Eu nu sunt fan nici in ruptul capului dar va dati seama ce-ar fi daca ar muri? Cred ca ar fi Canada in doliu mai mult timp decat e acum Polonia...cred si fanele din intreaga lume s-ar da cu capul de pereti, s-ar face emo etc... Frate de unde a aparut si pustiulica asta, de-mi ajunge pana la piept?Doamne, zici ca-i fetita, da ma rog, daca va place, ascultati-l nu va condamn
DA este mort daca nu ma crezi uitate la astahttp://www.220.ro/faze-tari/Justin-Bieber-Ucis-De-O-Grenada/VBU6WR991R/!
DA BA e COrect O dat duba patanu;( ce sa facem dar intr-o perestrelka o fost zamacit in cap!
Auzi daca ai citit pe net {zvonul}...nu ai citit bine...fi mai atent-a la ce citesti
Doamne! Frate, intrebarea a fost postata gen acum un an chiar mai mult! Cred ca am batut recordul la intrebarea cu cele mai multe raspunsuri, iar majoritatea sunt foarte amuzante, gen "fata esti proasta, cum sa moara?". Deci saracii copii, JB le spala creierul! Asta e, de preferat sa moara cat mai repede, nu ii vom simtii lipsa! Gata case closed! Nu mai postati!
A fost impuscat in filmul csi(crime si investigati) pentru ca era infractor
ma bucur ca te am ajutat funda );
Doamne ajuta sa moara cat mai repede si daca il impusca cineva si murea ii dadeam bere pe viata aluia care il omara
Nu stiu! Eu sunt un mare fan! Azi am intrat pe Wikipedia ( doar din curiozitate ) la Justin Bieber si scria : "Justin Bieber (n. 1 martie 1994 d. 10 ianuarie 2012) a fost un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană."! Sper ca nu e mort!
Nu a murit nu are cum. E adevarat ca a vaut un accident de avion si a intrat in coma. Atata tot dar nu a murit.
anonim_4396 întreabă: