| Neagandalf a întrebat:

Ajutati-ma cu o idee, despre ce sa scriu o melodie? Genul:HIP-HOP
-Un titlu sau o idee

Răspuns Câştigător
| dracu14 a răspuns:

Imbraca-te si plimba-te prin cartier sa vezi cate idei o sa-ti vina...

13 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

De ce ai scrie o melodie dacă nu știi despre ce să o scrii? Muzica vine din interiorul tău, scrie o melodie atunci când vei simți nevoia, nu ca să te dai mare în fața golănașilor de cartier sau vreunei tipe care ți-a căzut cu tronc. Ce spui tu aici se numără printre cele mai mari aberații întâlnite pe site-ul ăsta.

| Neagandalf explică (pentru TeoPT):

Bai pripasule daca nu sti sa raspunzi la intrebari nu mai raspunde deloc daten sloboz!

| TeoPT a răspuns (pentru Neagandalf):

Îți sugerez să nu te mai comporți ca un urangutan care se scarpină în cap cu unghia degetului mare de la piciorul stâng și să citești ce-am zis.

Iti sugerez sa dai start shutdown

Vai, maestre, te rog să îmi ierți comportamentul, ai dreptate cu tot ce zici. Băi, ăsta, tu până la urmă ce naiba vrei de la noi? Să îți dăm idei de melodii, ca să ce, mă? Ce să faci cu o melodie care nu vine din tine? Ce să faci, mă? Răspunde-mi mă, odată și mie, să nu mor prost, și pe urmă plec, că oricum n-am de ce să-mi bat capul cu terminați ca tine. Dacă erai inteligent, răspundeai de prima dată. Pe bune, sunt curios. Ce naiba vrei de la noi?

Frate nu sti sa citesti mi s-au epuizat ideile am vreau o idee despre ce sa compun exemplu
despre parlamentari sau despre viata din Romania

Mă, dacă eu nu știu să citesc, atunci nu știi nici tu. De ce ai compune o melodie dacă nu ai idee? Păstrează-te pentru momentul când o să-ți vină inspirația. Muzica vine din interiorul tău.

Infine

| dracu14 a răspuns (pentru Neagandalf):

Imbraca-te si plimba-te prin cartier sa vezi cate idei o sa-ti vina...

| Duucu a răspuns:

Ce gen e ala Hip Hop? thinking Nu am auzit de asa ceva... poate de R.A.P(Rythm and Poem).

| para001 a răspuns:

Despre viata, plimba.te prin ghetou si vezi

| allison20 a răspuns:

Despre viata de cartier

| AcadeaMulticolora a răspuns:

Romania

| marian_3880 a răspuns:

Despre viata in Romania dar sa fie si bune si rele!