| Iubesc Limonada a întrebat:

Am de scris o poveste(nu prea pot sa-i spun roman) si am nevoie de citate in care 2 persoane fac dragoste. Cel mai bun citat prineste Funda.

2 răspunsuri:
| Daniel TM a răspuns:

Daca vrei incearca sa gasesti ceea ce doresti pe acest site: www.intelepciune.ro

| luSi_5044 a răspuns:

""DRAGOSTEA nu are nevoie de cuvinte...Se poate spune "Te IUBeSK" cu o singura privire...winking":X:X:X"

Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.

Dragostea arata omului cum ar trebui sa fie.

Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali

Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.

In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina – lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele.

Nutrea pentru ea o dragoste supusa, un sentiment aproape dumnezeiesc, pe care-l manifesta uitandu-se la dansa ca un caine credincios

Dragostea e un stapan atat de placut de indurat\

Dragoste se cheama atunci cand viata ta se contopeste firesc cu cea a persoanei iubite, cand sufletul tau se impleteste strans cu al celuilalt?

Dragostea nu pune multe intrebari, deoarece, daca incepem sa gandim, incepe sa ne fie frica. E o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte. De aceea nu intrebi, faci.

Te iubesc mult, cum n-am mai iubit niciodata, si tocmai de aceea plec, pentru ca, daca as ramane, visul s-ar transforma in realitate, in dorinta de a poseda, de a dori ca viata lui sa fie a mea. In fine, toate lucrurile care transforma dragostea in sclavie. E bine sa avem grija de ceea ce luam cu noi din viata

Sper sa te fi ajutat cu ceva:*...
Funda?love struck