| Dragoselgwns a întrebat:

Am 12 ani si sunt rapper ma imbrac cu tricouri de a tatalui cu pantaloni sub poponet vorbesc ca un rapper cu watss up credeti ca e bine ce fac de la ani astia?

81 răspunsuri:
| maria_5001 a răspuns:

Sunt sigura ca nu preawinking

| Mwhahahaa a răspuns:

Normal ca nu, off ce-o fi in mintea ta?
Ce limbaj, ce vocabular...De-asta romania e asa cum ehappy.
Cine sunt ma urmasii Romaniei? NOI!
Tu ce vrei acum sa ne demonstrezi?
Ca esti un copil "fitos"?
Fratee...

| poechce a răspuns:

La 12 ani nu mi se pare o alegere tocmai corecta.
Poti asculta rapp, dar in societate. stiu si eu. sa te imbraci normal, sa vorbesti cat se poate de civilizat.

.
Totusi NOI, copiii de astazi suntem viitorul Romaniei de maine.
Sper ca vei face alegerea convenabila.

PS : Sa nu te apuci de droguri, fumat, baut!

O seara placutaaaa!

| Dreamgirl a răspuns:

Buna.
Astazi, mai mult ca oricand trebuie sa fii stapan pe sine si anume..sa ai propria alegere si sa fii convins ca este ceea ce iti doresti si ceea ce te reprezinta.

Daca iti pui intrebarea aceasta, inseamna ca ceva te-a influentat, te-ai inspirat poate de la cei pe care i-ai vazut, dar nu esti convins ca este bine.

Gandeste-te bine si vei vedea tu singur care e cea mai buna cale, sunt sigura ca iti vei da seama happy

Fii altfel, dar fii mai bun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine a pus botu' la vrajeala asta de intrebare e degeaba rau tare de tot...

| poechce a răspuns:

Acuma fii serios, imi imaginez un kid de 12 ani, nici 1, 50m, 1 t. intr-un tricou d`a`lu tasu' laughing

nony
| nony a răspuns:

Da frateeee! Yo eu eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea. De ce sa imiti un stil cand poti sa fi original. Plus ca la varsta ta, scuza-ma dar esti usor caraghios si nu cred ca vrei asta. Nu trebuie nici sa fi baiat "cuminte" cu pantaloni la dunga si camasa, dar cred ca poti astepta pana pe la 17-18 ani ca sa stii cum vrei sa apari.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Te cataloghezi prea repede... Mai incolo poate o sa iti placa Schumann, mai stii? Incearca sa fii normal, e mai bine.

| Daiana_1737 a răspuns:

Si tu ai vrea ca noi sa credemlaughingrolling on the floorok atunci fii cum vrei tu sa fii... fa ce vrei tu sa faci... dar nu uita ca ai doar 12 ani sad

| DeeaPustoaica a răspuns:

Hmmm...este o chestie copilareasca. Totul va trece. Vrei sa te simti smecher.
PS> si eu am 13 ani si sunt fata happy

| Gabystelistu95 a răspuns:

Nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asta se poarta, este o extrema dar toti am trecut de-a lungul timpului prin extreme vestimentare de limbaj (aproape toti ), eu il exasperam pe tata cu fustele scurte si colantii mulati, asta e, fiecare varsta cu ale ei.

| diana a răspuns:

Tu cred ca glumestilaughing
Nu e deloc bine, si mai ales de la varsta asta.kiss

| nutzu' a răspuns:

Tine-o tot asa si o sa ajungi:
-ori o mare vedeta;
-ori o sa infunzi puscaria;
Daca vrei sa joci bingo treaba ta...

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Hai mah ca intrebarea asta a fost pusa la misto rolling eyes...probabil e ceva utilizator mai vechi...Intrebarea asta ii ca si cum ai zice:"Am 12 ani si ma imbat ca un porc, fumez ca tunul si fac s*x non-stop...credeti ca e bine ce fac?"...Pe langa ca sunt atatea intrebari de genu mai trebuie sa vina altii sa faca misto rolling eyes

| ciprian112 a răspuns:

Off...devii incet incet un cocalarbig grin...Tot ceea ce faci este sa copii ceea ce vezi la tv(in america)...mai pe scurt esti un kitsch

| Dragoselgwns explică:

Nu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu

| Jonsdottir a răspuns:

Pai cred ca e binewinking ti'ai format o personalitatewinking eu am inceput sa fac ce faci tu acum de cand aveam 10 ani tongue deci, nu mi se pare ceva gresitwinking

| Dragoselgwns explică:

Nu stiu nu ma lasa sufletu sa ma las de stilu asta dar nu sunt vagabond cand vine treaba de scoala pai scoala e big grin

| Majj a răspuns:

Moda este un mijloc de manipulare in masa. Se pare ca si tu ai cazut in mrejele ei.

| chris_5106 a răspuns:

Asa ai ideei de rapper dar nu esti mai rapper decat mine pentru ca eu am compus melodi rapp in engleza... dar zi-mi si mie cat ai inaltime si daca vrei sa stii iti trebuie tricouri de firma so gagica buna ca sa fi smecher.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani, numai k sunt fata, si eu ascult rap fiind ca, dupa parerea mea, rapul reflecta realitatea asa cum e ea...big grinpeace

| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

I detect troll

| sinatas a răspuns:

Da e bine sa te imbraci in rapper dar nu prea exagerat pentru ca la varsta asta nu e normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare calumea raubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt rapper de la 12 ani

| razvanutzzu a răspuns:

Nu frate nu te lua dupa cei care iti zic sa te lasi de asa ceva.....lupta in continuare watss up frate.......sa vb flecmatic cu toti sa te stie de best man.......decat emo sau rocker dala nebun mai bine asaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiti ce?
eu sunt rockeritza de la 9 ani! si nu oricare...hard rock! da nu-s emo si nu vreau sa ma arunc de pe bloc! fiecare cu stilul lui