, uneori blues...country (rar) etc. Si am si eu o problema cu trupele care tipa in loc sa cante dar in genral cu cele care o fac fara nici un rost, gen broken cyde, bring me the horizon, aici solistii tipa intr-un hal zici ca sunt in chinurile facerii sau ceva de genu. Acuma alea care le-ai dat tu nu-s chiar asa de rele, adica suna binisor (la cat ma pricep eu la metal...). Din cate am mai auzit genul asta se bazeaza mai mult pe chitara puternica (va rog, sa ma corecteze cineva >

| Sἶrenἶa a răspuns:

Hmm...mda, ai 11 ani. Banuiam eu.

| Magnus a răspuns:

Tot ce ai pus tu acolo e Black Metal, cum a spus si Sirenia, nu generaliza, ca te faci de cacao printre rockeri.

| wforweirdo a răspuns:

M-am uitat doar la primul link, că n-am timp, am văzut ceva Immortal pe acolo deci bănuiesc că şi restul sunt aşa. Ca să îţi răspund la întrebare, da, ascult "aşa ceva".
In al doilea rând, tu ai pretenţia ca noi să vorbim frumos şi să nu jignim pe nimeni, dar chiar tu eşti aia care zice că astea-s prostii, măgării... Un om normal îşi vede de treaba lui, nu pune întrebări din astea gen " vai ce parere aveţi de porcăria aia de ____?".
Dacă ei nu sunt creştini, nu înseamnă că sunt satanişti. Şi dacă sunt, nu înţeleg ce treabă ai tu, îţi vezi de pop-ul tău, care până la urmă nici pop nu ştiu dacă e, că Lemonade Mouth, Nini şi ce dumnezeu mai ai tu pe acolo sunt... Mda.
Tu eşti aia care are chef de scandal, vezi că dumnezeu nu e mândru de tin pentru faza asta.

| Wøodenpints a răspuns:

Şi care-i problema dacă sunt împotriva creştinismului? Satanismul este o religie,la fel ca toate celelalte. Faptul că te-ai născut creştină şi ţi-a zis ţie mă-ta că tot ce-i negru îi mâna lu' satana,nu bagă black metalul într-o lumină mai proastă.
Iar ce ai postat tu acolo, este Black Metal, nu Heavy metal. Heavy metalul e cu totul altceva, cu mult diferit de black.
Hai, fugi şi deschide tv-ul că dă pe disney ultimul episod din Hana Montana.anal.penetration.xxx.incest.deepthroat.avi

De fapt am 12 ani! big grin

| HermioneLove a răspuns (pentru Wøodenpints):

Draga uita-te tu la Hannah Montana! chiar nu ma intereseaza muzica aia de doi bani sunt asemanatoare toate si is cam la fel! da si tu ai idee unde ajung satanistii draga? cred ca nu! oricum alea seamana mult asa ca taci!

| HermioneLove a răspuns (pentru wforweirdo):

Deci eu nu am jignit pe nimeni draga! acelea sunt doar niste genuri de muzica nu sunt niste persoane care ar avea cont pe TPU, si is prostii si magarii dar eu nu ti-am zis tie ca esti magar sau prost si nici la restul'nu am raspuns asa!

| HermioneLove a răspuns (pentru Magnus):

Chiar crezi ca ma intereseaza pe mine asa ceva? e tot unaaaaa cam pe acolo!

Nu te cred ca nu te uiti la Hannah Montana;).
N-ai idee cat de complex este rock-ul. N-AI IDEE, iti spun eu.;).
Alea poate seamana, da` macar ai tradus versurile ca sa stii despre ce e vorba in ele?
Hai sa-ti dau o melodie satanista si una nesatanista:

http://www.youtube.com/watch?v=mxDiKSHqBIc
(da, de astea nu ascult nici eu)

si una nesatanista:

http://www.youtube.com/watch?v=2-V8kYT1pvE&ob=av2n

Zi-mi cu ce nu esti de acord.

Eeeee nu chiar tot rock-ul dar cea mai mare parte da! si din ce am dat eu acolo este satanism! in fine paaa!

Nu ma uit la Hannah Montana, omule! ma uitam cand eram mai mica acum nu mai ma uit! si prima WOWOWOW daaa ii satanista ca aud si clar cuv.Satana a doua nu este chiar atat de rea dar totusi nu e genul meu! happy

Ba nu, nu e satanic in cea mai mare parte.
Nu ma contrazice. Eu ascult rock de mult timp.winking