Sincer? Nu mi se pare că ai cine ştie ce voce. Dar se poate lucra cu ea. Mergi la un profesor (nu d'ăla de liceu/şcoală generală, ci la unul bun) şi ia lecţii. + că nu pronunţi bine în engleză.
Şi ce legătură are melodia cu Dragoste/sex?
nu-i rau. Ai mai putea repeta niste vocalize zilnic sau cand ai timp pentru a-ti mentine vocea. As propune canto dar pentru mine e inutil din anumite puncte de vedere.
Bafta!
Deci, ai voce...Cum a zis zizzou, cu niste pregatiri si vocalize poti mai bine. Daca vrei sa faci cateva pregatiri iti recomand ceva canto... Poti gasi si pe youtube( adica online) Mult succes!
Canti ok! Bravo! O sa par putin rautacioasa , renunta la fontul de ten pana iti trec acele cosuri pentru ca le faci mai mult rau. E varsta la care trebuie sa ai grisa de tenul tau nu sa-l sufoci cu produse cosmetice. Porii pelii iti sunt deschisi si folosind fond de ten nu ii lasi sa respire. Bafta ai o voce draguta!
Esti foarte frumoasa. Acum criticile: trebuie sa mai lucrezi la pronuntia in limba engleza...suna cam ciudat :-s plus ca te fortezi prea mult uneori. Apoi cred ca ai o problema cu...nici nu stiu cum sa ma exprim, cu saliva. Deci nu stiu cum sa zic. Se aud plescaituri din cand in cand. e ciudat. Zic ca mai trebuie sa lucrezi si la tehnicile de respirare. Apoi, nu iti mai lua bluze care sa iti acopere total gatul (da prost in clip). Mi-ar fi placut sa vad si mai mult traire in timp ce cantai piesa. In rest e ok. Fondul de ten eu nu-l agreez deloc. De ce-l folosesti daca nu ai nevoie? Ai o fata foarte frumoasa, curata, n-ai nevoie de el.
Esti frumoasa, ai niste ochi superbi si ai si voce, doar ca iti mai trebuie exercitiu
anonim_4396 întreabă: