E adevarat, va veni pe 14 august in Bucuresti pe grandiosul stadion din Regie, iar biletele vor costa intre 2 si 5 lei, findca, se spune ca din cele 600.000 de locuri 550.000 vor fi ocupate de minore, iar pretul biletelor va fi fixat pe baza baza sumei alocatiei minorelor... sper ca te-am ajuat
uite link-ul :http://www.cespun.eu/isterie-justin-bieber-concerteaza-la-bucuresti-august/
funda?
OMG! Dar esti sigura? La tv nu se mai spune nimic...
Mersi
Da...eu am citit pe site-ul care ti l-am dat... deci se confirma ce ti-am sus eu
Cu placere!
Pfai,deci acum am vazut si eu pe zu tv"Justin Bieber vine in Romania si nu doar la tv"sau ceva de genu'..si am intrat pe net sa caut detalii dar nu a aparut decat intrebarea ta de pe tpu..inseamna ca nu sunt nebuna si chiar am auzit corect..Iti dai seama, sa il vedem in carne si oase? SPER SA FIE ADEVARAT CE ZIC AIA DE LA ZU TV!
Tie iti place JB?
Te asteptam si pe tine! ))
Daaa! Ai twitter?
Da
Imi dai follow, te rog? @Andreea_1_d Apropo, tu cum te numesti pe twitter....ca sa stiu sa iti dau follow back?
Ti-am dat follow. Iti trimit acum un mesaj si cu numele meu.
Bine!
Si eu am auzit asta
Este adevarat! inca nu este fixata data ca sa spun asa. si daca ar veni, ar veni la Bucuresti
Eu m-as duce oricum....nu m-ar interesa cand e, unde e, atata timp cat e in Romania.
Exact!
Dar tie iti place sau nu JB?
Normal
Si eu am auzit tot de pe Zu Tv ca va veni in Romania numai ca eu nu cred ca va veni pentru ca ar fi anunta si pe Facebook-ul lui si nu ascris nimic despre asta