Michael Jackson, logic.
Restul nu vor face niciodata nici macar 1 % din ce a facut el.
@DisneyIsDaTheBest
Du-te fata si da-ti una in cap, poate ti-a adormit unicul neuron si trebuie trezit. Tu gandesti ce spui? Alegi si tu pe ala ca vai, ca e in voga. Nu te gandesti ce a facut Michael Jackson, ce realizari de exceptie a facut toata viata lui. Tu gata, orice e mai vechi de o luna, gata, e demodat
Cineva ar trebui sa iti dea lectii, si de cultura muzicala, si de respect fata de altii, si de limba romana!
Ce au in legatura acesti 4? adam lambert-am auzit de el acum 3 ani si ce pot sa zic canta bine dar nu m-a impresionat. Michael Jackson o legenda, putem spune cel mai superior( stiu ca ma exprim gresit) ma rog, a schimbat muzica. justin bieber :un mucos abia aparut in uzica care cerseste masini de la cantaretii renumitisi majoritatea fetelor deja se indragostesc si robert pattison un adevarat mascul. ma tipu arata super tare ). nu prea stiu DAR ITI FAC UN CLASAMENT:1. MJ sau Robert Pattison 2. Adam Lambert 3. Justin Bieber. da justin bieber ultimul loc si nu imi pasa ca imi dati stupid
Ce ma enerveaza ca inainte sa moara michael nu cred ca mai mult de 20% din marii admiratori auzisera cateva melodii... si acum toatata lumea este super-fan mj...
Raspunsul la intrebare : adam lambert, logic si normal
ChiaraSuperstyle întreabă: