Hai mah ca intrebarea asta a fost pusa la misto ...probabil e ceva utilizator mai vechi...Intrebarea asta ii ca si cum ai zice:"Am 12 ani si ma imbat ca un porc, fumez ca tunul si fac s*x non-stop...credeti ca e bine ce fac?"...Pe langa ca sunt atatea intrebari de genu mai trebuie sa vina altii sa faca misto
Te cataloghezi prea repede... Mai incolo poate o sa iti placa Schumann, mai stii? Incearca sa fii normal, e mai bine.
Si tu ai vrea ca noi sa credemok atunci fii cum vrei tu sa fii... fa ce vrei tu sa faci... dar nu uita ca ai doar 12 ani
Pai cred ca e bine ti'ai format o personalitate eu am inceput sa fac ce faci tu acum de cand aveam 10 ani deci, nu mi se pare ceva gresit
Normal ca nu, off ce-o fi in mintea ta?
Ce limbaj, ce vocabular...De-asta romania e asa cum e.
Cine sunt ma urmasii Romaniei? NOI!
Tu ce vrei acum sa ne demonstrezi?
Ca esti un copil "fitos"?
Fratee...
Moda este un mijloc de manipulare in masa. Se pare ca si tu ai cazut in mrejele ei.
Pai frate nu inteleg esti un poponar cu ochelarii care se imbraca ca rapperi si in *** stai 24/24h in casa...pana la urma ai inteles ce este hip hop? sau vrei sa te intalnesti cu baieti rai de bucuresti
Tine-o tot asa si o sa ajungi:
-ori o mare vedeta;
-ori o sa infunzi puscaria;
Daca vrei sa joci bingo treaba ta...
La 12 ani nu mi se pare o alegere tocmai corecta.
Poti asculta rapp, dar in societate. stiu si eu. sa te imbraci normal, sa vorbesti cat se poate de civilizat.
.
Totusi NOI, copiii de astazi suntem viitorul Romaniei de maine.
Sper ca vei face alegerea convenabila.
PS : Sa nu te apuci de droguri, fumat, baut!
O seara placutaaaa!
Acuma fii serios, imi imaginez un kid de 12 ani, nici 1, 50m, 1 t. intr-un tricou d`a`lu tasu'
Ca sa fii rapper nu inseamna sa zici doar wats'up si Gioah, si pe deasupra si sa te imbraci foarte larg... dupa cum ai descris esti un pic cam cocalar(nu e cocalareala sa fii rapper, faza e ca nu trebuie' sa te dai mare ca esti rapper)
Acum o sa-ti dau cateva sfaturi, daca nu te deranjeaza(si eu sunt rapper si am trecut prin aceleasi faze ca si tine )
1)nu trebuie sa te dai mare prin faptul ca esti rapper, si nici sa vorbesti ca un rapper
2)nu trebuie sa te imbraci neaparat cu tricourile lu' taicatu'totusi, la 12 ani ai arata caraghios
3)se zice cu turul lasat(nu,, sub poponet")...si rapperii poarta asa fiindca pantalonii par mai largi daca ii porti mai jos decat trebuie.
3)nu pot sti cat rap ai inteles tu pana acum, si la 12 ani iti poti schimba preferintele muzicale de 2 ori pe saptamanaiti spun eu ca nu esti rapper, esti doar un copil care trece printr-o faza...nu o sa-ti explic cum e un rapper, fiindca n-ar avea rostiti spun eu s-o lasi mai moale, si sa te imbraci normal deocamdata.
Hmmm...este o chestie copilareasca. Totul va trece. Vrei sa te simti smecher.
PS> si eu am 13 ani si sunt fata
Off...devii incet incet un cocalar...Tot ceea ce faci este sa copii ceea ce vezi la tv(in america)...mai pe scurt esti un kitsch
Fi original
sunt de aceeasi varsta si cunosc multi tipi care vor sa ajunga rapperi
si sa fi rapper nu inseamna sa te imbraci nu stiu cum sau sa zici watss up si altele
scrii versuri bune pentru melodi? atunci DA e bine...si considera-te un rapper
Nu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu
Nu stiu nu ma lasa sufletu sa ma las de stilu asta dar nu sunt vagabond cand vine treaba de scoala pai scoala e
Nu prea. De ce sa imiti un stil cand poti sa fi original. Plus ca la varsta ta, scuza-ma dar esti usor caraghios si nu cred ca vrei asta. Nu trebuie nici sa fi baiat "cuminte" cu pantaloni la dunga si camasa, dar cred ca poti astepta pana pe la 17-18 ani ca sa stii cum vrei sa apari.