Nu o uraste nimeni, din contra. Ne amuza vocea ei pe care multi o asemana cu cea a unei rate.
Da eu o iubesc pe Rebecca Black și sunt de acord cu tine. (Glumesc, normal!). "vocea ei poate nu este facută pentru cântat" și-atunci ce caută pe scenă? Vrea doar să se facă cunoscută, în schimb e ironizată. Dacă n-are voce, nu are ce să caute pe scenă.
Nimeni nu cred că a zis că e perfect, și asta oricum nu are nicio legătură cu Rebecca Black. Toată lumea are dreptul să aleagă, poată să-mi placă sau nu.
Intr-adevar,toti avem defecte,dar pe mine ma enerveaza ca nu are voce si este in industria muzicala,de fapt,ca sa ma pronunt mai bine,am observat ca toate persoanele care au voce,si CHIAR au voce,nu vor sa-si mai faca o cariera in muzica,si considera muzica doar un hobby,si toti afonii ajung in muzica,adica scuza-ma,dar numarul de dislike-uri de pe Youtube iti arata cat de bine canta Rebecca Black,nu zic ca nu am defecte,am defecte intr-adevar,dar eu nu am voce si nu ma arunc cu capul inainte in muzica,stiind ca nu pot sa cant,mie vocea Rebeccai imi face in cap,sincer,nu imi confera nicio stare,nimic,ma doare capul(am ascultat-o sa vad si eu de ce o critica toti),dar Doamne Fereste,eu nu am nimic cu ea,nu ii doresc raul sau ceva,nu,este un om ca mine,ca tine, ca toata lumea, si suntem egali.In melodia ei(care are si videoclip,dar a fost scoasa de pe Youtube, imi face in cap vocea ei, dar am vazut o versiune care parca parca.mhm:
http://www.youtube.com/watch?v=3CBzT2pv1Jc
Dar iarasi,numarul de Dislike-uri e mai mare decat cel de like-uri, crezi ca 148, 450 de oamenii sunt nebuni 26, 107 normali?! Adica totusi ne luam si noi dupa "majoritatea" mi se pare normal.Mie personal nu-mi place vocea ei,dar nu am nimic cu ea,eu niciodata nu am lasat comm-uri pe Youtube sa o critic, sau ceva de genul, doar ca nu-mi place vocea ei.
Eu nu o urasc, doar ca nu imi place cum 'canta'. In rest, imi e indiferenta, nu stiu aproape nimic despre ea si nici nu ma intereseaza. Doar ca e aiurea sa te apuci sa canti cand nu ai voce, sa vezi ca oamenilor nu le place (dar ce zic? are destui fani ) si sa continui. E normal ca in momentul in care cineva ii asculta melodiile si nu ii plac sa aiba o reactie negativa.
Auzi domsoara' stie tot nu are voce buna asta e adevarat da nu trebuie sa isi faca vocea pe calculator si sa o faca si mai urata T^T R.I.P HEADPHONE USERS
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Moonster întreabă:
paulacarry întreabă:
Patricia444 întreabă: