Pop ladies, rock this town, rock my heart, shadow girls, wild lips , wild kiss, speed ladies, wild ladies.
Depinde ce trupa...ar fi bine daca mi-ai spune ce fel de trupa si apoi as putea sa te ajut.
Pai ce fel de muzica? rock? pai cred ca. dac vrei ceva simplu potea fi si Rokkery dar depinde de muzica.documenteazate de pe net. e mai simplu decat sa astepti aici. dar daca nu gasesti nimic pe nett. spune ce fel de muzica cantati. poate te pot ajuta
2 Nebuni Imping Salvarea sau 3 Coceni si o Matura. Primul tebuia sa fie folosit cu doi ani in urma de 3 prieteni, dar n-a mai iesit nimic asa ca presupun ca poti sa folosesti numele, iar al doilea... alti prieteni cu imaginatie prea bogata si prea mult timp liber.
Flori de tei, Miozot(miozotis este denumirea stiintifica a florii de nu -ma-uita). Poetii prefera forma prescurtata miozot.
Cred numele depinde mult si de genul de muzica pe care vreti sa il abordati. poate ne spui asta mai intai
Fetelede cartier, rebelele, bad girls, music queens, brunettes , red rose, crushed heart, pop heart, eyes on fire, wild girls, children of the night.
Genul de muzica pe care il cantam este pop...sau mai trista(si romantica.mai lenta)...genul asta
Marius320 întreabă: