supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

Am ascultat acum o melodie trista si ma intreb cum pot oamenii astia artisti sa scrie asa ceva si sa cante fara emotie in glas? Sunt masochisti, le place sa sufere? Eu nici nu pot sa ascult pana la capat si nici nu am fost in situatia aia.

Sunt eu prea sensibila?

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Acum realizez ca sunt mai multe fete pe TPU decat creadeam laughing

Cat despre intreabrea ta.

Nu mereu artistii isi scriu versurile melodiilor pe care le canda, de asta poate si aceasta lipsa de emotii.
Dar sa mergem mai departe, chiar daca ceea ce e spus in melodie e adevarat, ei bine, artistul trebuie sa fie destul de puternic si sa treaca peste acele evenimente astfel incat sa poata canta acele versuri.
Si desigur, trebuie sa fii totusi imun, cum zicea si colegu mai sus, ar fi prea ciudat sa inceapa un artist sa planga pe scena, iti dai seama ca nu l-ar mai plati nimeni in acel caz.
Trebuie sa fii tare, trebuie sa-ti invingi emotiile daca vrei sa ai succes ca artist.

Off-topic:Ma intrebam unde se ascund fetele sensibile, ei bine, acum am aflat raspunsul, care a fost sub nasul meu: Pe TPU!

| dannyel86 a răspuns:

Piesele sensibile, triste sunt cantate, de cele mai multe ori, cu emotie in glas. happy
Ai vazut vreodata artisti plangand pe scena, in timp ce cantau anumite piese mai sensibile?winking
Eu vorbesc de cei care inteleg arta si pun suflet in ceea ce exprima vocal. big grin
E adevarat, sunt si care interpreteaza piese triste, dar se detaseaza de mesajul lor; nu sunt la fel de sensibili precum cei care le asculta creatiile muzicale.

| Lostlyric a răspuns:

Muzica este o forma de arta curajoasa. Orice forma de emotie, denatureaza vocea, adica instrumentul prin care se transmite aceasta arta. Un artist este "pastratorul" talentului. Acest lucru nu inseamna ca nu-l incearca nenumarate emotii (din contra!), dar trebuie curaj sa transmiti acele emotii intr-o forma cat mai clara, limpede - spre receptor, adica spre tine. Corzile vocale trebuie sa fie cat se poate de curate, fara vibratii de provenienta straina sau poate, cu vibratii sau "artificii" ce creeaza la randul lor alte efecte notelor muzicale (vezi timbrul vocal).
Asa ca tu, cea care "primeste" muzica, intelegi prin propriul tau filtru muzica si ai anumite stari sufletesti/emotii. Artistul, cel care "daruieste", isi TRANSPUNE starile/emotiile, prin insusi arta lui. Daca se poate spune mai simplu, artisul isi "povesteste" emotiile prin muzica, le transmite auditiv, nu se incarca cu ele.