Eu nu sunt fan nici in ruptul capului dar va dati seama ce-ar fi daca ar muri? Cred ca ar fi Canada in doliu mai mult timp decat e acum Polonia...cred si fanele din intreaga lume s-ar da cu capul de pereti, s-ar face emo etc... Frate de unde a aparut si pustiulica asta, de-mi ajunge pana la piept?Doamne, zici ca-i fetita, da ma rog, daca va place, ascultati-l nu va condamn
DA este mort daca nu ma crezi uitate la astahttp://www.220.ro/faze-tari/Justin-Bieber-Ucis-De-O-Grenada/VBU6WR991R/!
Doamne ajuta sa moara cat mai repede si daca il impusca cineva si murea ii dadeam bere pe viata aluia care il omara
Auzi daca ai citit pe net {zvonul}...nu ai citit bine...fi mai atent-a la ce citesti
Nu stiu! Eu sunt un mare fan! Azi am intrat pe Wikipedia ( doar din curiozitate ) la Justin Bieber si scria : "Justin Bieber (n. 1 martie 1994 d. 10 ianuarie 2012) a fost un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană."! Sper ca nu e mort!
Ce'aveti ma cu bietul baiat BOGAT si cu Succes? traieste ca sh noi ceilalti) off il omorati voi cu zvonuri aiurea
DA BA e COrect O dat duba patanu;( ce sa facem dar intr-o perestrelka o fost zamacit in cap!
A fost impuscat in filmul csi(crime si investigati) pentru ca era infractor
ma bucur ca te am ajutat funda );
Nu a murit nu are cum. E adevarat ca a vaut un accident de avion si a intrat in coma. Atata tot dar nu a murit.
anonim_4396 întreabă: