| Dragoselgwns a întrebat:

Am 12 ani si sunt rapper ma imbrac cu tricouri de a tatalui cu pantaloni sub poponet vorbesc ca un rapper cu watss up credeti ca e bine ce fac de la ani astia?

81 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Hai mah ca intrebarea asta a fost pusa la misto rolling eyes...probabil e ceva utilizator mai vechi...Intrebarea asta ii ca si cum ai zice:"Am 12 ani si ma imbat ca un porc, fumez ca tunul si fac s*x non-stop...credeti ca e bine ce fac?"...Pe langa ca sunt atatea intrebari de genu mai trebuie sa vina altii sa faca misto rolling eyes

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Te cataloghezi prea repede... Mai incolo poate o sa iti placa Schumann, mai stii? Incearca sa fii normal, e mai bine.

| Daiana_1737 a răspuns:

Si tu ai vrea ca noi sa credemlaughingrolling on the floorok atunci fii cum vrei tu sa fii... fa ce vrei tu sa faci... dar nu uita ca ai doar 12 ani sad

| Gabystelistu95 a răspuns:

Nu cred.

| diana a răspuns:

Tu cred ca glumestilaughing
Nu e deloc bine, si mai ales de la varsta asta.kiss

| Jonsdottir a răspuns:

Pai cred ca e binewinking ti'ai format o personalitatewinking eu am inceput sa fac ce faci tu acum de cand aveam 10 ani tongue deci, nu mi se pare ceva gresitwinking

nony
| nony a răspuns:

Da frateeee! Yo eu eu

| Mwhahahaa a răspuns:

Normal ca nu, off ce-o fi in mintea ta?
Ce limbaj, ce vocabular...De-asta romania e asa cum ehappy.
Cine sunt ma urmasii Romaniei? NOI!
Tu ce vrei acum sa ne demonstrezi?
Ca esti un copil "fitos"?
Fratee...

| Majj a răspuns:

Moda este un mijloc de manipulare in masa. Se pare ca si tu ai cazut in mrejele ei.

| gangstarap a răspuns:

Pai frate nu inteleg esti un poponar cu ochelarii care se imbraca ca rapperi si in *** stai 24/24h in casa...pana la urma ai inteles ce este hip hop? sau vrei sa te intalnesti cu baieti rai de bucuresti

| nutzu' a răspuns:

Tine-o tot asa si o sa ajungi:
-ori o mare vedeta;
-ori o sa infunzi puscaria;
Daca vrei sa joci bingo treaba ta...

| poechce a răspuns:

La 12 ani nu mi se pare o alegere tocmai corecta.
Poti asculta rapp, dar in societate. stiu si eu. sa te imbraci normal, sa vorbesti cat se poate de civilizat.

.
Totusi NOI, copiii de astazi suntem viitorul Romaniei de maine.
Sper ca vei face alegerea convenabila.

PS : Sa nu te apuci de droguri, fumat, baut!

O seara placutaaaa!

| poechce a răspuns:

Acuma fii serios, imi imaginez un kid de 12 ani, nici 1, 50m, 1 t. intr-un tricou d`a`lu tasu' laughing

| Hassel a răspuns:

Ca sa fii rapper nu inseamna sa zici doar wats'up si Gioah, si pe deasupra si sa te imbraci foarte larg... dupa cum ai descris esti un pic cam cocalar(nu e cocalareala sa fii rapper, faza e ca nu trebuie' sa te dai mare ca esti rapper)
Acum o sa-ti dau cateva sfaturi, daca nu te deranjeaza(si eu sunt rapper si am trecut prin aceleasi faze ca si tinewinking )
1)nu trebuie sa te dai mare prin faptul ca esti rapper, si nici sa vorbesti ca un rapper
2)nu trebuie sa te imbraci neaparat cu tricourile lu' taicatu'laughingtotusi, la 12 ani ai arata caraghios
3)se zice cu turul lasat(nu,, sub poponet")...si rapperii poarta asa fiindca pantalonii par mai largi daca ii porti mai jos decat trebuie.
3)nu pot sti cat rap ai inteles tu pana acum, si la 12 ani iti poti schimba preferintele muzicale de 2 ori pe saptamanalaughingiti spun eu ca nu esti rapper, esti doar un copil care trece printr-o faza...nu o sa-ti explic cum e un rapper, fiindca n-ar avea rostwinkingiti spun eu s-o lasi mai moale, si sa te imbraci normal deocamdata.

| DeeaPustoaica a răspuns:

Hmmm...este o chestie copilareasca. Totul va trece. Vrei sa te simti smecher.
PS> si eu am 13 ani si sunt fata happy

| juniper a răspuns:

Nu este chiar o alegere buna, de la 14 sau 15 ani e cu totul altceva.

| ciprian112 a răspuns:

Off...devii incet incet un cocalarbig grin...Tot ceea ce faci este sa copii ceea ce vezi la tv(in america)...mai pe scurt esti un kitsch

| wanda a răspuns:

Fi originalbig grin
sunt de aceeasi varsta si cunosc multi tipi care vor sa ajunga rapperi
si sa fi rapper nu inseamna sa te imbraci nu stiu cum sau sa zici watss up si altele
scrii versuri bune pentru melodi? atunci DA e bine...si considera-te un rapperwinking

| Dragoselgwns explică:

Nu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu

| Dragoselgwns explică:

Nu stiu nu ma lasa sufletu sa ma las de stilu asta dar nu sunt vagabond cand vine treaba de scoala pai scoala e big grin

| maria_5001 a răspuns:

Sunt sigura ca nu preawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine a pus botu' la vrajeala asta de intrebare e degeaba rau tare de tot...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea. De ce sa imiti un stil cand poti sa fi original. Plus ca la varsta ta, scuza-ma dar esti usor caraghios si nu cred ca vrei asta. Nu trebuie nici sa fi baiat "cuminte" cu pantaloni la dunga si camasa, dar cred ca poti astepta pana pe la 17-18 ani ca sa stii cum vrei sa apari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asta se poarta, este o extrema dar toti am trecut de-a lungul timpului prin extreme vestimentare de limbaj (aproape toti ), eu il exasperam pe tata cu fustele scurte si colantii mulati, asta e, fiecare varsta cu ale ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani, numai k sunt fata, si eu ascult rap fiind ca, dupa parerea mea, rapul reflecta realitatea asa cum e ea...big grinpeace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare calumea raubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt rapper de la 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiti ce?
eu sunt rockeritza de la 9 ani! si nu oricare...hard rock! da nu-s emo si nu vreau sa ma arunc de pe bloc! fiecare cu stilul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? daca ıtı place. D sı eu ador sa ma ımbrac larg!