Normal ca nu, off ce-o fi in mintea ta?
Ce limbaj, ce vocabular...De-asta romania e asa cum e.
Cine sunt ma urmasii Romaniei? NOI!
Tu ce vrei acum sa ne demonstrezi?
Ca esti un copil "fitos"?
Fratee...
La 12 ani nu mi se pare o alegere tocmai corecta.
Poti asculta rapp, dar in societate. stiu si eu. sa te imbraci normal, sa vorbesti cat se poate de civilizat.
.
Totusi NOI, copiii de astazi suntem viitorul Romaniei de maine.
Sper ca vei face alegerea convenabila.
PS : Sa nu te apuci de droguri, fumat, baut!
O seara placutaaaa!
Buna.
Astazi, mai mult ca oricand trebuie sa fii stapan pe sine si anume..sa ai propria alegere si sa fii convins ca este ceea ce iti doresti si ceea ce te reprezinta.
Daca iti pui intrebarea aceasta, inseamna ca ceva te-a influentat, te-ai inspirat poate de la cei pe care i-ai vazut, dar nu esti convins ca este bine.
Gandeste-te bine si vei vedea tu singur care e cea mai buna cale, sunt sigura ca iti vei da seama
Fii altfel, dar fii mai bun!
Acuma fii serios, imi imaginez un kid de 12 ani, nici 1, 50m, 1 t. intr-un tricou d`a`lu tasu'
Nu prea. De ce sa imiti un stil cand poti sa fi original. Plus ca la varsta ta, scuza-ma dar esti usor caraghios si nu cred ca vrei asta. Nu trebuie nici sa fi baiat "cuminte" cu pantaloni la dunga si camasa, dar cred ca poti astepta pana pe la 17-18 ani ca sa stii cum vrei sa apari.
Te cataloghezi prea repede... Mai incolo poate o sa iti placa Schumann, mai stii? Incearca sa fii normal, e mai bine.
Si tu ai vrea ca noi sa credemok atunci fii cum vrei tu sa fii... fa ce vrei tu sa faci... dar nu uita ca ai doar 12 ani
Hmmm...este o chestie copilareasca. Totul va trece. Vrei sa te simti smecher.
PS> si eu am 13 ani si sunt fata
Tine-o tot asa si o sa ajungi:
-ori o mare vedeta;
-ori o sa infunzi puscaria;
Daca vrei sa joci bingo treaba ta...
Hai mah ca intrebarea asta a fost pusa la misto ...probabil e ceva utilizator mai vechi...Intrebarea asta ii ca si cum ai zice:"Am 12 ani si ma imbat ca un porc, fumez ca tunul si fac s*x non-stop...credeti ca e bine ce fac?"...Pe langa ca sunt atatea intrebari de genu mai trebuie sa vina altii sa faca misto
Off...devii incet incet un cocalar...Tot ceea ce faci este sa copii ceea ce vezi la tv(in america)...mai pe scurt esti un kitsch
Nu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu
Pai cred ca e bine ti'ai format o personalitate eu am inceput sa fac ce faci tu acum de cand aveam 10 ani deci, nu mi se pare ceva gresit
Nu stiu nu ma lasa sufletu sa ma las de stilu asta dar nu sunt vagabond cand vine treaba de scoala pai scoala e
Moda este un mijloc de manipulare in masa. Se pare ca si tu ai cazut in mrejele ei.
Asa ai ideei de rapper dar nu esti mai rapper decat mine pentru ca eu am compus melodi rapp in engleza... dar zi-mi si mie cat ai inaltime si daca vrei sa stii iti trebuie tricouri de firma so gagica buna ca sa fi smecher.
Da e bine sa te imbraci in rapper dar nu prea exagerat pentru ca la varsta asta nu e normal
Nu frate nu te lua dupa cei care iti zic sa te lasi de asa ceva.....lupta in continuare watss up frate.......sa vb flecmatic cu toti sa te stie de best man.......decat emo sau rocker dala nebun mai bine asaa