| FeliciaCorinaA a întrebat:

Am citit undeva ca Florence and The Machine se gasesc printre nominalizatii la cei mai buni artisti din ultimi 60 de ani. Eu nu mizez pe o durata atat de lunga atat de timp insa afirm loud and clear ca ar putea castiga detasat premiul pentru cei mai buni artisti ai ultimilor 20 de ani. Voi ce credeti? In plus am o nelamurire. The Machine pare sa fie si o mica orga la care Florence si-a compus prima melodie :" The dog days are over". Deci, Florence este solo sau face parte dintr-o trupa?

Răspuns Câştigător
| rutanklan a răspuns:

Florence e solo happy. The machine e trupa happy.

| FeliciaCorinaA explică (pentru rutanklan):

Nu e prea cunoscuta trupa...

| rutanklan a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Pentru cei care asculta inna si puia, normal ca nu. Florence si the machine e activa de destul de multa vremewinking

Pe Florence o stiu de cand a inceput cariera muzicala si o urmaresc destul de mult. Ideea este ca trupa The Machine nu prea a iesit in fata si de aceea eram putin confuza

Pai astea doua se leaga, adica daca auzi de Florence sigur iti suna in cap si The Machine.

La mine se intampla invers. Am intalnit azi o persoana care a numit aceasta trupa si l-am intrebat :"Adica Florence and the Machine, nu?" Ideea este ca fac muzica de calitate care place multora si asta este cel mai bine

Multora care nici nu au auzit de ei happy

Care aveau nelamuriri in legatura cu o jumatate a lor happy Mea culpa, recunosc laughing

Pana la urma primesc premiu?

| rutanklan a răspuns (pentru rutanklan):

Vorbesc de ei, the machine!

Nu stiu deoarece sunt nominalizati alaturi de marii artisti de 60 de ani incoace. Eu m-as bucura. Am citit stirea asta acum 2 saptamani pe site-ul unui post de radio pe care il ascult. Din cate am inteles, vor afisa rezultatele la sf lunii iulie deoarece voturile le dau fanii (ca la TRL si alte concursuri) pe net. Te voi anunta happy

10 răspunsuri:
Întrebări recente