| Mariiiiiiiia a întrebat:

Ador dubstepul si cred ca Skrillex si Avicii sunt geniali, dar voi ce parere aveti? de asemenea imi place si rock, rap, pop.

Răspuns Câştigător
| floriasdfg a răspuns:

Asculta melodiile de pe canalul UKF Dubstep, sau UKF Drum And Bass. (ma refer la canalul de youtube). Remixurile sunt geniale. Sau cele de la majesticdubstep. Ascult dubstep si dnb, chiar sunt genurile mele preferate. Da, Skrillex si Avicii sunt ok. Mai ascult, punk rock, de exemplu Green Day. Dar si Linkin Park, RED. Şi rap si hip-hop românesc :d.

2 răspunsuri:
| Mufilici a răspuns:

Amm, interesant._. daca te-ar fi intrebat cineva ce gen de muzica asculti, dar postul tau nu are nici o intrebare deci._. nu inteleg de ce ai mai postat asa ceva.
Poate voiai sa ne intrebi ce gen de muzica ascultam thinking aici ar fi fost altceva.
Eu ascult Rock, Pop, J-rock, K-pop, uneori mai ascult si Hip-hop
La fel ca si tine, ascult Linkin Park, Red, Skrillex foarte rar._., Soley, Porta, Greed Day, Shinee, Avril Lavigne si evanescence._. si multe alte >:d

| MD0 a răspuns:

Dubstep-ul dupa mine nu exprima nimic, muzica facuta pe calculator. Pe langa asta ador sa am castile pe urechi si sa dau o melodie de dubstep sau drum and bass la maxim, iti da un sentiment de putere. Skrillex au cateva melodii mai ok, Avicii nu stiu ce sa zic. Pe langa asta eu ascult foarte mult rock. Rock-ul mereu imi schimba starea de spirit si imi umple inima cu multa caldura. Acum fiecare are alte gusturi.
^_^