E misto piesa asta arilena ara nentori mai ales ca sunt ambele variante dar eu prefer remixul ca suna mai bine oricum piesa asta va fi hit in vara asta mai ales ca se poarta genul asta de muzica si altele in prezent la greu numai este muzica care era odata gata a evoluat a trecut mai departe conform trecerii anilor la urma urmei orice domeniu doreste sa evolueze pentru ca asa este normal altfel am fi cu totii niste inapoiati si din pacate treaba nu sta chiar asa sau ma rog lucrurile nu stau chiar asa
Am observat in ultimul timp ca strainii ne cam i-au fata cu astfel de genuri muzicale la urma urmei ei le promoveaza intai si apoi noi le luam de la ei desigur ca genurile promovate de ei acolo nu se aseamana niciodata cu noi cei care le luam de acolo pai ne zic spun strainii astia si ne ameninta asa voi nu va descurcati din cate se pare in nici un domeniu sunteti o rusine pentru europa si asa este suntem de departe ce am fost odata cu genurile astea muzicale manelizate la greu
Cu piesa asta nentori arilena ara a fost si in Romania la Radio Zu dar a cantat piesa in limba engleza deoarece in celelalte tari s-a cerut chestia asta ca cantecul ei sa fie tradus in engleza sigur ca majoritatea prefera varianta in albaneza nu cea in engleza a melodiei asa este aia suna mai bine dar daca nu inteleg oamenii ce vrea sa transmita prin piesa totusi e bine ca a incercat desigur ca au scos astia care se ocupa cu remixuri piesa ei remixata atat in limba engleza cat si in limba albaneza bravo ei totusi pentru piesa asta merita sa fie promovata mai mult pentru ca e o piesa de dragoste foarte frumoasa e ca un drog vaccin o data ce o asculti iti place din ce in ce mai mult e greu oricum pentru arilena ara ca i-a murit tatal singurul parinte care il mai are e mama ei si cu siguranta o sustine in ceea ce face oricum in melodia ei nu se vorbeste de tatal ei ci de un prieten iubit care a inselat-o tradat-o mintit-o cum se intampla de regula in dragoste si a fost pedepsit nu a scapat asa usor pentru treaba asta oricum de albania a vorbit numai de bine arilena ara ca daniel buzdugan si mihai morar au intrebat-o ce parere are despre artistii din albania si ea a zis spus asa ca sunt oameni foarte talentati in albania si ca suntem muzicieni foarte buni si ce putea sa mai spuna decat ca este un miracol inaintea ei au fost Rita Ora Nicki Minaj Bebe Rexha din Statele Unite Era Istrefi din Kosovo si Albania Dua Lipa din Marea Britanie si altele cei doi Daniel Buzdugan si Mihai Morar au intrebat-o si daca stie ceva de Carla's Dreams si ea a zis spus ca da a auzit de ei oricum Albania este tara cea mai bogata in industria muzicala balcanica bineinteles alaturi de alte tari balcanice cred ca s-a bucurat enorm Arilena Ara sa afle ca si in tara noastra se asculta piesa asta Nentori ea mai are si alte piese cum ar fi Business Class Aeroplan sau Vegim
Cosmina74 întreabă: